Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 19. Jul. 2008 16:17

trepalnica napisal/-a:vedno on... ampak (kot sam pravi) ta denar ni nic v zameno za to, kar mu dajem jaz... torej, oba zadovoljna... :)

Tvoji stavki izpadejo zelo čudno. Ampak, vem pa, da se tudi to dogaja na tem svetu.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 19. Jul. 2008 16:41

kikiriki napisal/-a:
trepalnica napisal/-a:vedno on... ampak (kot sam pravi) ta denar ni nic v zameno za to, kar mu dajem jaz... torej, oba zadovoljna... :)

Tvoji stavki izpadejo zelo čudno. Ampak, vem pa, da se tudi to dogaja na tem svetu.

meni je vsec, da se to dogaja na tem svetu... koncno :)... sem bila preveckrat razocarana...
Uporabniški avatar
*spanghica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a *spanghica* » 21. Jul. 2008 23:28

Tiste pijačke in take male stvari si pač kokr je,enkrat en drugič drugi,se pa ne držimo ravno reda danes ti ju3 pa jst..kokr pride pa tudi ne gledamo zdej za te cente kolko je gdo kej dal..ponavadi je res tko tisti ki povabi tudi plača..kšne stvari, ki že za eno osebo ful stanejo pa si plačava vsak sam.Glede benza pa mu nism nikoli dnarja dala pa tudi noče ga sprejet,sicr živimo dokaj blizu in kr sploh nima svojga auta in vzame pač od starih kateri tudi polnijo rezervar.Se bomo drugače pogovarjali,ko bo svoj lastn auto meu:)
Je pa bad,da so punce s tipom sam zto,kr ga znajo fejst izkoristt glede keša.Je pa moja sošolka,ko smo kam šli večkrat čudežno pozabla denarnco doma,naročala razne fancy kokteilčke pol pa tip plačej sej ti bom vrnla naslednjič..kšni tipi tko nč ne vidjo kr se glede tega tiče, glavno da majo spendano babo pa ji dajo use.
Mi pa moj še na začetku ni pustu plačat prav nič,sicer so ble to male stvari sam useno.Smo se pa potem dogovorila in zdej je kul:)
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 25. Jul. 2008 17:16

ok pa že.. to zdj razumem kot da ti on plačuje da je lahk z tabo oziroma.. da mu ti daješ ljubezn on pa ti plačuje vse ... ful čudn je izpadlo tole...
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 03. Avg. 2008 16:50

bucka_* napisal/-a:

ok pa že.. to zdj razumem kot da ti on plačuje da je lahk z tabo oziroma.. da mu ti daješ ljubezn on pa ti plačuje vse ... ful čudn je izpadlo tole...

sliši se kot da te plačuje za usluge.
midva nikol ne gledava kolk da kdo. enkt js drugič on, na koncu se itak vse pogliha.
Nohea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Nohea » 03. Avg. 2008 21:12

Pri nama je čist tak..enkrat on, enkrat jaz..kak pride...da bi samo on bi mi pa blo ful čudno in niti nebi pustila tega..
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 03. Avg. 2008 21:59

Če me kak tip povabi na pijačo pč pustim da on plača. Mi ni všeč pol tisto "prerekanje" kdo bo-ponavadi tko hočjo sami. Sm pa že naletela na tipa k mi je reku če ne bom dala nč zravn (pila sm pa čaj, ne ne vem kaj) :eek: men je biu res kr šok, že zato ker je on gnjavu s tem da grema na drink. Ponavadi tk zmeri vrnem povabilo in pol js plačam.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 04. Avg. 2008 14:09

^^ Jz bi tega tipa sam čudno pogledala in uprašala kdo je vabu na pijačo. Če mu je čaj težko plačat, kaj bi blo pol šele za kšno večjo stvar . .. :roll:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 04. Avg. 2008 14:31

Midva zmeri vse deliva al pa enkrat dam jst pa naslednjič on...in se mi zdi tko fer. Že tud na prvi drinki sem mu rekla, če loh da on zato, da mu bom dolžna in bova mogla še na eno kavo. :P Pa se je strinjal, ampak je reku, da sem pregnana... :)
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 04. Avg. 2008 14:56

p!ka, js sm tut čudn pogledla :D Sm mu pol obrazložla da če mene tip povabi pč pol js ne plačujem, ampak častim naslednjič - no tega pr njemu pol ni blo :lol: Itak pa če je kej večjega da hočm dat kej zravn, ker ne maram da mi tip kej tk plačuje. Če plača kino pa pč js kupim kokice pa pol kak drink.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
miau
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a miau » 04. Avg. 2008 14:56

Enkrat on enkrat jst, kukr pride. Vse si lepo deliva, kar se mi zdi pravično glede na to, da sva oba študenta z nizkim bugetom :D No, učas mi ne pusti, da bi jst kej plačala.. (moški ego al kaj jst vem :D) Sam ne pustim, da bi se to preveč ponavljalo.
Če bi biu pa milijonar.......Ok, bodmo realni :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Avg. 2008 15:32

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 04. Avg. 2008 19:57

Nu$k@ napisal/-a:
bucka_* napisal/-a:

sliši se kot da te plačuje za usluge.
midva nikol ne gledava kolk da kdo. enkt js drugič on, na koncu se itak vse pogliha.

ok, slisi se... ampak ni tako... in zakaj ne bi on placeval, ce pa ima dosti visjo placo in mu denar ne pomeni nic? zato pa meni ostane vse in sva oba zadovoljna, ceprav mi res nikoli ne da, da bi karkoli placala... tisto, kar mu dajem jaz pa ni samo seks oz. usluge... :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 04. Avg. 2008 21:11

se kr izmenjujema..to sma ze na zacetku zveze pac razcistila, k je vedno hotu kr on neki placevat...ampak se vedno vecji delez ponavadi prispeva on...k je tak srcek.. :) ce pa ze lih ne placa..potem mi pa se vedno kdaj kej kupi... :)
Uporabniški avatar
*Pinki*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Pinki* » 07. Avg. 2008 14:33

Zakaj se sploh obremenjujete kako bo kdo plaču pa kok bo kdo plaču. To masta dva pač med sabo pošlihtan. Čeprov je res da majo eni to čist mim med sabo (in pr seb) pošlihtan. Fakkk, da pa greva s tipom v restavracijo in da na mizo sam pou zneska računa in me gleda da bom js dala še drugo polovico, bi bla pa pomoje to tud zadna najina skupna večerja. :roll:
Če sta dva res ful povezana pa planirata še kej druzga v lajfu met kokr pa sam par mescov ne bosta gledala na denar. Pr nama je večinoma tko: če js nimam (kar zadne čase pogosto nimam) plača on. Ponavad mu itak rečem, da ne greva npr. v kino, ker js nimam denarja. Sam on plača ker to pa res ni razlog da ne bova šla. To pa zato, k ve da ga ne izkoriščam in je res tak srčk da zastop da nimam in zakaj nimam. Pa tud poudar mi da mu ni žou niti centa dt name, tko kokr men ni na njega. Da bom pa zdj razmišlala kdo je zadnič plaču, a-a, no go.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov