Ko v vezi ne štima
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
js ne vem zakaj sploh sprašuješ za mnenje, če si si vbila neki v glavo in od tega ne odstopiš. če vprašaš, lahko pričakuješ, da boš dobila pozitivne in negativne odgovore...
drgač pa prov ane, pol pa misli, da je to to.... ker fantje vedno govorijo po resnici in ker se vsi v dobrih zvezah kregajo nonstop....
kakorkoli, sj je tvoje življenje, ti veš kakšna je situacija in mi lahko govorimo samo glede na to, kar napišeš na forum.
drgač pa prov ane, pol pa misli, da je to to.... ker fantje vedno govorijo po resnici in ker se vsi v dobrih zvezah kregajo nonstop....
kakorkoli, sj je tvoje življenje, ti veš kakšna je situacija in mi lahko govorimo samo glede na to, kar napišeš na forum.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
- sabinca:)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
exdancer napisal/-a:kakorkoli, sj je tvoje življenje, ti veš kakšna je situacija in mi lahko govorimo samo glede na to, kar napišeš na forum.
sj maš prou, sm k vam ne morm vsega povedat, k je že skor dve leti
tak d itak ne veste vsega..smotan je to...k pol si ne znate predstavljat.. kak je, pa kak ni...
sj če bi vse vedl, bi lahk bolj si predstavljal..pa sj ne d se kregava, sm pač, že dolg časa se res nisva uno usedla in pogovorila na štiri oči pa si povedla vse, kar si misliva, pa čeprav bi trajal to par ur, bi blo razčiščeno..skus je blo, ko sva se skregala sva šla narazen..drgač se nisva kregala tko v vezi d bi se skus, sploh ne..sm pač moje mnenje je, d se morm res pomenit z njem na štiri oči, d mu res povem, ne pa neki na hitrco, k itak pol nisma nč rešla, pa se je nadeljeval...to je moj problem..d je pač jezn na mene, jst mu pa hočem neke stvari razložit k jih dolg časa trpim v sebi in s tem tudi veza..
- Black Kitty
No vidiš, sej potem že sama veš kako in kaj.
Ne sprašuj za mnenje, če ga nisi pripravljena sprejeti . Ne vemo celo zgodbo, to je dejstvo, ampak sklepamo iz tistega kar si napisala. Za moje pojme to ni to (sej prej sem bla js tut prepričana, da je to to ), ti pa poznaš realno situacijo. Drugač se pa velikrat v življenju stvari obrnejo in potem vidimo kako smo bili neumni, pametni, nerealni...
Ne sprašuj za mnenje, če ga nisi pripravljena sprejeti . Ne vemo celo zgodbo, to je dejstvo, ampak sklepamo iz tistega kar si napisala. Za moje pojme to ni to (sej prej sem bla js tut prepričana, da je to to ), ti pa poznaš realno situacijo. Drugač se pa velikrat v življenju stvari obrnejo in potem vidimo kako smo bili neumni, pametni, nerealni...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov