Ko te bivši fant želi nazaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
tinca987 napisal/-a:been there,done that... nikol več ne grem z nobenim bivšim nazaj skupi...res ne....kr sm zdržala sam 1 mesec pa še to komi...
enako pri meni..po dveh,treh mescih odkar sva se razšla,sva se dobla,nekaj mučkala skup (nisva pravzaprav hodla zarad enih drugih stvari ampak če ne bi blo tega,ziher bi).Trajalo je kak mesec,dokler nisem bla znova čist na tleh po njegovi zaslugi.Naredla sem vlko napako,saj sem sama sebe prepričevala,da sem ga prebolela,da bova sam frenda.V resnici so ravno čustva ˝kriva˝ ,da me je vse to not potegnilo.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Pri men je blo tak. Sm mela enga resnga fanta ko mi je blo ful do njega in najprej je blo vse popolno, pol po kakem letu pa pol se je pa začel ful grdo obnašat do mene in to se je vleklo več kot pol leta, predn sma končala. On je mene pustu in mi reku da me že pol leta ni mel več rad, zato sm pač bla zihr da je res za zmeri konc. No pol sta pa minila ena 2 mesca kar se nisma nč slišala in on tk men piše če bi šla z njim smučat. Blo mi je ful čudno, ampak okej, sm rekla zakaj pa ne, itak sm ga že prebolela. Pol se je pa začelo. Začel mi je tečnarit, da bi me rad nazaj, men pa kr nč jasno, ker res nism tega pričakovala. Pa sm mu rekla da nočem, in on mi kr ni dal mira, pisal mi je, se hotu dobivat z mano in če sm rekla ne, je kr neki težil, tečnaru mi je nej pridem k njemu in me je v bistvu prisilu da sm pol tud šla, pa se mi neki jokal tam in prosu ... Js sm vztrajala ker sm vedla da sm bla ful nesrečna zadnje mesce z njim in nism hotla še enkrat skoz vse to. Pa si ni in ni dal dopovedat. Pol mi je še celo reku, da je bil zihr, da bom takoj hotla bit nazaj z njim in da ne more verjet da mu nočem dat še ene možnosti. Sm mu rekla, če se zaveda, kok možnosti sm mu js že dala, takrat, ko sma bla še skup. Kljub vsemu kar mi je nardil mi je blo pa hudo za njega, mogoč sm ga tud še zmeri mela mal rada in mi je blo zato še težje, ampak hvala bogu, da nism popustila. To njegovo teženje se je vleklo še ene pol leta, pol je dal pa mir. Zdej se dobima kot kolega tu pa tam in to je to.
Me je pa enkrat že prej tud en več kot pol leta prosu nej bom nazaj z njim, sam to pa ni blo sploh govora da bi spet začela, ker sm itak js njega pustila. Mi je pa tud za njega blo hudo.
Hja, zdej pri tazadnjem pa vem, da če bi mi reku da bi bla nazaj skup, bi tak letela nazaj k njemu, da bi se kr kadilo za mano, heh. Čeprav vem da bi bla to FUL vlka napaka.
Me je pa enkrat že prej tud en več kot pol leta prosu nej bom nazaj z njim, sam to pa ni blo sploh govora da bi spet začela, ker sm itak js njega pustila. Mi je pa tud za njega blo hudo.
Hja, zdej pri tazadnjem pa vem, da če bi mi reku da bi bla nazaj skup, bi tak letela nazaj k njemu, da bi se kr kadilo za mano, heh. Čeprav vem da bi bla to FUL vlka napaka.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ja, mene sta 2 bivša klicarla, da me hočta nazaj, pa če je še kakšna možnost, da bi se to uresničilo. Pri prvem sem po prekinitvi zveze ugotovila kakšen bedak je, tako da sem ga prov na hitro in sladko odj*****, pr drugem sm mela pa proti koncu preveč bolečih spominov, tko d tud nč ni blo. Po 2. fantu še dolgo nisem mela nobene resne zveze, mislm d kr eno leto. Sm ga prebolela pa vse, sam se mi pač v tistem času ni ljubilo ubadat še z enim bedakom.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
~NIA~ napisal/-a:Inčaa napisal/-a:no jaz sem mojga vzela nazaj in mi niti malo ni žal!! zdaj sva skupi že 7 mesecev in morm rečt da je ta zveza najboljša do zdej mislim da si vsak zasluži še eno priložnost...
kolk sta bla pa pred prvim razhodom skupi?
em 2 mesca sam pa zdej je ful drug človek kot takrat
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mnja, že doživeto, žou.
Blo je pr prvem fantu (in posledično pr prvem biušem), o kermu sm po tem forumu že na velko pisarla in jokala ... Prebolevala sm skor dve let, zavlekl se je pa lih zato, kr tip ni vedu kaj bi, enkrat me ni hotu več, k sm se lih uspela pobrat, je pa stopu nazaj u moj žiulenje ... ponovi vajo stokrat . Js sm bla prpraulena na use žrtve (samo da bi blo spet kot nekoč), to je biu čas, ko je ni blo stvari, k je ne bi nardila za tega človeka.
In eno od teh njegovih zavajojočih, lažnivih in nespoštljivih "vračanj u moj objem" se je končalo pr men u pojsli, na njegovo pobudo. Seks je biu tak k učasih, ampak js sm ga dožvela kt neki resnično bolečga. Vedla sm, da je tokrat zgolj in samo seks, čusteu ni blo več (pr njemu, js sm ga mela še zmer nenormalno rada). Čutla sm ga kot drucga človeka, občutek, da ne vem s kom sm tist trenutk spala, je biu naraunost grozliu. Na konc je ustou in šou, reku pa samo adijo. Počutla sm k največja smet, izkoriščeno, bedno in še bolj na dnu kt mesce prej (kokr je blo to u tistih cajtih sploh še mogoče). Še dons ne morm verjet, da je lahko naredu kej tacga, on, k je biu (!) moj največji sončk, men, k sm mu pomenla use.
NIKOLI VEČ
Blo je pr prvem fantu (in posledično pr prvem biušem), o kermu sm po tem forumu že na velko pisarla in jokala ... Prebolevala sm skor dve let, zavlekl se je pa lih zato, kr tip ni vedu kaj bi, enkrat me ni hotu več, k sm se lih uspela pobrat, je pa stopu nazaj u moj žiulenje ... ponovi vajo stokrat . Js sm bla prpraulena na use žrtve (samo da bi blo spet kot nekoč), to je biu čas, ko je ni blo stvari, k je ne bi nardila za tega človeka.
In eno od teh njegovih zavajojočih, lažnivih in nespoštljivih "vračanj u moj objem" se je končalo pr men u pojsli, na njegovo pobudo. Seks je biu tak k učasih, ampak js sm ga dožvela kt neki resnično bolečga. Vedla sm, da je tokrat zgolj in samo seks, čusteu ni blo več (pr njemu, js sm ga mela še zmer nenormalno rada). Čutla sm ga kot drucga človeka, občutek, da ne vem s kom sm tist trenutk spala, je biu naraunost grozliu. Na konc je ustou in šou, reku pa samo adijo. Počutla sm k največja smet, izkoriščeno, bedno in še bolj na dnu kt mesce prej (kokr je blo to u tistih cajtih sploh še mogoče). Še dons ne morm verjet, da je lahko naredu kej tacga, on, k je biu (!) moj največji sončk, men, k sm mu pomenla use.
NIKOLI VEČ
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Aloha napisal/-a:Mnja, že doživeto, žou.
NIKOLI VEČ
O boga! :bussi:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
osamljena napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:Lil`Bee napisal/-a:Ne vem, vsak ve zase. Js sem svojega vzela nazaj, pa mi ni žal. Nasprotno, zdi se mi, da nama je lepše kot kdarkoli prej.
Enako je pri meni. Zacetk tega poletja sem ga pustila jaz, bila nato cez nekaj casa dober mesec z drugim, potem pa z njim sla narazen med drugim tudi zaradi bivsega (ce odstejemo dejstvo, da je bil enmal psihota). Zaenkrat kaze, da mu je moja odsotnost dobro dela. Kaj bo, bo pa cas pokazal.
kako dolgo pa sta bili narazen z bivšima? a ste bili v tem času ko ste bili narazen v stikih ali ne?
Cca. 3 mesece sva bila narazen. Najprej nisva imela stikov, potem sva si izmenjala stvari in sva nekaj casa spet govorila. Nato sem jaz stike spet prekinila, pa je cez kak mesecspet nasel pot nazaj. Potem sva imela pa cezdalje pogostejse stike, dokler nisva skup nazaj prisla.
Ampak z njim je to slo. Je premislil, se je spremenil,... Prejsnjemu resnejsemu tipu bi se lahko pa streha na glavo podrla, ko ne bi prisel k pameti. Sedanjo ze 5 let vara.
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Maudisa napisal/-a:enako pri meni..po dveh,treh mescih odkar sva se razšla,sva se dobla,nekaj mučkala skup (nisva pravzaprav hodla zarad enih drugih stvari ampak če ne bi blo tega,ziher bi).Trajalo je kak mesec,dokler nisem bla znova čist na tleh po njegovi zaslugi.Naredla sem vlko napako,saj sem sama sebe prepričevala,da sem ga prebolela,da bova sam frenda.V resnici so ravno čustva ˝kriva˝ ,da me je vse to not potegnilo.
ja pri meni je blo isto, midva sva po petih letih šla narazen in potem sva se še kakšno leto dobivala, mučkala, čeprav je on že imel drugo punco. in ta punca je še danes z njim in nima pojma kaj je on vse delu...in še celo tri leta po najinem koncu še vedno kliče, sitnari, govori da sem njegova edina ljubezen..hvala bogu da sem ga prebolela in me njegove besede ne ganejo več
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
-
sycilla - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Enkrat sem to naredila...in ni mi žal. Še sedaj sva skupaj... Razšla sva se dooolgo nazaj, v prvem letniku srednje šole, zvezo je končal on, ker je hotel več, kot sem mu lahko dala... Pač stara sva bila 15 let
Nato je dobro leto trajala "pavza", on se je parkrat trudil dobit me nazaj, ampak jaz nisem hotela (bivši je bivši, drudi so bili v igri...).
Potem pa me je enkrat direkt vprašal, pa sem si rekla ja zakaj pa ne???
In še sedaj mi ni žal... Odkupil se mi je za tisti najstniški konec... in srečna sva....
Nato je dobro leto trajala "pavza", on se je parkrat trudil dobit me nazaj, ampak jaz nisem hotela (bivši je bivši, drudi so bili v igri...).
Potem pa me je enkrat direkt vprašal, pa sem si rekla ja zakaj pa ne???
In še sedaj mi ni žal... Odkupil se mi je za tisti najstniški konec... in srečna sva....
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov