Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
lina* napisal/-a:navade... ne kadim, sem delovna, pridna in še več odnosi s familijo so v redu bivših fantov.. skoraj nič. Nimam glasa lahke ker sem že prej povedala kako je na stvari Z nobenim se nisem pogovarjala o kuhanju - znam kuhati FAX gre Avta nimam. Samozavestna sem. Nisem zafnana. In če slišim, slučajno kaj se goovri o meni - samo pozitivne stvari.
Ja mogoče bi bilo fajn če bi vprašala.. ampak, se ne mislim poniževati, če je šel je šel. Njegov problem
Če se na hiter prebere zgleda kot nek oglas
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- lina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2013
@elektrobum - ja res ja saj zato pa ni jasno vse skup. Sem pa želela kratko in jedrnato odgovoriti na vprašanja iz prejšnjega komentarja ..
@*Abby** - mogoče pa je to, nisem tiha in sramežljiva. mogoče za njihov občutek imam malo več samozavesti kot oni in se mogoče tega ustrašijo...
Ali pa ni tiste kemije...
@*Abby** - mogoče pa je to, nisem tiha in sramežljiva. mogoče za njihov občutek imam malo več samozavesti kot oni in se mogoče tega ustrašijo...
Ali pa ni tiste kemije...
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
živem človeku se marsikaj zgodi / dogaja / počne ...tk da so odstopanja dopustna
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- lina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2013
aah to... dvomim da bo kaj tu. Fant nič kaj konkretnega ne naredi, predolgo pa se mi ne da čakat in potem me na koncu tudi on več ne privlači...
Sicer pa so mi tudi starejši všeč (do 30/32) ahhaa
Danes sem se pogovarjala s prijateljico in sva o tem debatirali-ja še vedno mislim, da mora moški tist korak naredit (povabilo za pijačko).
Sicer pa so mi tudi starejši všeč (do 30/32) ahhaa
Danes sem se pogovarjala s prijateljico in sva o tem debatirali-ja še vedno mislim, da mora moški tist korak naredit (povabilo za pijačko).
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
zelo slaba odločitev oz. prepričanje. s tem samo vržeš breme na moškega ti pa si lepo fraj pa si misliš "saj me ne povabijo". sama povabi pa daj iniciativo!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
lina* napisal/-a:Danes sem se pogovarjala s prijateljico in sva o tem debatirali-ja še vedno mislim, da mora moški tist korak naredit (povabilo za pijačko).
zakaj se mi zdi, da je tako mišljenje plod tega, da se ženske ne želite podrejati descem in se mora kao tip "spustiti na kolena" pred žensko (zato tudi v vseh filmih vidimo desca na kolenih ko jo zaprosi)?
Pa sej sploh nima veze kdo koga prvi povabi, če ti je nekdo simpatiš ga pač povabiš, ker bi ga rad bolj spoznal. Tisti, ki je povabljen nima zato nobene nadmoči nad drugim in obratno, tisti ki povabi ni nič v slabšem položaju.
lina še napiši od kod približno si pa boš kmalu imela poln inbox različnih vabil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov