Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 07. Avg. 2008 15:16

*Pinki* napisal/-a:Če sta dva res ful povezana pa planirata še kej druzga v lajfu met kokr pa sam par mescov ne bosta gledala na denar. Pr nama je večinoma tko: če js nimam (kar zadne čase pogosto nimam) plača on. Ponavad mu itak rečem, da ne greva npr. v kino, ker js nimam denarja. Sam on plača ker to pa res ni razlog da ne bova šla.

Dej dej to so sami izgovori. Če maš res kakšen ornk razlog potem ne rečem, drugače pa je to eno samo nakladanje. Sej se pri plačevanju ne gre zato, da bi bilo nekomu žal denarja, ko nekaj plača svojemu partnerju, ampak se gre za fer odnos, ki ne sme temeljiti samo enostranskemu plačevanju, ker je to eno samo izkoriščanje.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 07. Avg. 2008 15:18

Poloznice in najemnino oba, enkrat en, drugic drug, vsak neki... V trgovini ponavadi jaz, kavice in kosila zunaj pa tut enkrat en, drugic drug...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 07. Avg. 2008 17:42

Pr nama je tko da sm zdele mal na tesnem ker sm ravn opravla mal večji nakup. Tko da zdele me on mal zalaga hehe. Ponavad pa plačava enkrat on enkrat jst. Na dopustu pa mava vedno skupej denar.
Uporabniški avatar
*Pinki*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Pinki* » 08. Avg. 2008 7:15

kikiriki napisal/-a:
*Pinki* napisal/-a:Če sta dva res ful povezana pa planirata še kej druzga v lajfu met kokr pa sam par mescov ne bosta gledala na denar. Pr nama je večinoma tko: če js nimam (kar zadne čase pogosto nimam) plača on. Ponavad mu itak rečem, da ne greva npr. v kino, ker js nimam denarja. Sam on plača ker to pa res ni razlog da ne bova šla.

Dej dej to so sami izgovori. Če maš res kakšen ornk razlog potem ne rečem, drugače pa je to eno samo nakladanje. Sej se pri plačevanju ne gre zato, da bi bilo nekomu žal denarja, ko nekaj plača svojemu partnerju, ampak se gre za fer odnos, ki ne sme temeljiti samo enostranskemu plačevanju, ker je to eno samo izkoriščanje.

Lej, js s tem nism misla da on use plača, js sm nosila use stroške k pridejo z avtom+faks si plačujem+doma ker je pač kriza js kr dost prispevam in je pač trenutno tko, da ma on več k js. To pa še ne pomen da js njega izkoriščam in rečem "lubiiii, js bi šla pa tja pa tja pa tja, sam nimam denarjaaaa". Js nočem it ampak NJEMU to, da js nimam denarja ni razlog, da ne bova nikamor šla. So tud mesci k ma on mn k js in pol itak da js plačam. Če mava prbližn enak, pač mal on mal js sam nikol ne razmišlava kater je nazadne plaču, da bo zdj drug al pa (o bed) da bi delila zneske na pou.
vm89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2008
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a vm89 » 17. Avg. 2008 16:54

Raje vidim da plačam jaz, ker se mi zdi nekak to najbol korektno da fant plača punci naprimer pijačo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 17. Avg. 2008 17:27

bucka_* napisal/-a:
trepalnica napisal/-a:vedno on... ampak (kot sam pravi) ta denar ni nic v zameno za to, kar mu dajem jaz... torej, oba zadovoljna... :)

ok pa že.. to zdj razumem kot da ti on plačuje da je lahk z tabo oziroma.. da mu ti daješ ljubezn on pa ti plačuje vse ... ful čudn je izpadlo tole...

Ne meni pa kot, da ji plačuje, da ona hodi z njim okrog, da zgleda kao, da ima punco.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Avg. 2008 17:37

Enkrat on, drugič jaz (pri pijačah). Kino ima nekako navado plačati on, ker tako hoče. Drugače pa sva nekako poglihana pri tem, čeprav še jaz hodim v šolo, on pa ima že službo, poleg pa še izredno študira. :wink:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 17. Avg. 2008 17:44

Na začetku zveze se to še bolj pozna, in je res jaz-ti-jaz-ti. Al pa je vedno on hotu. Vsaj pri nama je blo tako, ker pač še niti nisi tako domač. Zdej pa po pravici povedano, nevem kdaj in koliko kdo od naju da. Pač kakor pride.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
WhiTe_ŁaDy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a WhiTe_ŁaDy » 20. Avg. 2008 14:49

včasih plača on, včasih jas.. drugače na začetku pa je vedno on plačeval da pokazal kaki kavalir je :D
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 20. Avg. 2008 15:41

sanjaanja napisal/-a:
bucka_* napisal/-a:
trepalnica napisal/-a:vedno on... ampak (kot sam pravi) ta denar ni nic v zameno za to, kar mu dajem jaz... torej, oba zadovoljna... :)

ok pa že.. to zdj razumem kot da ti on plačuje da je lahk z tabo oziroma.. da mu ti daješ ljubezn on pa ti plačuje vse ... ful čudn je izpadlo tole...

Ne meni pa kot, da ji plačuje, da ona hodi z njim okrog, da zgleda kao, da ima punco.

mislim, da je prestar za taksne igrice... sicer pa ni pomembno, kako zgleda in kako se slisi, je pa grdo prebrati kaj taksnega... jaz pa vem, da mi je super... :) njemu pa tudi...
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 20. Avg. 2008 19:34

deliva.. enkrat en, drugič drug. čisto odvisno od situacije in najinega finančnega stanja. trenutno sva bol med štirimi stenami in kavicami, ki jih sama kuhava. bo kmal nov mesec, pa bo bolše, si bova privoščila kak kino, koncert... :)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 20. Avg. 2008 19:59

hmmm, pr nama je ponavad tko da enkrat plača en, drugič spet drug...odvisno je pa tut od tega kakšno je finančno stanje v najinih denarnicah :) skratka tist k ma da...ampak sej pravm, mislm da se precej enakomerno porazdeli :cool: nikol pa ne bi pustila da bi mi on vse plačeval...ni šans :?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 20. Avg. 2008 22:08

trepalnica napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:
bucka_* napisal/-a:

mislim, da je prestar za taksne igrice... sicer pa ni pomembno, kako zgleda in kako se slisi, je pa grdo prebrati kaj taksnega... jaz pa vem, da mi je super... :) njemu pa tudi...

jst bi bla tud zadovoljna. :D :lol:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 20. Avg. 2008 22:50

Men je mal čudn kak lahk fant VSE plačuje - pa sej to tud če že maš neko plačo, bankrotiraš. Predvidevam pa da so to pač taki fantje, ki že majo službo, ker drugač se mi pa res smilijo. Js bi od nekoga, ki bi mel službo in solidno plačo, pričakovala da bi me kdaj s čim presenetu, povabu na kako večerjo, v kino, mogoč kdaj kej kupu itd., ampak nikakor pa, da bi on vse plačval, ni šans.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 21. Avg. 2008 8:07

Jaz sem za delitev, in sicer enkrat eden, drugič drugi.
Ne štekam pa kako lahko tukaj punce jamrajo, da nimajo za plačilo pijače, ker so še študentke, medtem, ko v drugo temo napiše koliko zapravi za kozmetiko, oblačila,... za pijačo pa nima. :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov