Ko začne začetna zaljubljenost minevati

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ciganka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ciganka » 08. Okt. 2004 16:48

Zivjo lepotičke :wink:

ker vemo da imamo zenske nenhno tezave z moskimi (tak ko oni z nami), mene nekaj zanima- o njih jasno. :P
ko si z moskim nekaj mesecev, mu ob vsej zacetni zaljubljenosti pustis svojo svobodo, mu das custva, itd itd.
kaj narediti,oziroma kako moskega na novo ocarati, ce ga zacetna zaljubljenost mineva?
se je najbolje umakniti-stopiti nekaj korakov nazaj? nadaljevati kot da je vse vredu-in nisi nic opazila? se poskusat z njim odkrito pogorit?
kaj bi ve nardile...? jst imam namrec tako tezavo,pa ne vem tocno kaj narest ...
boste malcek pomagale z nasveti? dajte no.....
Uporabniški avatar
suhica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004
Kraj: sirni svet

Neprebrana objavaNapisal/-a suhica » 08. Okt. 2004 17:07

nekaj podobnega je tuki:

viewtopic.php?t=359

lep pozdravcek!
ciganka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ciganka » 08. Okt. 2004 17:12

ja je res da je tam nekaj podobnega...

edina tezava je da sva midva skupaj sele 2 meseca.... in se take stvari dogajajo ze po tako kratkem casu.... :(
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 08. Okt. 2004 19:13

Ves....razlika med zaljubljenostjo in ljubeznijo je gromozanska....problem je samo v tem, da ko zaljubljenost mine....ponavadi mine :? zaljubljenost se lahko postopoma prelevi v nekaj globljega, je pa res, da je velikokrat samo nekaksna neresnicnost....iluzija....in ko vsa magicnost neha delovat ostane resnicnost-taksna kot pac je. Poskusi se pogovorit z njim....ampak, ker se imas rada, ne rini z glavo skozi zid.
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 08. Okt. 2004 20:39

Mislm, da je najboljš da se pogovoriš z njim. Boš vsaj izvedela kaj je narobe, kaj ga moti. Potem pa poskušajta to skupaj popravit in morda se vama zaljubljenost vrne.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 08. Okt. 2004 21:12

Zaljubljenost počasi mine. Pri vseh. Če ti je partner še vedno všeč, če bi z njim še vedno šla na konec sveta, če bi mu še vedno nosila zajtrk v posteljo, če bi šla še vedno raje z njim v kino kot s prijateljicami na žur, in če ti on vse to vrača je ok. Vedno, ko zaljubljenost mine, se začne realnost in tisto pravo spoznavanje partnerja na realnih tleh. Po mojem mnenju je najprej odvisno od prilagajanja in pogovorov v vezi. Če to vse klapa je ok, se splača vezo nadaljevati. Pa seveda, da na zaupanje ne pozabim.
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2004
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lepoticka » 10. Okt. 2004 14:47

hm... tole mi je pa malo čudno... po 2 mesecih se je on že ohladil?! al ti?!
al kr oba?!
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 10. Okt. 2004 15:24

marateja napisal/-a:Mislm, da je najboljš da se pogovoriš z njim. Boš vsaj izvedela kaj je narobe, kaj ga moti. Potem pa poskušajta to skupaj popravit in morda se vama zaljubljenost vrne.

Drugače pa vsak svojo pot
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 10. Okt. 2004 17:44

ciganka napisal/-a:ja je res da je tam nekaj podobnega...

edina tezava je da sva midva skupaj sele 2 meseca.... in se take stvari dogajajo ze po tako kratkem casu.... :(

pol pa nista za skupi, če se to dogaja že po 2 mescih
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 11. Okt. 2004 2:33

to se tud meni zdi čudn, da se je ze po dveh mesecih ohladu......no pogovr vseeno ni odveč, samo se mi zdi, da vajina veza nima prihodnosti....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
iztok
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a iztok » 11. Okt. 2004 7:59

No ja, prva čustva nekako minejo, pa vendar če človek ljubezen goji tudi naprej, na način ki obema odgovarja s tistim, kar je obema všeč, torej se dopolnjujeta, potem je lažje in zadeva lahko gre naprej. Če pa začneta oba živeti neko svoje življenje, zvezo pa gledata kot le partnerstvo, tako ker mora biti, potem pa je počasi konec, kajti razlike začnejo preveč skakati ven. Torej, pogovor, spoznavanje partnerja, ugotivi kaj mu ugaja, razveseli ga z malenkostmi in glej, da ne bo vse preveč monotono, pa bo.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 15. Sep. 2005 7:27

ojla!

Midva sva bla skupej skor leto in pol, pol je pa njega zaljubljenost do mene minila in me je pustu..tko da ne zastop tega, da biti zaljubljen v nekoga in nekoga imeti rad pomeni čisto nekaj drugega.
Po tolkem času res mine tista začetna zaljubljenost, ampak takrat se je treba pogovort!
VseNaExs
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a VseNaExs » 15. Sep. 2005 7:49

Moje mnenje. Če ga je minila zaljubljenost po 2 mesecih, si najdi drugega. Mene je metalo tri leta, samo da sem jo videl pa sem bil zadovoljen. Kar je bilo manj kot 1 leto, se je vedno končalo slabo. Če je že po 2 mesecih izgubil energijo, potem jo bo kmalu iskal še kje drugje. Leti punca stran od tazga. Seveda pa vsekakor reč'ta kakšno na to temo prej..... :(. Še veliko tipov je, ki imajo več volje.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Sep. 2005 8:18

Grrrrr, kot prvo --> tale barva ful bode v oči. :angry:
Hmmm... Sam če te mine in ti oseba kar naenkrat ni več, pol ti ni več. Ne vem, no. Zakaj bi se pogovarjal? Če čustva grejo grejo, ne vem, če si jih lahko pričaraš nazaj. :gruebel:
No, vsaj jest ne vem, kako bi lahko to kdo naredu. Nima se smisla pogovarjat po moje, če nekdo spozna, da to ni to.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 15. Sep. 2005 9:39

pjotra napisal/-a:Zaljubljenost počasi mine. Pri vseh. Če ti je partner še vedno všeč, če bi z njim še vedno šla na konec sveta, če bi mu še vedno nosila zajtrk v posteljo, če bi šla še vedno raje z njim v kino kot s prijateljicami na žur, in če ti on vse to vrača je ok. Vedno, ko zaljubljenost mine, se začne realnost in tisto pravo spoznavanje partnerja na realnih tleh. Po mojem mnenju je najprej odvisno od prilagajanja in pogovorov v vezi. Če to vse klapa je ok, se splača vezo nadaljevati. Pa seveda, da na zaupanje ne pozabim.

Se strinjam. Zaljubljenost slej ko prej mine, pol je pa odvisno - lahko se veza poglobi (prehod v ljubezen) in nadaljuješ vezo ali pa ugotoviš, da nista za skupaj oz. je bla zaljubljenost le iluzija. V tem primeru brezveze nadaljevat vezo, ker važno je ohranjat ljubezen & strast, za zaljubljenost se je pa brezveze trudit...tako kot pride tudi gre in there's nothing you can do about it.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov