Ko te bivši fant želi nazaj

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 06. Okt. 2008 15:58

Razšla sta se, ker ni več čutil do tebe, to kar je v začetku? Kako so se mu pa kar naenkrat čustva do tebe vrnila? :gruebel: Mal je čudno to. Pazi, da ne boš na koncu spet ti prizadeta.
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 06. Okt. 2008 20:08

ja čudno je ja :( ...se mi zdi da niti sam ne ve kaj čuti, hoče... :?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 07. Okt. 2008 7:46

_*Jagoda*_ napisal/-a:Se vam je že kdaj zgodilo da ste se razšli s fanti in so se po določenem času hoteli vrniti k vam? Zakaj ste se razšli? Ste ga sprejele nazaj? in če ga ste je "druga" zveza trajala kako dolgo?

Se mi ni zgodilo še to. In ne, ne bi sprejela fanta nazaj.. Zakaj? Najprej bi pomislila kaj je bilo v zvezi prvič narobe, zaradi česa sva se razšla, to pa bi bil razlog zakaj ne začeti drugič, ker bi se verjetno usodne napake ponovile, to pa je potem vse skupaj eno samo trpljenje in bedarija. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 10. Okt. 2008 22:10

bivsega nikoli nazaj, ker je verjetno obstajal tehten razlog, zakaj sva prekinila... in da bi sla se enkrat cez to? ne, hvala...
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _lala_ » 11. Okt. 2008 14:41

2 sta mi direkt rekla da me hočesta nazaj
ampak
too late..
ko sm se js jokala za njimi jih ni preveč brigalo
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 12. Okt. 2008 19:35

kaksen vzrok majo tipi, da hočejo žensko nazaj??...potem, ko so jo seveda pustil :?
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 12. Okt. 2008 19:39

kaksen vzrok majo tipi, da hočejo žensko nazaj??...potem, ko so jo seveda pustil

Ker ne dobijo za fukat...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 12. Okt. 2008 19:40

Vem za par takih, ki so punco pustili, ker so hotli drgje malo probat in ker na koncu ni blo okol nič, so se lepo hotli vrnit nazaj. Hvala Bogu, da so ble te punce tko pametne, da so jih spregledale.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Okt. 2008 20:50

Jst sm mojega vzela nazaj.
Nehala sva recimo da sporazumno po pol leta....on je nekak predlagal in pol sva se sporazumno razšla.
Pa sva bla 3 tedne narazen...nekaj takega...potem je on prosil da ga vzamem nazaj....in zdej sva več kot dva meseca že spet skupaj.
Pa sm bla ful v dvomih...nisme vedela kaj naj....ampak sm imela fuuul željo bit spet z njim in se mu dala šanso, da se ne bi pol sekirala pa ves čas razmišljala kako bi lahko bilo. Da sem vedela zaradi sebe da sem vsaj probala.
No ni mi žal!!! :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 12. Okt. 2008 23:37

Če bo šlo, OK.
Seveda je pa odvisno, zaradi česa se kdo razide ...
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 13. Okt. 2008 15:07

A pa ti je povedov razlog zakaj nekak takrat ni hotel bit več stabo?
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 13. Okt. 2008 17:49

lubii* napisal/-a:A pa ti je povedov razlog zakaj nekak takrat ni hotel bit več stabo?

to sklepam da je namenjeno meni :wink:

amm ja takrat sva se recimo zadnje dva tedna ful neki kregala pa skos je blo neki....nobenmu od naju ni blo nič prav pa tko.
In pol en dan sva se zmenla da se bova pogovorila. In je on rekel da ne čuti do mene to kar je mislil da bo. Da kao on ni pripravljen na resno zvezo (tak izogovor mi je najbolj beden), da se ne vidi z mano u prihodnosti pa tko. Sej je rekel da me ima rad ampak da je mislil da bo čutil še kaj več.
Pa ubistvu ga nisem nič obsojala ker sem nekak isto čutila jaz. Zaradi vseh problemov ki sva jih imela, se tudi sama nisem videla z njim, čeprav sem ga imela res ful rada in sem nekako upala da pa nekoč še prideva skup.

aja drugače sem jaz vedno govorila da bivšega nikoli ne bi uzela nazaj...in evo me zdej :D

aja no pol je nekajkrat klical in sva se zmenila da se dobiva. Se mi je ful izpovedal in da je ugotovil da me ma ful rad in da me ful pogreša in da ne more brez mene.
Sem bila ful srečna ker sm si res to želela ampak takrat naprej nisem vedela kaj naj.
Sva se nekajkrat samo dobila, kot frenda recimo, šla na kavo, o vsem sva se pogovorila, o vseh dejanjih, besedah, na čem morava gradit, o najinem odnosu.
In ni mi žal!! Sicer sva oba ful zakomplicirana karakterja in morava oba na marsičem delat pa se trudit, pa ni ves čas popolno, ampak sem vesela da sm storila to kar sem in bi še enkrat naredila isto!
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 13. Okt. 2008 21:29

uf...podobno se je men zgodil...končala zarad enakih razlogov in na podoben način...en mesec se pol nisva skoraj nič slišala, zdaj sva pa spet ful dobra prjatla in namiguje na kaj več... :) sem se pa odločila, da bom tokrat poslušala samo sebe in ne drugih, šla v to bolj počasi, se vse pogovorila in vidla, če se da še kei rešit :) čeprov se bo pa mogu še mal odkupit in se potrudit zame :D

Sugar_baby ti mi dajes upanje, da nama uspe :wink:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Okt. 2008 7:13

Ja moje mnenje je da ne drugih poslušat. Ok sej vemo kako je....jst sm najprej klicala best frendico pa ji povedala usa navdušena da me moj hoče nazaj, pa kaj bi ona nrdila ipd. in pol je blo tko da nekateri so rekl nej ga skenslam, eni da nej mu dam še eno šanso...koga pol poslušat? Pa mi je sam ena kolegica rekla da sm bla jst v zvezi z njim, ne pa drugi....in da samo jst vem kaj sva mela, kako sva se mela, in če se splača potrudit. In je res....sej je lepo slišat še kero drugo mnenje, ampak samo ti pa v srčku veš, kaj čutiš do njega :wink:
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 14. Okt. 2008 7:52

mi2 sma bla skupi 2 mesca ko sma šla narazn...čez skor pol leta mi je povedu kaj čuti do mene in sma pol spet začela...ker sm js v bistvu skoz neki čutla do njega pa nekak se mi je zdel, da on še tud neki čuti do mene...no zdaj sma skupi že pol leta in se mama ful fajn, ker sma se od takrat, ko sma bla prvič skupi, oba spremenila.
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov