Ko te bivši fant želi nazaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
[vanessa] napisal/-a:js sm bla zdej v taki situaciji al ga uzet nazaj al ne..
sicer z moje strani ni bla nikoli ljubezn (z njegove baje da ja čeprou je na čudn način dokazovau to ljubezn) in tudi resna nisva bla nikoli (kr js nism hotla - bla sm v drugega zaljubljena)
ko sva bla skupi sva se mela ful lepo, skozi mi je govoru da me ma rad, se trudu okoli mene in tudi drugi (skupni frendi) so mi pravli, da ku je biu žalostn če me kak večer ni blo vn al pa da je žalostn kr mu ne morem vračat čustev..
še 3 dni (!) predn me je v prvo odjebu mi je govoru kko me ma rad in da se bo potrudu in dosegu to da bom pozabla tistega drugega.. pol pa je biu z mojo (zdej že bivšo) sošolko.. tisti večer sm se hotla pogovrit z njim, sm hotla zvedet zakaj mi je to nrdu in ku si je upu kr čez noč premislt in kaj mir eče on? da naj mu zginem izpred oči, da me noče nikoli več videt, da sm kurba (???) in še en par svinjskih.. meni itak ni blo vseeno in sm na nek način "trpela" čeprou sm oprostila (pozabla pa ne!) tko njemu kot njej.. sam sm rekla da sm zaključla z njim. tud v stikih nisva bla ene 4 mesce, vse dokler nisva na enem žuru pristala spet skupi.. spet je blo ku na začetku - ceu sladek, same lepe besede, nonstop mi je pisu sms-e (js sm na začetku držala neko distanco kr mu itak nism zaupala),.. in ko sm na koncu pršla do ugotovitve da mogoče bi mogla res it naprej v življenju, pustit za sabo mojo ljubezn in bit s tem.. in ker je lih takrat poniknu (nehu mi je pisat, čeprou sploh nisva bla skregana ne neč.. preprosto se ni oglasu več) sm se spet hotla pogovrit z njim da kaj zdej.. spet se je ponovila stara zgodba - reku je da on se ne bo več ukvarju z mano, da se itak ne znam odločit, da ga je*** u glavo, da sm f******a itd.. pol mi je itak dokončno dopizdlo in sm si rekla da ga ne pogledam nikoli več.. no ja, to se ni lih zgodilo kr mi je oktobra spet začeu pisat (seveda 3 dni po tistem k se je pustu s punco) in js sm mu odpisala, samo zto da ne bi spet širil govorice da kaka kurba sm k mu ne odpišem in take pristala sva skupi, sam sm mu js še vedno metala v fris tisto mojo bivšo sošolko.. on je itak ustraju da nbi biu več z njo pol je pa spet čez noč poniknu brez besed (zvedla sm tudi zakaj - zarad te sošolke)..
2 tedna nazaj mi je spet začeu pisat in glej ga zlomka, zgodba se je spet ponovila (še vedno sm mu metala v fris to sošolko in on je ustraju da nikoli ne bi biu z njo in da me nbi pustu zarad nje).. poniknu je in biu s to mojo bivšo sošolko neki dni nazaj..
bistvo je, da ko je ta sošolka na razpoalgo je ona za njega vse, ko se njej ne da in mu ni na volji, pa sm tudi js uredu in postanem js "vse" meni se pa ne da it tko neumnih "igrc" in da če se že on ni upu odločit s katero bi biu rajši, sm se kr js namesto njega s tem da sm zaključla za vse večne čase (samo da njemu to še ni ukloplo in še vedno ustraja, sam ga js uspešno ignoriram ).. po vsem tem ga res nbi več uzela nazaj (čeprou mi ni vseeno za njega), predvsem zarad vseh govoric k jih je širiu od mene in zarad vseh tistih svinjskih besed k mi jih je izreku (to sm mu tudi povedla, sam on je itak vedno vse tko obrnu da je izpadu on nedoužn, js pa tista zloba k si je drznla bit zaljubljena v drugega)..
ne morem pa rečt tega za človeka k ga mam res rada.. njega bi verjetno kljub vsemu sprejela nazaj, kr ga mam preprosto preveč rada in spustit takega človeka od sebe bi blo neki najtežjega kar bi mogla nrdit
Prva napaka, ki si jo naredila da si ga nazaj vzela.
Druga napaka, da se sploh še ukvarjaš z tem izmečkom
Tretja napaka, da si nisi našla koga drugega
Ta oseba je kreten z velikim K. Pusti ga, prekini vse stike, persona non grata.
Če misliš da sta lahko še vedno skupaj po vsem tem se krepko motiš. Ta oseba nima do tebe nobenega spoštovanja in to je jasno.
PUSTI TAK DREK PRI MIRU!
Pol pa ni nič čudnega da so vsi moški prasci
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov