Ko te bivši fant želi nazaj

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 24. Okt. 2008 18:55

Ko zdej berem vaše odgovore, se spomnim kako sem vedno tudi sama to trdila. Sam zarečenga kruha se največ poje! Sama sm vedno trdila da bivšega ne bi uzela nazaj za nobeno ceno!!!

Se pa precej strinjam z jullio_!
Ker recimo jaz sem mojega vzela nazaj kot je razvidno že v prejšnjih postih. Ok pač se skregava kdaj pa kdaj ker vem da sva oba precej zapletena karakterja :) drugače pa mi ni žal da sem ga vzela nazaj. Drugo je če greš ti narazen zaradi nekega varanja, laganja ipd. Pri takih primerih tudi jaz ne bi popustila!
Ampak midva recimo sva šla sporazumno narazen oz. nekako je bil njegov predlog in sva se normalno pogovorila! In potem je on imel željo da spet probava. Ubistvu sem jaz ves čas upala da bova še kdaj skupaj ampak ga nikoli ne bi prosila da se vrne! Tko da sem bla ful hepi da je prišel on nazaj. Sej na začetku priznam nisem vedela kaj bi. Ampak sva se lepo pogovorila...tudi o tem kje so ble prej napake, na čem morava gradit in je najina zveza sedaj veliko boljša kot je bilo prej!!
tko da kot je rekla Jullia...če veš kje so napake, če imaš željo da jih skupaj popraviš, če dva hočeta na nečem nekaj gradit in si želita bit skup...zakaj pa ne?!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 25. Okt. 2008 19:28

Moja sestra je sla tud nazaj k fantu po tem, ko je nekej srov z eno drugo...pa sta zdei srecna in že zlooo dovg skupej :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 25. Okt. 2008 19:37

*LooBika* napisal/-a:Js tega ne podpiram..in sama zase vem, da se te igre ne bi sla..ce gres..ne hodi nazaj..tk je blo tudi pri zadnjem bivsem... razsla oz skregala sva se cist zatrad bedne stvari, v navalu jeze je odsel...ampak preden je odsel sm mu dala jasno vedeti, ce gre, poti nazaj vec ni...seveda mi je potem se pisal, zelel ohraniti stike z mano, ampak js sm bila prevec prizadeta..mislim da sva sla se na drink cca.3krat potem pa mi je enkrat prekipelo(srecala sva se zunaj, in ni blo 5 min ko dobim njegov sms...in tisto nakladanje)..odg.sm mu da sva sla vsak svojo pot, da naj mi ne pise vec, ker zanj ne obstajam vec..menjala sem cifro..in od takrat naprej sem imela mir pred njim..in v primeru, da bi zelel priti nazaj, nima osnovnih sans... zdj pa sploh ne, odkar sem v zvezi z sedanjim..takrat sele vidis tiste napake, ki jih, ko si zaljubljen, spregledas...

To pa je tako res, da bolj ne more biti!
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 26. Okt. 2008 12:34

em...odvisno zakaj sta šla dva narazen.
če je nekdo varal...jaz verjetno nebi zaupala...
če je nekdo lagal....mu nebi verjela.

če pa je šlo za malenkosti, ki se dajo popravit pa aboslutno.
jaz se držim reka:

če dobiš drugo priložnost jo zagrabi z vso močjo!!!

em..sicer pa na napakah se učimo...žal
in nekatreih se ne da popravit
sploh če je oseba preveč prizadeta:(
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 11. Nov. 2008 9:40

~NIA~ napisal/-a: mesič: dobr se pofukita :roll:
mislem..

:lach: kašni obstajajo...fak :lol:

Js sm pa bla enkrat dva mesca z enim in me je pustu..ampak js sm se tok zatreskala da mi ni blo pomoči...eno leto sm jokala za njim in po enem letu pride tip in me hoče nazaj...in js valda še zmer sam njega vidla sm šla...trajal je mal več k prvič, ampak bolečina je bla pa še 3x močnejša od prvič.. ampak sm se nekak pobrala kr ga nism videvala in slišala se nisva..pa zameru se mi je ful...
Ko zdej pomislim...hvala mu da me je pustu in prvič in drugič...če me ne bi, verjetno bi še zdej bla tok neumna kot takrat in ne bi odkrila kaj mi lahko da fant k me ma res rad... :oops:
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 11. Nov. 2008 16:24

pri nama je blo pa tko, da sem pobrala stvari in šla od njega, ko je še sladko spal in nikol več prestopila praga njihove hiše. po tem, je kmalu šel v tujino in ko je videl, da pač ne bo tam našel kar išče je prišel domov in mi začel pisat sms-e... kratkomalo sem ga ignorirala, saj se mi ni zdelo vredno. par mesecev nazaj mi je pisal na msn, če se kej dobiva, na kaki kavi. dobila sva se, in takrat se je porušil tisti zid, ki sem ga zidala pol leta. začel me je izkoriščati, tako kot me je že. in zdaj se trudim, te stike prekinit za vedno, ker ne bo nihče poskrbel zame, če ne bom sama. zadost imam že njegovih izjav, kok se ma fajn, kok sm jst fajn zdej k sem tako vesela (nič se nisem spremenila, samo njega ni več). kako on uživa cele dneve bla bla bla.

