Ko te bivši fant želi nazaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sycilla - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Ja, se strinjam glede tega... Ni fajn pogrevat... Pa zdi se mi, da so pri tem, ali prideta spet skupaj pomembni razlogi zakaj sta se razšla...
Pri nama so bli res bedasti in sva jih na začetku nove zveze razčistila in sedaj... Je super!!!
Pri nobenem drugem tega ne bi storila in tudi nisem... Ampak On... Nama je že bilo usojeno.
Pri nama so bli res bedasti in sva jih na začetku nove zveze razčistila in sedaj... Je super!!!
Pri nobenem drugem tega ne bi storila in tudi nisem... Ampak On... Nama je že bilo usojeno.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jz sm pa z bivšim končala in neki časa nisva mela nobenih stikov niti nč. Čez čas sva se spet slišala po mobitelu in sva se spet začela dobivat sam nikol nisva pršla do tega, da bi bla spet resno skupi. In potem sm se jz odločla, da je dost tega in da ga morm pozabt in sm ga dva tedna čiiiist ignorirala in takrt po dveh tednih me je poklicu in je reku, da se noče it več teh igrc in če lahko pridem k njemu, da se pogovoriva. In potem sva se ene dvakrat dobila, ker jz nism bla prepričana, če hočem it še enkrat v to, ker sm ga že skor pozabla.
No na koncu sm se odločla, da mu dam še zadnjo možnost in isto on men. Ker sva oba delala velike napake in nikakor ni bil kriv samo en. To sm pa nardila samo zarad tega, ker ne bi mogla normalno živet dalje pa se skos spraševat 'kaj pa če?'. Zdej v drugo sva skupi skor tri mesce sam nekak dvomim, da se bo obnesl. Sam po tem, ko bova končala bom točno vedla, da nobene možnosti, da bi bla še kdaj skupi, ker pač ne gre. In, ko bom zgubila upanje ga bom lahko tud dokončno pozabila .
Drugač pa ja nekatere mate prou, ko pravte, da če je bivši je preteklost in vas ne zanima več. Jz se tud po eni strani strinjam s tem. Po drugi strani je pa učasih tud odvisno zakaj sta se razšla in učasih se da res še kej popravt in je potem zveza u drugo loh še tok lepša, ker se oba zavedata kaj sta izgubila in to potem bolj centa .
No na koncu sm se odločla, da mu dam še zadnjo možnost in isto on men. Ker sva oba delala velike napake in nikakor ni bil kriv samo en. To sm pa nardila samo zarad tega, ker ne bi mogla normalno živet dalje pa se skos spraševat 'kaj pa če?'. Zdej v drugo sva skupi skor tri mesce sam nekak dvomim, da se bo obnesl. Sam po tem, ko bova končala bom točno vedla, da nobene možnosti, da bi bla še kdaj skupi, ker pač ne gre. In, ko bom zgubila upanje ga bom lahko tud dokončno pozabila .
Drugač pa ja nekatere mate prou, ko pravte, da če je bivši je preteklost in vas ne zanima več. Jz se tud po eni strani strinjam s tem. Po drugi strani je pa učasih tud odvisno zakaj sta se razšla in učasih se da res še kej popravt in je potem zveza u drugo loh še tok lepša, ker se oba zavedata kaj sta izgubila in to potem bolj centa .
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
ma enkrat sem ga vzela nazaj... prej sva bla skp 3 leta + 1 po tem ko sva prekinla... pa mi ni žal
Sam zdj absolutno ne bova spet skupej, ker sva nekako ''premlada'', oz. je on zame premlad - to sem spoznala ob enem 23letnem fantu... (bivši je 19)
Sam zdj absolutno ne bova spet skupej, ker sva nekako ''premlada'', oz. je on zame premlad - to sem spoznala ob enem 23letnem fantu... (bivši je 19)
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
mela sm en primer k sva bla skp kake 10 dni in sm jest pol poizdila ga pustila ,in ga hotla nazaj čez 1 tedn,.. ta ''druga'' zveza je trajala 1 let,. tko da je blo kr kul...
sm bo tko rekla midva sva bla prvič mal časa skupi tko, da se še ni tok zgodil,.. za kšne bivše pa teško rečem, da bi jih hotla nazaj, ker je minil že tolk in tolk časa pa tud preveč stvari je bilo že izrečenih, narejenih,.in mislm da se nebi obnesl,.. nevem no najbrž ni zastonj rek: pogreta juha ni nikol dobra.
sm nevem pa kaj bi nardila, če bi se mi kda to zgodil...kako bi reagirala,. kakšna bi bla čustva ob tem(če bi še bla),.. res nevem...
sm bo tko rekla midva sva bla prvič mal časa skupi tko, da se še ni tok zgodil,.. za kšne bivše pa teško rečem, da bi jih hotla nazaj, ker je minil že tolk in tolk časa pa tud preveč stvari je bilo že izrečenih, narejenih,.in mislm da se nebi obnesl,.. nevem no najbrž ni zastonj rek: pogreta juha ni nikol dobra.
sm nevem pa kaj bi nardila, če bi se mi kda to zgodil...kako bi reagirala,. kakšna bi bla čustva ob tem(če bi še bla),.. res nevem...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
"Ko ex-fant želi nazaj" ....ga odjebi.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Ja bol da se mi ne pribaše nazaja resnično.....
(če bi pa se bi pa definitivno še tisto minuto zaključil s svojim nogometom, ker bi mu sigurn noge porezala).
Moj bivši nima šans da grem z njim na kavo kaj šele da bi obnovil z menoj stike in kaj šele da bi svoje kovčke pribasal nazaj....
In on to ve me pozna predobro. (upam)
(če bi pa se bi pa definitivno še tisto minuto zaključil s svojim nogometom, ker bi mu sigurn noge porezala).
Moj bivši nima šans da grem z njim na kavo kaj šele da bi obnovil z menoj stike in kaj šele da bi svoje kovčke pribasal nazaj....
In on to ve me pozna predobro. (upam)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
Aloha napisal/-a: kr tip ni vedu kaj bi, enkrat me ni hotu več, k sm se lih uspela pobrat, je pa stopu nazaj u moj žiulenje ... ponovi vajo stokrat .
sovražim ko tip nardi to...
js sem zdele 5 mescev prebolevala, pa skor prebolela, dejstvo, da pač z enmu tipu ne boma skupi, čeprav je prej kazalo drgač (sj sem tk že pisala tuki, to je bil on ko je pošilu slikice sebe v boksarcah, pa mi na koncu reku da bi rad bil sam prjatu)... in tipu rata prit po 5h mescih, ko sma se videvala res bolj mal, pa sma se oddaljila, ko je bla taka čudna napetost med nama, pa rečt, če sem kej jezna na njega... pa, da me pogreša, pa ma rad, pa da tisto, kar sma se zmenla ni nujno, da bo skos držalo...(pač da bi rab bil sam frend) da MOGOČE bi pa lahko KDAJ blo kej...pa sem mu js rekla, da to zdej ni moja naloga, da če kej hoče od mene, se bo mogu tut on mal potrudit, pa on kdaj poklicat,če grema kam, al pa kdaj kliknat na msn-ju (js študiram v lj on pa v mb, pa je čez tedn bol mal možnosti se videt)... pa je vse oblubu... da bo vse nardil...
ja k**** je nardil kej... dans je en tedn od tega najinga pogovora, pa ni blo glasu od njega...
sovražim moške, ko ne vejo kaj bi radi, ker tk nardijo samo sranje... dosegu je sam to, da sem bla js cel tedn v prčakovaju in sem visela skos na računalniku, pa hipnotizirala telefon... pa je blo zaman... pa sem spet na tisti točki ko bom rabla kr neki časa, da bom nehala pogledvat proti njegovi hiši, pa 24 ur na dan držat telefona v rokah, da slučajno ne bi zamudila njegovga klica...
bedno u glavnem....
LOVE hurts
- *angie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2006
Tudi jaz sem bila po 1,5 mesecnem premoru ponovno v zvezi z bivsim. In ni se obneslo-razen za nadaljnih 7 mesecev. V drugo se je koncalo enako kot v prvo, le bolecina je bila toliko vecja, kolikor sem se uspela se bolj navezati.
Ne morem reci, da priporocam/ne priporocam, ampak polagam na srce, da naj vsak dobro premisli kateri so bili razlogi za konec zveze-in ce se da te stvari razresit.
Ne morem reci, da priporocam/ne priporocam, ampak polagam na srce, da naj vsak dobro premisli kateri so bili razlogi za konec zveze-in ce se da te stvari razresit.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
odvisno od tega, zakaj sta šla narazen... veš, moški se nene radi spreminjajo . zdaj če sta šla narazen zarad ene fore, potem ni panike, če ga vzameš nazaj.... če pa je blo res nekaj fejst narobe, potem pa ga definitivno ne vzami nazaj, kr ti bojo vsi spomini prišli naprej in ti nebo dobro...
- lubii*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Evo...pr men je enako...lihk sm mal nehala mislt nanga...se je vrnu in zdei spet namiguje na nekej in ne vem ce se bom lahko uprla k ga mam se tok rada... ...bla sva pa skupi 3 mesce pa nehala sva zarad tega k je reku, da ne cut vec tega do mene kar je na zacetk...pa zrće so nardile svoje...ah sei se bova pogovorila pa da videm ce sploh ve kaj dela in kaj hoce...kaj mislte, bi mu dala se eno možnost ?
- lubii*
- Komunikatorka
Evo...pr men je enako...lihk sm mal nehala mislt nanga...se je vrnu in zdei spet namiguje na nekej in ne vem ce se bom lahko uprla k ga mam se tok rada... ...bla sva pa skupi 3 mesce pa nehala sva zarad tega k je reku, da ne cut vec tega do mene kar je na zacetk...pa zrće so nardile svoje...ah sei se bova pogovorila pa da videm ce sploh ve kaj dela in kaj hoce...kaj mislte, bi mu dala se eno možnost ?
- lubii*
- Komunikatorka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov