Pri men je blo tak. Sm mela enga resnga fanta ko mi je blo ful do njega in najprej je blo vse popolno, pol po kakem letu pa pol se je pa začel ful grdo obnašat do mene in to se je vleklo več kot pol leta, predn sma končala. On je mene pustu in mi reku da me že pol leta ni mel več rad, zato sm pač bla zihr da je res za zmeri konc. No pol sta pa minila ena 2 mesca kar se nisma nč slišala in on tk men piše če bi šla z njim smučat. Blo mi je ful čudno, ampak okej, sm rekla zakaj pa ne, itak sm ga že prebolela. Pol se je pa začelo. Začel mi je tečnarit, da bi me rad nazaj, men pa kr nč jasno, ker res nism tega pričakovala. Pa sm mu rekla da nočem, in on mi kr ni dal mira, pisal mi je, se hotu dobivat z mano in če sm rekla ne, je kr neki težil, tečnaru mi je nej pridem k njemu in me je v bistvu prisilu da sm pol tud šla, pa se mi neki jokal tam in prosu ... Js sm vztrajala ker sm vedla da sm bla ful nesrečna zadnje mesce z njim in nism hotla še enkrat skoz vse to. Pa si ni in ni dal dopovedat. Pol mi je še celo reku, da je bil zihr, da bom takoj hotla bit nazaj z njim in da ne more verjet da mu nočem dat še ene možnosti. Sm mu rekla, če se zaveda, kok možnosti sm mu js že dala, takrat, ko sma bla še skup. Kljub vsemu kar mi je nardil mi je blo pa hudo za njega, mogoč sm ga tud še zmeri mela mal rada in mi je blo zato še težje, ampak hvala bogu, da nism popustila. To njegovo teženje se je vleklo še ene pol leta, pol je dal pa mir. Zdej se dobima kot kolega tu pa tam in to je to.
Me je pa enkrat že prej tud en več kot pol leta prosu nej bom nazaj z njim, sam to pa ni blo sploh govora da bi spet začela, ker sm itak js njega pustila. Mi je pa tud za njega blo hudo.
Hja, zdej pri tazadnjem pa vem, da če bi mi reku da bi bla nazaj skup, bi tak letela nazaj k njemu, da bi se kr kadilo za mano, heh.

Čeprav vem da bi bla to FUL vlka napaka.