kot je že nekdo pred man napisal, da se nam potem bivši smilijo... ČISTA RESNICA!
daleč od oči, daleč od srca.
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 11. Nov. 2008 16:25

pri nama je bilo pa tako, da sem pobrala stvari in šla od njega, ko je še sladko spal in nikol več prestopila praga njihove hiše. po tem, je kmalu šel v tujino in ko je videl, da pač ne bo tam našel kar išče je prišel domov in mi začel pisat sms-e... kratkomalo sem ga ignorirala, saj se mi ni zdelo vredno. par mesecev nazaj mi je pisal na msn, če se kej dobiva, na kaki kavi. dobila sva se, in takrat se je porušil tisti zid, ki sem ga zidala pol leta. začel me je izkoriščati, tako kot me je že. in zdaj se trudim, te stike prekinit za vedno, ker ne bo nihče poskrbel zame, če ne bom sama. zadost imam že njegovih izjav, kok se ma fajn, kok sm jst fajn zdej k sem tako vesela (nič se nisem spremenila, samo njega ni več). kako on uživa cele dneve bla bla bla.

kot je že nekdo pred man napisal, da se nam potem bivši smilijo... ČISTA RESNICA!
daleč od oči, daleč od srca.
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 12. Nov. 2008 14:56

Jst sm pa tud zdej pred eno tako dilemo... bivši me je klicu da me hoče nazaj, da bi on rad čist resno, zdej pa ne vem kaj naj, sam sem si rekla da če je rabu on eno leto da se odloč si bom pa tud jst vzela mal cajta, pa naj dokaže da misli resno. Drugač sva pa šla narazn zarad razdalje, nisva se tko kej skregala al pa kej, pač sporazumno, čeprov je blo boleče je bla takrat to pametna odločitev. Zdej sva pa oba v taki situaciji da bi tud lah skupi zaživela, sicer jaz pri njemu ampak ok, nima veze, ker sm itak končala fax, on ma pa tud svoj s.p. in je preskrbljen.

Kaj kej mislite? Je kira mela tako izkušnjo?
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 12. Nov. 2008 15:00

ups.. dvojni post
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 12. Nov. 2008 22:42

Jst mislem, da bi blo vredno poskusit, ampak naj se en čas trudi zate :wink: ...pa en pošten pogovor, da bo use jasno kaj želita, pričakujeta :wink: ...pa veliko sreče :) :) :)
What's meant to be will always find its way...<3
Uporabniški avatar
njegova_baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova_baby » 17. Nov. 2008 18:08

jst bi tut šla nazaj...že večkrat sm šla...pa še bi šla pa tut bom....k mam bivšega še vedn rada
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 26. Nov. 2008 19:01

Nema...bilo što je bilo...sam ta moj medek s kerim sm zdej...ko sva zarad drugih šla narazen pa sva zdaj skup...in to sam zarad ljubezni.ostali pa so odjebali.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 28. Nov. 2008 19:15

se mi zdi, da eni čist preveč ozko gledate na situacijo. ne moreš posplošovat, da če te je enkrat pustu in se hoče vrnt, je pa navadn mehkužec.
lahko si šel narazen zard ene velike stvari, pa če si daš dovolj časa, da to preboliš in predelaš in če ugotoviš, da je bla ta oseba vseeno tista, k ti je namenjena.... potem js ne vidim razloga zakaj ne bi še enkrat probala? sj se lahko zgodi, da se motiš. lahko se zgodi, da si spet prizadet... ampak če ne probaš, ne moreš vedet. potem maš pa v podzavesti skoz vprašanje "kaj pa če bi?"
sploh pa... če še enkrat začneš, moraš vedet, da ne nadaljuješ prejšnje zveze... začenjaš novo, s človekom, ki ga že poznaš. ne smeš se ozirat na preteklost in ne smeš je vpletat v sedanjost. tako ima zveza možnost, da zdrži. če se še vedno obremenjuješ s preteklostjo, potem pa raje ne začenjaj.
js si vedno znova ponavljam... nihče ni popoln in če ne damo ljudem druge priložnosti, je tudi sami ne bomo dobili. sj vsi delamo napake, takšne in drugačne.. samo marsikdo se iz njih kaj nauči in jih ne ponovi.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 28. Nov. 2008 20:17

Jz do zdej še nism bla v situaciji, ko bi moj biuši hotu se vrnit k meni, ker do zdej sm mela same larifari "zvze", ki to sploh niso ble.
Pojma nimam kaj bi nardila, ker bi na to če bi al ne, vplivalo več dejavnikov.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Dec. 2008 22:08

exdancer napisal/-a:se mi zdi, da eni čist preveč ozko gledate na situacijo. ne moreš posplošovat, da če te je enkrat pustu in se hoče vrnt, je pa navadn mehkužec.
lahko si šel narazen zard ene velike stvari, pa če si daš dovolj časa, da to preboliš in predelaš in če ugotoviš, da je bla ta oseba vseeno tista, k ti je namenjena.... potem js ne vidim razloga zakaj ne bi še enkrat probala? sj se lahko zgodi, da se motiš. lahko se zgodi, da si spet prizadet... ampak če ne probaš, ne moreš vedet. potem maš pa v podzavesti skoz vprašanje "kaj pa če bi?"
sploh pa... če še enkrat začneš, moraš vedet, da ne nadaljuješ prejšnje zveze... začenjaš novo, s človekom, ki ga že poznaš. ne smeš se ozirat na preteklost in ne smeš je vpletat v sedanjost. tako ima zveza možnost, da zdrži. če se še vedno obremenjuješ s preteklostjo, potem pa raje ne začenjaj.
js si vedno znova ponavljam... nihče ni popoln in če ne damo ljudem druge priložnosti, je tudi sami ne bomo dobili. sj vsi delamo napake, takšne in drugačne.. samo marsikdo se iz njih kaj nauči in jih ne ponovi.

pr meni so čustva odigrala glavno vlogo.pa konc koncev mi nit ni jasno kak točno sva nazaj skup pršla...tretjič!pa nam je zdej lepo.sej s cajtom spoznaš če ti je oseba namenjena.am res če se vračaš k nekdanji ljubezni moraš vedet k komu se vračaš in zakaj.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]