Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 26. Maj. 2008 10:03

midva si pa nekak porazdeliva, ne mislm zdej da vse kr je za plačat deliva z 2..ampak enostavno enkrat en plača drugič drug. ponowadi glede tega nimava problemov :)
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 26. Maj. 2008 12:28

oba plačujeva, sej to je bistvo zveze, da si z nekom enakovredn
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 29. Maj. 2008 15:55

učash on učash pa jest k ne morm gledat do on skoz use plača
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 29. Maj. 2008 17:07

jst se ne počutim dobro, da vedno ko sva zuni vse on plačuje! zato kašn krat se mal "skregava" da lahko jst plačam!

ko greva kaj pojest vn je vedno tko da on reče evo tu maš kartico pa pejdi plačat, pol pa jst ko sm na voji in kdr smi zdi da je že čas da sm jst na vrsti mu odgovorim, da znam tud svojo uporabljat :) tko da pri nau sva oba "aktiuna" :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 29. Maj. 2008 23:48

jst sem vedno bolj kot za 50/50 navijala, da več plača tisti, ki ima takrat več denarja (brez kakšnega izkoriščanja), ampak mi je totalno bad, če kdaj ne morem zase plačat. to mi je gotovo vsilil cosmo forum. :evil:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 30. Maj. 2008 15:01

anjica napisal/-a:oba plačujeva, sej to je bistvo zveze, da si z nekom enakovredn

Ja, se strinjam. Pr nama tud oba. Mi ne bi blo všeč, da bi zmerej vse jest mogla, prou tko bi se čudn počutla, če bi vse on hotu, tko da mi je všeč, da si razdeliva :)
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 30. Maj. 2008 19:44

Pri nama pa on največkrat plača.Ker je stare šole in je mnenja,da njemu ženska že ne bo plačvala.
Seveda sem jaz proti temu,ampak kaj,ko ne moreš nič proti njemu...
ampak mu zmeraj kakšno presenečenje pripravim(da ne bi imela slabga občutka zarad denarja),kakšen vikend paket,(seksi)darilo,... :lol:
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 01. Jun. 2008 20:36

v prejšnji zvezi vsak pol, čeprav sem jaz drugih stvari več dajala... se k njemu vozla... v tej zvezi zdaj pa vedno plača on... se pustim razvajat :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 02. Jun. 2008 10:21

Moj fant je par dni nazaj prišel na idejo, da mi ni treba vrniti 500 € za na morje (ko sva se šla prijavit je on vse plačal, js pa naj bi mu kasneje vrnila) in da naj vzamem rajši teh 500 € s sabo in bova iz tega denarja plačevala hrano. Men je zdej mal smotan, ker vem da bo tut on s sabo vzel denar in bo za vse skupaj seveda zapravu več kot js. Ko pa mu omenim da mu bom lepo 500 € prinesla, pa pravi da jih ne bo uzel. Res je, da ima on plačo, js pa samo žepnino + evričke od dela, ampak meni je vseeno mal bedno. Sem pa razmišljala da če bo res še vztrajal, da mu js kupim eno (mal dražje) darilce. :)

Aja, kino in podobne stvari pa ponavadi plačujeva izmenično, čeprau on plača večkrat. Js če imam vedno dam, mi res ni problem, ne pri kolegicah, ne pri fantu. :P
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 02. Jun. 2008 11:26

^^ pri men je blo tud podobn lansk let, sam da mi je kao sprva zalozu 200€ in ko sem mu hotla vrnt ni vzel. Sam sva se pol zmenla, da bom js dala za izlete v Grčiji, tko da se je nekak glihal.
Uporabniški avatar
[alone]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: LJ - KR neki umes :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [alone] » 02. Jul. 2008 15:07

mislm da je to stvar dogovora, vsaj pr men.
jst se bolš počutm če jst plačam je pa tud res da nimam skoz dnarja ....
"It's mad, mad world and life is a stage"
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 02. Jul. 2008 15:26

pr nama lih tko oba plačujeva... no ja večkrat on, zadne čase, ker mi dobesedno ne pusti, in se kregava in pol itak kelnarca prbije, da naj kr kavalir plača.. in vzame njegov denar... Pol mi pa v smehu moj reče, d bova šla še kam na pjačo, pa k bo bl drago bom pa jest plačala :D :D

Ja, razvaja me, sam me tole mal moti, pol pa k grem recmo na wc pa spotoma tud jest plačam, d ni krega s kelnarco :D
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 04. Jul. 2008 20:53

pr nama isto oba plačuejva..k mi je mau nerodn..npr. če greva na bled on pelje in plača za gorivo jst pa za kšno pico alpa sok..nerodn je učasih da vedno on plačuje (saj pr men je tko).. :)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 04. Jul. 2008 21:07

hmm...meni je ful čudno, če sta punca pa fant v neki zvezi pa greta na večerjo al pa na pico in potem vsak plača polovico oz. vsak za sebe :roll:
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 05. Jul. 2008 11:13

Oba.. no včas js mal več plačam.. kr pač mam večkrat denar :razz: drugač se pa tud men zdi čudno da bi vsak pol plačvala za neko pico ko stane 5 evrov :) za dopust pa boma vsak svoje plačala hrano greva kupit pa vsak pol plačama.. tk da bo fer...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov