Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 05. Jul. 2008 13:21

plačujeva oba, ponavadi se izmenjujeva. tudi večerjo plačam velikokrat jaz. ali pa kino ipd. on ma sicer nekaj stroškov s tem, da se k meni vozi vsak dan (oz. skoraj vsak dan).
glede morja si stroške deliva na pol. tam se tudi izmenjujeva, kdo bo kaj plačal. lani sem mu dala tudi za benzin pol zraven in bom letos tudi.

ne zdi se mi fer, da ženska izkorišča moškega. če gre vse na pol je še najbolj pošteno do obeh. seveda pa ne tako, da bi si recimo po večerji razdelila tisti račun. pač enkrat plača en, drugič drugi.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 05. Jul. 2008 21:19

Midva tud oba.
Zadnjič sva sicer šla plačat rezervacijo za morje in je najprejon dal 100 € pa je rekel, da mi ni treba vrniti 50 € in da jest pač kupil darilo za mojega bratranca, ki sva ga potem dala skupaj.
Potem pa sva rezervacijo spremenila in sem še jaz plačala 100 €....tako, da je bilo na koncu tako da sva za morje plačala vsak sama, darilo pa sem vseeno kupila jaz..ampak ok ..k sreči ni bilo drago :D
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 06. Jul. 2008 17:25

Prtička napisal/-a:moj zadni bivši k sva bla skp slabe dve let(žou) je redko kej plaču,mogoče v vseh 2 letih ene 8 kufetou,pa na začetk veze kšn dariučk. večerje pa vsak posebi,kosila isto.če sm mu pa rekla čeb šla u kino,je pa reku d je škoda keša za benz...tko da ja. k sreč sm se kretena znebila :D

a sve mele istga tipa? hahaha ;-) in ja, jst studentka, on pa zaposlen
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava87 » 12. Jul. 2008 2:20

Vsak nekaj, enkrat en, drugič drug...približno enako, kar se mi zdi ok...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Jul. 2008 13:27

va
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 13. Jul. 2008 15:23

Meni se zdi prav da enkrat plača eden, enkrat drugi...in tega se skušam tudi čimbolj držat. Ni mi pa preveč všeč, da recimo ko se gre na pijačo vsak posebi nabira un drobiž pa vsak zase plača... Rajš vidim da en plača pijačo, drugi plača kino... Razn pri malo dražjih zadevah (vstopnica za bazen, vlak...) me ne moti če vsak zase plačava.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Jul. 2008 11:53

več stvari plača on, ampak ker sam tko hoče... tut če mu hočem kj dat zravn se krega, da jst rabm za druge stvari in da bo za stvari kt jih počneva skupej že on poskrbel. no sjvčasih mi rata in ga pr kšni pijači al pa kosilu prehitim, kt pride natakar z računom :)
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 14. Jul. 2008 12:14

*frisko* napisal/-a:več stvari plača on, ampak ker sam tko hoče... tut če mu hočem kj dat zravn se krega, da jst rabm za druge stvari in da bo za stvari kt jih počneva skupej že on poskrbel. no sjvčasih mi rata in ga pr kšni pijači al pa kosilu prehitim, kt pride natakar z računom :)

Haha keri izgovori. Priznej, da ga mejčkn izkoriščaš. :) Ti bi mu lahko jasno dala vedet, da ne želiš, da ti vse plača in da ne rabš za neke druge stvari. Je pa res, da vsak če ma možnost mal izkorišča.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 14. Jul. 2008 17:32

Pri nama je pa tko, da plača tist, ki ima tisti trenutek več denarja :). Enkrat js, drugič on.. Čeprav moram priznati, da me kar razvaja (in ne izkoriščam ga, to je razlika)
Nikol se ne kregava, men je šlo to najbolj pri žlahti na živce k so vsi tekmovali kdo bo plačal. K eno živalsko glasno tekmovanje..
Uporabniški avatar
MiaMia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MiaMia » 14. Jul. 2008 17:37

Odvisno od tega, kdo povabi oz. da pobudo.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 14. Jul. 2008 22:30

delusional napisal/-a:Zanima me, kdo plača oz. koliko kdo plača, ko gresta s fantom npr. na dopust, ali pa samo v kino, jest in podobno??

...

Ponavad tist, k ma dnar..enkrat jst, ko je on broke, drugič on..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Jul. 2008 19:14

tale tema ki sem jo odprla pa se je prav razživela...
vidite kako finance le niso tako nepomembne pri parih :D
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 18. Jul. 2008 20:13

čis odvisno gdo plača, kokr pač nanese :wink:
večinoma pa on plačuje pijačke pa to... če pa grva npr. na bazen ali kaj podobnega, vsak plača zase :D mal mi je edino bad, ker se on skos vozi s svojim motorjam h meni, in ne živi glih blizu. in bencin ni tok pocen ane..ampak kokr mu kej omenm to, takoj zamenja temo :?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 18. Jul. 2008 22:24

pač vsak enkrat... mi pa tko ful ne bi blo kul, če bi hotu da vsak posebi... tud za kino, večerje pa tko... enkrat en, drugič drug, pa je za oba ok :)
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 19. Jul. 2008 11:09

vedno on... ampak (kot sam pravi) ta denar ni nic v zameno za to, kar mu dajem jaz... torej, oba zadovoljna... :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]