Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jan. 2008 9:54

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 30. Jan. 2008 0:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 11. Jan. 2008 9:57

*purple* napisal/-a:terjaš da ti fant plačuje.v vsej temi tko govoriš.

OT: daj deklici malo zraka, da diha. mislim, da smo vsi dojeli kaj si misliš o njej, njenih postih in o njenih dejanjih. sedaj pa mislim, da je lahko temu 'prepiranju' že konec.

Če se vrnem k temi. Tudi sama sem taka, da sem se že večkrat prav skregala, ker mi niso pustili plačat. In sem rekla, da ne grem, če ne bom smela plačat. To so bile velike dileme in prepiri. Ampak njemu moški ego ne pusti in pika, da bi ženska plačala. Pa sma oba študenta :?

Sem pa doživela tudi kontra primer. Sem pač večkrat plačala in potem se je on na to navadil in, ko je prišla natakarica je vedno začel se oblačiti in niti poskusil ni poiskati svoje denarnice, ampak vedno samoumevno, da jaz plačam. Grema enkrat v McDonald's pa si on nekaj naroči pa me vpraša boš še ti kaj, pa jaz ne hvala. Pa doda sem vedu, da boš to rekla, zato sem te tud vprašu. Te bom še večkrat kam peljal, vedn dobr skoz pridem. Kako je tista punca, ki je delala za blagajno gledala vanj in nato vame. Bila sem rdeča kot kuhan rak. Da se nekdo še hvali s tem, da mu ni treba nekaj plačat. Takrat mi je itak prekipelo in stvari so šle sam še down the hill.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jan. 2008 10:20

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 30. Jan. 2008 0:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 11. Jan. 2008 10:28

delusional napisal/-a:in zakaj je moj bivši svojim bivšim plačeval, meni ne?
zato, ker se eni upedenani ženski z umetnimi nohti ni upal reči, naj ona kaj plača.

jst pa sm prelena in preveč preskrbljena, da bi se rihtala do te mere in s tem namenom.

hahaha...ja j ato je pa zanimivo :D
sej jaz sem rekla mojemu, ki mi je kazal take punce...sem rekla ni problema ...če se bom jaz svoj denar rabila za solarije, cunje, šminke..pol sem lahko tudi jaz taka...sam pol boš ti meni vse ostalo plačeval... :D :D :D
je hitro dojel bistvo...lahko je bit pol lep :D
on bi bil skozi brez denarja,jaz pa skozi lepa oh in sploh top :D
samo ni šans...taka odvisnost od njega...no go

sej se obem zmeša :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jan. 2008 11:07

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 30. Jan. 2008 0:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 11. Jan. 2008 12:39

Joj punci, sta se čist zapeli! Ampak kolkr kol obrneš, se moram postavim na purple-ino stran ker čist jasno, zrelo in na mestu komentira. Se popolnoma strinjam z njo. Mislim, da pa mata onadva s fantom že kar nekaj kilometrine in skupno gospodinjstvo (za razliko od tebe) in mata te stvari zelo jasno in zrelo poštimane.
Kar se pa delusional tiče - res si mal delusional pri tej zadevi. Ne se razburjat, tko k pač maš ti poštimano ti očitno paše, ne pa se na purple pizdit sam zato k pri njej vse štima tko k mora!
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 11. Jan. 2008 13:15

delusional napisal/-a:ampak še vedno se slinijo za takimi izkoriščevalskimi upedenanimi prasicami...
zato da bi se lahko z njimi drugim pohvalili, tud če so grde, sam da so zrihtane v nulo...
pol pa ko kako tako dajo skozi, se pa jokajo kako jih je izkoriščevala...

ja to pa je res...najdejo se tudi taki japeti :D
upam,da si takih ne želiš....in ,da si zdej lahko sama plačaš kar rabiš...ko nisi več v srednji in lahko delaš....in seveda da dobiš fanta , ki si tudi lahko vse sam plača...

W girl power
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jan. 2008 14:42

anoyel napisal/-a:Grema enkrat v McDonald's pa si on nekaj naroči pa me vpraša boš še ti kaj, pa jaz ne hvala. Pa doda sem vedu, da boš to rekla, zato sem te tud vprašu. Te bom še večkrat kam peljal, vedn dobr skoz pridem. Kako je tista punca, ki je delala za blagajno gledala vanj in nato vame. Bila sem rdeča kot kuhan rak. Da se nekdo še hvali s tem, da mu ni treba nekaj plačat. Takrat mi je itak prekipelo in stvari so šle sam še down the hill.

o faaak :? ma bi mu un pladenj s krompirčkom in plastičnim sirom vrgla u glavo ej če bi mi kej tazga reku... :x
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 11. Jan. 2008 16:27

Oh, no, to je bilo lahko tudi v hecu rečeno. Vsaj jaz bi tako vzela ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 11. Jan. 2008 17:02

še eno cvetko sem se spomnila...ko sem bla z bivšim na kavi....prašam natakarja za račun...prpravim denar...in ko se natakar prbliža mi moj bivši reče: a si ziher da bi ti plačala?!
:lol:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Jan. 2008 17:04

Tut js sm bla dostkat deležna izjau u smislu "moja je res super, nč ne je, ful pocen skoz pridm"... sam nikol uzela kot odraz škrtosti :wink: (kr to dejansko ne bi blo res).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 11. Jan. 2008 17:13

MilkyWay napisal/-a:
anoyel napisal/-a:Grema enkrat v McDonald's pa si on nekaj naroči pa me vpraša boš še ti kaj, pa jaz ne hvala. Pa doda sem vedu, da boš to rekla, zato sem te tud vprašu. Te bom še večkrat kam peljal, vedn dobr skoz pridem. Kako je tista punca, ki je delala za blagajno gledala vanj in nato vame. Bila sem rdeča kot kuhan rak. Da se nekdo še hvali s tem, da mu ni treba nekaj plačat. Takrat mi je itak prekipelo in stvari so šle sam še down the hill.

o faaak :? ma bi mu un pladenj s krompirčkom in plastičnim sirom vrgla u glavo ej če bi mi kej tazga reku... :x

Js bi se pa postavla za njim v vrsto, pa naročila cel meni pa pou pa sama plačala. :roll:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 11. Jan. 2008 17:19

kr.ena napisal/-a:Oh, no, to je bilo lahko tudi v hecu rečeno. Vsaj jaz bi tako vzela ...

Predhodna dejanja so mi dala jasno vedeti, da ni bilo v hecu rečeno. Hecal se je že, ampak vsebina heca je billa še kako resnična. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 11. Jan. 2008 18:21

Pr mojmu primeru skoraj vedno on plača. Ker se pač spodob :D

črnamamba - smeh! to je pa biu očitno da zanč tip..in kdo je konc koncou plačou?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 11. Jan. 2008 18:45

Hm..ja kr sram me je, večinoma on plačuje(hrano pa to..) samo za kino si vedno jz plačam.. pa ko dobim štipendijo kdaj.. :? bom res morala bit bolj radodarna kokr zdj razmišljam.. :evil:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov