Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
plačujeva oba, ponavadi se izmenjujeva. tudi večerjo plačam velikokrat jaz. ali pa kino ipd. on ma sicer nekaj stroškov s tem, da se k meni vozi vsak dan (oz. skoraj vsak dan).
glede morja si stroške deliva na pol. tam se tudi izmenjujeva, kdo bo kaj plačal. lani sem mu dala tudi za benzin pol zraven in bom letos tudi.
ne zdi se mi fer, da ženska izkorišča moškega. če gre vse na pol je še najbolj pošteno do obeh. seveda pa ne tako, da bi si recimo po večerji razdelila tisti račun. pač enkrat plača en, drugič drugi.
glede morja si stroške deliva na pol. tam se tudi izmenjujeva, kdo bo kaj plačal. lani sem mu dala tudi za benzin pol zraven in bom letos tudi.
ne zdi se mi fer, da ženska izkorišča moškega. če gre vse na pol je še najbolj pošteno do obeh. seveda pa ne tako, da bi si recimo po večerji razdelila tisti račun. pač enkrat plača en, drugič drugi.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Midva tud oba.
Zadnjič sva sicer šla plačat rezervacijo za morje in je najprejon dal 100 € pa je rekel, da mi ni treba vrniti 50 € in da jest pač kupil darilo za mojega bratranca, ki sva ga potem dala skupaj.
Potem pa sva rezervacijo spremenila in sem še jaz plačala 100 €....tako, da je bilo na koncu tako da sva za morje plačala vsak sama, darilo pa sem vseeno kupila jaz..ampak ok ..k sreči ni bilo drago
Zadnjič sva sicer šla plačat rezervacijo za morje in je najprejon dal 100 € pa je rekel, da mi ni treba vrniti 50 € in da jest pač kupil darilo za mojega bratranca, ki sva ga potem dala skupaj.
Potem pa sva rezervacijo spremenila in sem še jaz plačala 100 €....tako, da je bilo na koncu tako da sva za morje plačala vsak sama, darilo pa sem vseeno kupila jaz..ampak ok ..k sreči ni bilo drago
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
Prtička napisal/-a:moj zadni bivši k sva bla skp slabe dve let(žou) je redko kej plaču,mogoče v vseh 2 letih ene 8 kufetou,pa na začetk veze kšn dariučk. večerje pa vsak posebi,kosila isto.če sm mu pa rekla čeb šla u kino,je pa reku d je škoda keša za benz...tko da ja. k sreč sm se kretena znebila
a sve mele istga tipa? hahaha in ja, jst studentka, on pa zaposlen
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni se zdi prav da enkrat plača eden, enkrat drugi...in tega se skušam tudi čimbolj držat. Ni mi pa preveč všeč, da recimo ko se gre na pijačo vsak posebi nabira un drobiž pa vsak zase plača... Rajš vidim da en plača pijačo, drugi plača kino... Razn pri malo dražjih zadevah (vstopnica za bazen, vlak...) me ne moti če vsak zase plačava.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
več stvari plača on, ampak ker sam tko hoče... tut če mu hočem kj dat zravn se krega, da jst rabm za druge stvari in da bo za stvari kt jih počneva skupej že on poskrbel. no sjvčasih mi rata in ga pr kšni pijači al pa kosilu prehitim, kt pride natakar z računom
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
*frisko* napisal/-a:več stvari plača on, ampak ker sam tko hoče... tut če mu hočem kj dat zravn se krega, da jst rabm za druge stvari in da bo za stvari kt jih počneva skupej že on poskrbel. no sjvčasih mi rata in ga pr kšni pijači al pa kosilu prehitim, kt pride natakar z računom
Haha keri izgovori. Priznej, da ga mejčkn izkoriščaš. Ti bi mu lahko jasno dala vedet, da ne želiš, da ti vse plača in da ne rabš za neke druge stvari. Je pa res, da vsak če ma možnost mal izkorišča.
- Black Kitty
Pri nama je pa tko, da plača tist, ki ima tisti trenutek več denarja . Enkrat js, drugič on.. Čeprav moram priznati, da me kar razvaja (in ne izkoriščam ga, to je razlika)
Nikol se ne kregava, men je šlo to najbolj pri žlahti na živce k so vsi tekmovali kdo bo plačal. K eno živalsko glasno tekmovanje..
Nikol se ne kregava, men je šlo to najbolj pri žlahti na živce k so vsi tekmovali kdo bo plačal. K eno živalsko glasno tekmovanje..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
tale tema ki sem jo odprla pa se je prav razživela...
vidite kako finance le niso tako nepomembne pri parih
vidite kako finance le niso tako nepomembne pri parih
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
čis odvisno gdo plača, kokr pač nanese
večinoma pa on plačuje pijačke pa to... če pa grva npr. na bazen ali kaj podobnega, vsak plača zase mal mi je edino bad, ker se on skos vozi s svojim motorjam h meni, in ne živi glih blizu. in bencin ni tok pocen ane..ampak kokr mu kej omenm to, takoj zamenja temo
večinoma pa on plačuje pijačke pa to... če pa grva npr. na bazen ali kaj podobnega, vsak plača zase mal mi je edino bad, ker se on skos vozi s svojim motorjam h meni, in ne živi glih blizu. in bencin ni tok pocen ane..ampak kokr mu kej omenm to, takoj zamenja temo
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
vedno on... ampak (kot sam pravi) ta denar ni nic v zameno za to, kar mu dajem jaz... torej, oba zadovoljna...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]