Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jah pol pa se zanimaš za nezrele tipe. Kak pa boš s katero, če bi ob vsakem zanimanju z njene strani vsak pobegnil. Izumrli bi kot vrsta. 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- lina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2013
ja mogoče tudi to. Zato pa ne razumem moške. Al pa gre za res neke čudne fore moških v našem času. Ker čist brez izkušenj pa tudi nisem. Verjetno moški osvajajo res na nek čist drugačen način.... Najboljše je bit tiho in sploh ne šmekat, ker itak so to zajebancije... whatever
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
lina*, ker se par primerkov ne zanima zate ali za zvezo, še ne pomeni, da morš obupat! sicer pa je tud odvisno od tebe, kake ''primerke'' si izbiraš. Ravno danes mi je soseda razlagala za dva fanta, ki sta ji všeč, ampak podobno kot tebi, niti eden ji ne vrača ''čustev''. In ker poznam ta dva fanta, vem, da ji tud nikol ne bosta, ker prvi je jebač erste klase, drugi pa čez mesec dni odhaja v anglijo za ne vem koliko časa in valda, da se nebo spuščal v zvezo z njo.
Tako da ... mogoče je to tud alarm za tebe, da si ne izbiraš ravno ''pametnih fantov''. Mogoče je čas, da daš priložnost tudi kakšnemu drugemu tipu človeka
Tako da ... mogoče je to tud alarm za tebe, da si ne izbiraš ravno ''pametnih fantov''. Mogoče je čas, da daš priložnost tudi kakšnemu drugemu tipu človeka

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- lina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2013
@Beya - no v podobni situaciji sem tudi jaz bila.. vem, da imam takšne občutke zaradi tega kr so vsi okoli mene srečno zaljubljeni, meni pa to samsko življenje prav na živce gre
Res pa je tudi, da nekako ne bi želela, da bi šlo vse svoj tok, ampak bi želela imeti jaz neko kontrolo nad tem in da bi dobila to kar si jaz želim. Pa saj so tudi takšni, ki se zanimajo zame... amapk kaj ko oni mene ne pritegnejo ... nvm več kaj naj :S

- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Koliko si pa stara? Glej, ustvarjanje zveze ni nekaj, kar se zgodi na silo. Če se fantje zanimajo zate, potem si zagotovo privlačna punca, počakat moraš samo na to, da se bo v enem primeru zgodilo, da bo privlačnost (in zanimanje) obojestranska zadeva. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov