Ko začne začetna zaljubljenost minevati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
ko zaljubljenost mine, pač mine. To ti pove da pač nista za skupaj, kaj češ zdej rint z glavo skozi zid, če ga je minilo jebi ga sad. da se bo spet zaljubil boš tezko dosegla. takrat je najboljš zvedet na čem si in če je pač tko kot si ti rekla greš naprej in u lov za novim tipom.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
ciganka napisal/-a:Zivjo lepotičke
ker vemo da imamo zenske nenhno tezave z moskimi (tak ko oni z nami), mene nekaj zanima- o njih jasno.
ko si z moskim nekaj mesecev, mu ob vsej zacetni zaljubljenosti pustis svojo svobodo, mu das custva, itd itd.
kaj narediti,oziroma kako moskega na novo ocarati, ce ga zacetna zaljubljenost mineva?
se je najbolje umakniti-stopiti nekaj korakov nazaj? nadaljevati kot da je vse vredu-in nisi nic opazila? se poskusat z njim odkrito pogorit?
kaj bi ve nardile...? jst imam namrec tako tezavo,pa ne vem tocno kaj narest ...
boste malcek pomagale z nasveti? dajte no.....
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
pr mojmu je blo tut tko...
prbl. 2 mesca je biu res čizz zagret...pol ga je pa krnaenkrat minil ...sicr sm rabla kr neki cajta d sm ga prebolela (pa čeprou sva bla skupi sam 2 mesca) ampak jebat ga treba je naprej in na "lov" za novimi tipi ane
tko da jst ti svetujm da se čimprej probaš pogovorit iz nemu..in če ti bo pač reku da ne čut več tok do tebe..pol predlagam da gresta narazn...ker brezveze je bit skupi č je ljubezen sam enostranska.
prbl. 2 mesca je biu res čizz zagret...pol ga je pa krnaenkrat minil ...sicr sm rabla kr neki cajta d sm ga prebolela (pa čeprou sva bla skupi sam 2 mesca) ampak jebat ga treba je naprej in na "lov" za novimi tipi ane
tko da jst ti svetujm da se čimprej probaš pogovorit iz nemu..in če ti bo pač reku da ne čut več tok do tebe..pol predlagam da gresta narazn...ker brezveze je bit skupi č je ljubezen sam enostranska.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a ni tole malo stara tema za odgovor.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
no ampak sej lahko se vedno povemo svoje izkusnje.
midva sva zdej skup slabo leto, skup ziviva in se odlicno razumeva. seks je odlicen, privlacnost je na visku, razumevanje tut super...
nikol nisem do njega cutla nore zaljubljenosti...metuljcki na zacetku so bli bolj v smislu treme in pricakovanja...dokaj realno sem gledala na njega ze od zacetka, in mi je samo se bolj prirascal k srcu....on je biu pa ful nor name ze na zacetku, zdej je pa samo se bolj pa tut ni taka slepa zaljubljenost....
mislim res je drugac od mojih prejsnjih fantov, je pa zato zveza tok bolj zrela in resna...in se mi zdi to ful lepsi nacin, da nekoga vzljubis ko ga spoznavas z njegovimi napakami vred, kot to da si na zacetku ful zaljubljen, to ap potem splahneva s casom...
midva ziviva skup in sma se res dosti boljse spoznala v tem casu...
midva sva zdej skup slabo leto, skup ziviva in se odlicno razumeva. seks je odlicen, privlacnost je na visku, razumevanje tut super...
nikol nisem do njega cutla nore zaljubljenosti...metuljcki na zacetku so bli bolj v smislu treme in pricakovanja...dokaj realno sem gledala na njega ze od zacetka, in mi je samo se bolj prirascal k srcu....on je biu pa ful nor name ze na zacetku, zdej je pa samo se bolj pa tut ni taka slepa zaljubljenost....
mislim res je drugac od mojih prejsnjih fantov, je pa zato zveza tok bolj zrela in resna...in se mi zdi to ful lepsi nacin, da nekoga vzljubis ko ga spoznavas z njegovimi napakami vred, kot to da si na zacetku ful zaljubljen, to ap potem splahneva s casom...
midva ziviva skup in sma se res dosti boljse spoznala v tem casu...
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Točn tko......vsaka zaljubljenost mine. Obudit se je pa tud ne da. Če se zaljubljenost spreobrne v ljubezen....ok....če pa ne, pa adijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov