Ko te bivši fant želi nazaj

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Dior » 16. Okt. 2008 19:41

pri meni je ta zgodba. vzela sem ga takoj nazaj oz se nisva nič vprašala po skoraj letu dni sva se začela nazaj dobivati. prej sva bila eno leto skoraj skupaj. Zdaj po dveh mesecih na nova sva še vedno skupaj in upam, da bo za vedno tako ostalo. ne vem si predstavljati življenja brez njega. vem da se sliši abursno ampak je prava ljubezen in vem da kakorkoli tega več ne bom nikoli doživela. če ga nisem v 8 mesecih prebolela ko se nisva ne videla ne slišala vem, da bom ga vedno ljubila. bi se mi pa srce strlo če bi me spet zapustil.ne bi več vidla smisla v življenju.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Okt. 2008 19:28

Jz nism bla še nikol v stituaciji, da bi biuši hotu nazaj. OK, zdej z Mojim sva najprej bla 2 mesca skup, pol sva končala in spet začela. Ampak tega ni noben od mojih doma vedu, ker niti niso še vedil za naju. Sam, če bi zdej končala in bi pol spet po določenem času pršla nazaj skupi, bi mi blo malo čudno pred mojimi doma, da kaj bi si mislili. Ne znam dejansko razložit kaj bi hotla povedat, sam neumno bi se počutla pred mojimi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 20. Okt. 2008 13:34

Mojmu je blo ful bad, pol k sva spet začela, da bi pršou k men dam. Ubistvu sva šla itq parkrat tko na kavo, sva se mal menila, k pol k sva spet začela, sva si ga res u izi uzela. In pol enkrat sva hotla it men oz jst sm hotla, moj pa ne. In ko sem ga prašala zakaj, je reku da se boji kaj si moji mislijo o njem. Pa sm mu pač razložila da itq midva veva kaj sva mela, da jst mojim nism nč doma razlagala in da se jih niti ne tiče. Pač ga en mesec ni blo, in to je to. Pa tud jst sm mojim rekla da sva spet skup in da ko pride, nočm nobenih komentarjev. Ker moj se z mojim res šteka. In sva čist normalno pršla, so se pozdravl, midva sva šla pa takoj v sobo :) noben ni nič spraševal.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Okt. 2008 6:46

Svojega prvega resnega fanta, sem trikrat pustila v roku enega mesce, in šele tretjič je dokončno ratal. Nekak sem mela slabo vest in sem ga kar nazaj vzela. Še zdej po 3eh letih kdaj še kej namiguje, da bi kej blo, sam ni šans. Take napake ne storim več. Sva bla pa skup pol leta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Okt. 2008 6:46

Ups. 2× kliklna (počasen računalnik, pa mislna da nism kliklna).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 24. Okt. 2008 7:31

Miss Dior napisal/-a:pri meni je ta zgodba. vzela sem ga takoj nazaj oz se nisva nič vprašala po skoraj letu dni sva se začela nazaj dobivati.

Nisi poskusila niti razčistiti, ZAKAJ te je pustil? :nixweiss:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 24. Okt. 2008 8:46

Jest sem tud mnenja, da ne nazaj k bivšemu. Že obstajajo razlogi, če je bivši in če se takrat stvari niso dale rešit, da bi ostala skupaj, potem se najverjetneje tud sedaj ne bojo. Mogoče bi blo na začetku še fino, ampak prej al slej bi se spet začel kazat problemi, kot so bili takrat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Okt. 2008 10:34

Če se bivši vrne nazaj se vrača zato, ker ni sposoben dobiti druge in potem doma sedi in fura safer. Če mislite, da je tak zaradi tega ker vas neizmerno ljubi in si vas želi ste v zmotnem prepričanju. Stvar je v tem, da je obupan in ne zmore iti naprej v življenju in je postal čustvena razvalina! Verjetno ga boste vzele zaradi sočutja ali usmiljenja nazaj...čeprav se že v naprej ve da bo spet vse isto kot je bilo prej in da bosta na dolgi rok itak šla vsak svojo pot! :D :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 24. Okt. 2008 11:03

Na žalost se moram strinjat z ryu10kyu. Ne glede na to, kdo hoče nazaj (punca ali fant), zveza nikol več ne bo ista. K dva vezi enkrat prekineta, je za tem zelo dober razlog.

Sama mam s fantom sam neko krizo, pa se ne znava pobrat po tem poletju. Ker sva se nehala ukvarjat en z drugim, sva zvezo preoblikovala, pa sploh nisva šla narazn in povrhu vsega še živiva skup, zato si ne znam predstavlat, da če gresta dejansko vsak svojo pot, kako se najdeta spet (če sta že zaradi tega, ker sta se izgubila, nehala).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Okt. 2008 12:29

Pa saj če dva gresta narazen, potem v bistvu ni logično, da bi želela, da je zveza po novem začetku enaka, kot je bila prej.

Večina "pogretih" zvez bo prej ali slej razpadla. Ampak itak večina zvez razpade. To je statistično dejstvo :)

Če dva vesta, zakaj jima prvič ni uspelo in imata vsaj približni načrt, kako bosta te težave zdaj rešila, potem res ne vidim razloga, da ne bi vsaj poskusila. Neumno se mi pa zdi silit nazaj skupaj za vsako ceno.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 24. Okt. 2008 12:43

odvisno je, zakaj sta dva šla narazen. Če sta se razšla in potem spoznala določene stvari in napake, ne vidim razloga, zakaj ne bi šla spet skupaj in te napake popravila. Saj skozi življenje se določenih stvari tudi naučimo. .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Okt. 2008 13:15

ja
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Okt. 2008 13:46

~NIA~ napisal/-a:ja, sam v velik primirih je tko: tip punco pusti, gre vn, se napije, sexa vsepovprek, ma kakšno punco, nč resnega.. in ko se po par tednih naveliča, prjoka nazaj

Jaz mislim, da tisti ki bo spoznal druge ženske potem in se predajal nasladam ne bo prišel nazaj k bivši...vse skupaj pomoje drži...edino to da seksa vsepovprek med tem časom...pomoje se naveliča ga na roke metati, ženske zunaj ga še povohajo ne in se potem vrne nazaj in čustveno izsiljuje, da jo ima še vedno rad in da ne ve kaj je naredil in blabla...
Če bo ga žural okoli in se fukaril mu bo zrasel ego in si bo mislil hvala bogu, da sva šla narazen zdaj vsaj lahko seksam kadar hočem in nobenih obveznosti...zdaj sem šele začel živeti :wink:

Take čustvene pokveke samo na čevelj dati in naj se spoka...je polno boljših okoli..katera ženska si pa želi imeti ob sebi nekega faliranca in zgubo, ki ji je prišel nazaj jokcati in prositi za milost? :eek:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Okt. 2008 13:51

Ja in kaj ima to veze z mojim mnenjem, da ni nič narobe s tem, da dva ponovno poskusita, s tem da najprej razčistita, se pogovorita in "določita pravila" za naprej? A ni ta tvoj primer mogoče direktno nasprotje tega in bolj sodi pod zadnji stavek mojega posta?

EDIT: To je odgovor Nii, pa se je Ryu10Kyu vrinil vmes
Zadnjič spremenil jullia_, dne 24. Okt. 2008 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 24. Okt. 2008 14:15

Js tega ne podpiram..in sama zase vem, da se te igre ne bi sla..ce gres..ne hodi nazaj..tk je blo tudi pri zadnjem bivsem... razsla oz skregala sva se cist zatrad bedne stvari, v navalu jeze je odsel...ampak preden je odsel sm mu dala jasno vedeti, ce gre, poti nazaj vec ni...seveda mi je potem se pisal, zelel ohraniti stike z mano, ampak js sm bila prevec prizadeta..mislim da sva sla se na drink cca.3krat potem pa mi je enkrat prekipelo(srecala sva se zunaj, in ni blo 5 min ko dobim njegov sms...in tisto nakladanje)..odg.sm mu da sva sla vsak svojo pot, da naj mi ne pise vec, ker zanj ne obstajam vec..menjala sem cifro..in od takrat naprej sem imela mir pred njim..in v primeru, da bi zelel priti nazaj, nima osnovnih sans... zdj pa sploh ne, odkar sem v zvezi z sedanjim..takrat sele vidis tiste napake, ki jih, ko si zaljubljen, spregledas...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov