Ko te bivši fant želi nazaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
Js sm bila pa v taki situaciji že večkrat,najbolj je pomembno, zakaj sta šla sploh narazen. Če sta imela tehten razlog, te je prizadel, potem je to slaba odločitev. Ne vem, vsak ve zase. Js sem svojega vzela nazaj, pa mi ni žal. Nasprotno, zdi se mi, da nama je lepše kot kdarkoli prej.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Če je bivši je bivši z razlogom. In spada v preteklost. Bi se lahko prej bolj brigov da bi z mano ostal. Njegov problem, naj si drugo najde, mene ni nihče imel še 1x potem
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Ja takoj ko me je kater od bivših pustu, sm z vsemi prekinla stike... pol po kakem letu, pa skor vsak začne spet smse pošiljat, klicat, me vabt na pjačke ipd... sam men se z njimi ne da ubadat. škoda časa. in pol zignoriram.. čeprov nekateri še kr vstrajajo
Je pa res, da enga bivšega (čist zadnjega) bi pa takoj nazah vzela, če bi dobila še kakšno šanso oziroma če bi mela js 'jajca' za to.
Je pa res, da enga bivšega (čist zadnjega) bi pa takoj nazah vzela, če bi dobila še kakšno šanso oziroma če bi mela js 'jajca' za to.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Lil`Bee napisal/-a:Ne vem, vsak ve zase. Js sem svojega vzela nazaj, pa mi ni žal. Nasprotno, zdi se mi, da nama je lepše kot kdarkoli prej.
Enako je pri meni. Zacetk tega poletja sem ga pustila jaz, bila nato cez nekaj casa dober mesec z drugim, potem pa z njim sla narazen med drugim tudi zaradi bivsega (ce odstejemo dejstvo, da je bil enmal psihota). Zaenkrat kaze, da mu je moja odsotnost dobro dela. Kaj bo, bo pa cas pokazal.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
enkrat me je en bivši k me je pustu (sva bla ful malo časa skupi) potem hotel spet nazaj in js nisem hotla (trmica preponosna ).
en drug bivši k sem ga pa js pustila mi je čez ene pol leta pisal da bi biu rad spet z mano (dokazano me je mel res rad) in sva začela, sam ni blo več isto in sva spet šla narazen.potem je pa spet on mi sms-e pisal da me ma rad...sam nikol ni več omenu da bi se kej dobila, js sem pa tut rekla da ne bom naredila prvega koraka (ja ja, spet trmica.... ).potem pa se je itak kmalu vse pozablo.je pa biu fajn fant, morem rečt, sam mal preveč nesigurn vase in sramežljiv.
en drug bivši k sem ga pa js pustila mi je čez ene pol leta pisal da bi biu rad spet z mano (dokazano me je mel res rad) in sva začela, sam ni blo več isto in sva spet šla narazen.potem je pa spet on mi sms-e pisal da me ma rad...sam nikol ni več omenu da bi se kej dobila, js sem pa tut rekla da ne bom naredila prvega koraka (ja ja, spet trmica.... ).potem pa se je itak kmalu vse pozablo.je pa biu fajn fant, morem rečt, sam mal preveč nesigurn vase in sramežljiv.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
ne vem, pri meni so bivši tudi preteklost. nisem se že znašla v situaciji, da bi bivši hotel z mano znova začet, vem pa, da bi me en pošteno zmedel, če bi me hotel imet, sem razmišljala o tem, kaj bi naredila, pa v bistvu ne vem, tak da ne morem rečt, da z bivšim ne bi več nikoli bila...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
_*Jagoda*_ napisal/-a:Se vam je že kdaj zgodilo da ste se razšli s fanti in so se po določenem času hoteli vrniti k vam? Zakaj ste se razšli? Ste ga sprejele nazaj? in če ga ste je "druga" zveza trajala kako dolgo?
Se je ze zgodilo. Druga zveza je trajala pol se 3 mesece in the end...sploh ne vem, zakaj sem sla se en x v to LOL. Mogoce zato, ker se drzim pravila, da ima pac vsak se eno priloznost...ne vem Ce bi se se en x lahko odlocla, ne bi bilo vec "drugic".
I love SISLEY& RW
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jap se mi je že zgodila. Pustila sem ga, ker je bilo med nama preveč razlik, med drugim tudi 5letna starostna razlika (on mlajši).. Vendar v času ko sva bila narazen, so se mi te razlike zdele malenkostne.. Sem ga nekako pregovorila, da sva prišla spet skupaj, vendar me je preveral. Takrat sem imela občutek, da se mi je svet podrl na glavo. Nisem vedela kako ne kaj, bila sem čisto obupana. Postopoma sem začela spreminjati svoje življenje in potem je on prišel k meni! Ravno ko sem se skoraj že pobrala. Malo sva še bluzila, vendar nama pač ni bilo usojeno..
Prebolevala sem kar dolgo časa, vendar mi je uspelo. Zdaj sem srečno zaljubljena že več kot eno leto in zdaj sem šele spoznala kako pomembne so lahko razlike med ljudmi.
Prebolevala sem kar dolgo časa, vendar mi je uspelo. Zdaj sem srečno zaljubljena že več kot eno leto in zdaj sem šele spoznala kako pomembne so lahko razlike med ljudmi.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
KiLLyKa napisal/-a:Če je bivši je bivši z razlogom.
se strinjam, še posebej, če je razlog varanje - nima več kaj iskat pri meni.
A on me še vedno kliče... sm menjala cifro,je bil neki cajta mir pol pa spet. Sej se ne javim - samo mi gre ful na živce, ker mi prazni baterijo. Pa halo - minilo je že leto in pol, zdej bi si pa že res lahk prišo gor, da se ne bom javla.
...if there are roses, they will blossom...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jaz sem se vedno držala tega, da če neki končaš, naj končano tudi ostane.
Potem pa so bile enkrat debate in ravno neko 'obdobje' ko so se vsi razhodniki vračali nazaj drug k drugemu. Takrat sva ravno končala tudi midva z takratnim dečkom. In smo se pač pogovarjali med seboj, da češ, kako je dobro, če daš še eno šanso. Itak sem bila proti, imela sem argumentov še pa još. Potem pa se je pričel še on opravičevati (šla sva pa res čisto po bedastem narazen), pa sem si mislila: "Ma, če ne probam ne vem."
Ja, še sreča, da sem probala. Zdj s tipi končam, pa še prekinem stike! Prej smo ponavadi ostali na vezi, zdj pa nič od nič. Tema. Bil si, nisi več. Not know u...
Potem pa so bile enkrat debate in ravno neko 'obdobje' ko so se vsi razhodniki vračali nazaj drug k drugemu. Takrat sva ravno končala tudi midva z takratnim dečkom. In smo se pač pogovarjali med seboj, da češ, kako je dobro, če daš še eno šanso. Itak sem bila proti, imela sem argumentov še pa još. Potem pa se je pričel še on opravičevati (šla sva pa res čisto po bedastem narazen), pa sem si mislila: "Ma, če ne probam ne vem."
Ja, še sreča, da sem probala. Zdj s tipi končam, pa še prekinem stike! Prej smo ponavadi ostali na vezi, zdj pa nič od nič. Tema. Bil si, nisi več. Not know u...
-
dreamhorse - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
- Kraj: Bistrica
Jaz sem bivšega dvakrat vzela nazaj... prišla sva do tega, da se zdaj niti videt več ne moreva... In nikoli več ne naredim te napake. Se mi je pa dostkrat zgodilo, da ko sem jaz bila zagreta za katerega, pa sva imela kakšne intimne zadeve, pa mi je bilo to premalo, sem končala vse skupaj in moški, kot moški, jim je bilo kao vseeno.. pa ne it, saj bo drugače, pa sem vseeno šla. no, potem so se pa začeli klici, smsi in podobne stvari... pa me je izučilo.. ne hvala... nikoli več..
Sicer pa zdaj sem itak srečno zaljubljena....
Sicer pa zdaj sem itak srečno zaljubljena....
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
osamljena - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
FemmeFatal napisal/-a:Lil`Bee napisal/-a:Ne vem, vsak ve zase. Js sem svojega vzela nazaj, pa mi ni žal. Nasprotno, zdi se mi, da nama je lepše kot kdarkoli prej.
Enako je pri meni. Zacetk tega poletja sem ga pustila jaz, bila nato cez nekaj casa dober mesec z drugim, potem pa z njim sla narazen med drugim tudi zaradi bivsega (ce odstejemo dejstvo, da je bil enmal psihota). Zaenkrat kaze, da mu je moja odsotnost dobro dela. Kaj bo, bo pa cas pokazal.
kako dolgo pa sta bili narazen z bivšima? a ste bili v tem času ko ste bili narazen v stikih ali ne?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Šla z bivšim nazaj velikrat, pa se očitno ni obnesl. Me je pa pol, ko sm se jst trdno odločla, da bo konc, pršu na dom prost, da nej mu dam še eno šanso, jst sm se mu pa v glavo smejala, da nč ne bo. Še zdj mi občasno prav, da me pogreša, pa da mogoče bova pa kdaj spet skup. Ja, kr misl si lubčk, mel si velik šans, pa nobene nisi izkoristu ... in ja, boljš mi je brez tebe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov