Ko ne razčistiš in ne...

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 30. Jun. 2009 22:35

ja, ne? :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Jul. 2009 9:55

lilisunshine napisal/-a:?

da si neute kej nrdile :D

taki prosim ne pišite, taki-adijo!:)

dj pejt na vijo-vajo LOL

to so besede 13letnc ne pa enih odraslih oseb.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 01. Jul. 2009 21:15

miteq napisal/-a:Sveta pomagalka...

se strinjam. take scene še največjega ateista spreobrnejo v verskega fanatika :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Jul. 2009 12:41

mene bi blo sram najprej napisat help pomagite mi to razrest in pol cez par postou napisat da ubistvu sm hotla sam razcistet in da ga sploh nocm :!:

men to negre skup, delujes mi k obsedena kokoska k bi na usak nacin rada biuzga nazaj da mu dokazes nevem ze kaj neki pac, sploh pa da napumpas svoj ego, a dejansko si to sploh noces priznat!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jul. 2009 17:29

rachka_ napisal/-a:
miteq napisal/-a:Sveta pomagalka...

se strinjam. take scene še največjega ateista spreobrnejo v verskega fanatika :D
Evo, še ena .. :lach:
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 04. Jul. 2009 20:45

pa kaj je tu gor res vse več frkl al kak se naj izrazim?

ker eh...

če je buivši je bivši, ne vem...če on nima razčiščeno njegov problem, samo vidim da tudi ti ne.

z mojim bivšim je enako, ampak ker vem kaki butl je, pa varal bo vsako...

eh,ne da se mi..
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lilisunshine » 05. Jul. 2009 8:02

ja, se čist strinjam, jst sem pustila ga pr miru in želim začeti znova, čeprav bi razčistila, vidim, da ni več možno, saj imam občutek, da me sovraži, še vedno je jezen name, čeprav sem jaz tista, ki je tukaj kratko potegnila, in ja, trenutno se počutim kot največja trapa na svetu, mogoče se pa gre tukaj res samo le še za tisto, ko govorita, kako sta srečna in mene to pere, mogoče je samo to tisto, kar me jezi, ker se avtomatsko jaz kriva počutim za vse... :( oprostite, če sem katero užalila preko foruma ali kaj, ampak mi ni kul, da me nekdo obsoja, ki me ne pozna, tudi jaz na vašem mestu bi isto gledala na kakšno tako frajlo, ki piše na forumu kot jaz, ampak sem obupana, ker mi je dosti tega ponižanja pred njem...in ne vem kaj naj naredim, da sem jaz tista, ki "zmaga" tukaj, oziroma si vrne ponos in da tudi on to opazi, če imate kakšen nasvet please :oops: ,ker sem res obupana :( hočem znova biti tista srečna oseba, kot sem bila..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Jul. 2009 14:20

^^in da tudi on to opazi..
Vidš - narobe. Moral bi ti dol mahat za to; morala bi se pač odstranit, totalno prekint stike z njim, itd. .. pač živet naprej svoje življenje.
Sčasoma vse zbledi in se pozabi ter se ustvarjajo novi spomini...
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lilisunshine » 05. Jul. 2009 14:49

purple_rain napisal/-a:^^in da tudi on to opazi..
Vidš - narobe. Moral bi ti dol mahat za to; morala bi se pač odstranit, totalno prekint stike z njim, itd. .. pač živet naprej svoje življenje.
Sčasoma vse zbledi in se pozabi ter se ustvarjajo novi spomini...

ja, vem, boli, ampak moram naprej, nočem biti zabita, kot ta punca, ki je z njem, hočem si pa tudi vrniti ta ponos, ki sem ga imela, nočem, da ko grem mimo njega, da se počutim ponižano..
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 06. Jul. 2009 18:04

zakaj bi se počutla ponižano ko bi šla mimo njega, nasprotno, z dvignjeno glavo mimo njega, pa še pozdravi ga pa lepo maširaš naprej in to je to. ker zmagovalke v tem primeru ni , obe sta na zgubi ker imata takiga idiota, ki sam ne ve kaj bi.
jaz vrjamem da ga maš rada pa itd. ampak tudi to gre prebolet. daj sama sebi priložnost še koga drugega v življenje spustit, takoj bo svet lepši ko bo spoznala da si zgublala čas z tako zgubo.
sama sem bla tudi na tleh, pa sem vedla da me vara, pa me je vleklo nazaj, samo na srečo sem spoznala sedanjega fanta ki mi je nudil nekatere stvari ki mi jih on nikoli ne bi mogel in tako sem spoznala da bivšega sploh nikoli prav nisem ljubila...ugotovila sem to komaj takrat ko sem se resnično zaljubila v sedanjega in takrat sem bila srečna in z lahkoto odpikala bivšega.

najbolj boš ohranla ponos če pustiš njega pr miru pa se tako več ne boš poniževala. za tvoje dobro tak naredi čeprav bo težko.

lp
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lilisunshine » 06. Jul. 2009 20:13

*teyci* napisal/-a:zakaj bi se počutla ponižano ko bi šla mimo njega, nasprotno, z dvignjeno glavo mimo njega, pa še pozdravi ga pa lepo maširaš naprej in to je to. ker zmagovalke v tem primeru ni , obe sta na zgubi ker imata takiga idiota, ki sam ne ve kaj bi.
jaz vrjamem da ga maš rada pa itd. ampak tudi to gre prebolet. daj sama sebi priložnost še koga drugega v življenje spustit, takoj bo svet lepši ko bo spoznala da si zgublala čas z tako zgubo.
sama sem bla tudi na tleh, pa sem vedla da me vara, pa me je vleklo nazaj, samo na srečo sem spoznala sedanjega fanta ki mi je nudil nekatere stvari ki mi jih on nikoli ne bi mogel in tako sem spoznala da bivšega sploh nikoli prav nisem ljubila...ugotovila sem to komaj takrat ko sem se resnično zaljubila v sedanjega in takrat sem bila srečna in z lahkoto odpikala bivšega.

najbolj boš ohranla ponos če pustiš njega pr miru pa se tako več ne boš poniževala. za tvoje dobro tak naredi čeprav bo težko.

lp

hvala za tako lep nasvet :) ..tudi sama sem razmišljala, da je brezveze in da ga bom pustila čisto pri miru, ker je tako najbolje zame...ker sem iz dneva v dan močnejša, samo morala sem si priznati, da mi je hudo, ampak da bo s časom bolje.. da ga pozdravim,ko ga vidim? :) sej ponosa mnde ne bi zgubila, če bi ga pozdravla al ne? samo da je to to, in potem grem naprej, nobene besede več, samo živjo..:)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov