Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Joj joj bejbe nehite se kregat. Sej ta tema ni neko metanje zdej vnaprej kaj je kdo reku, ampak da si mal izmenjamo mnenja pa da vidmo, kako je kej v drugih zvezah pa kdo plača.
Sej če v neki zvezi skos tip plačuje, mu je že kul a ne, če ne verjetno ne bi bla več skp. Sej 100 ljudi, 100 čudi.
Sej če v neki zvezi skos tip plačuje, mu je že kul a ne, če ne verjetno ne bi bla več skp. Sej 100 ljudi, 100 čudi.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Običajno on vozi, jaz pa plačujem vstopnine, pijačo, večerjo,...
-
gummibear * - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
Pri nama ponavadi on plača. Pijačke, sladolede, kino itd. Sem že večkrat hotel jaz pa ni pustil. Zdaj se nisma nekaj prepirala, pač sem sprejela tisto ane.
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Jst pa na te stroške gledam tko, dokler fant pa punca nista že ful dolgo v resni zvezi in še ne živita skupaj, pač vsak enkrat, tko da je približno enako, ko pa partnerja živita skupaj in vse, pa mi je logično, da denar, imetje postane od obeh. Torej ni važno kdo da, ker je denar od punce in hkrati tudi od fanta in obratno.
Čudno se bi mi zdelo, da bi zdaj moja starša vsak zase plačevala pa se kregala kdo je kupu meso in kdo je ribo. Nekakšna '' skupna blagajna ''. Isto za dupust, obleke itd itd....
No pa sej to je tut namen neke skupne ( tudi zakonske ) zveze. Da se skupno ( če ne v celoti, vsaj delno ) troši materialne in ostale dobrine.
Čudno se bi mi zdelo, da bi zdaj moja starša vsak zase plačevala pa se kregala kdo je kupu meso in kdo je ribo. Nekakšna '' skupna blagajna ''. Isto za dupust, obleke itd itd....
No pa sej to je tut namen neke skupne ( tudi zakonske ) zveze. Da se skupno ( če ne v celoti, vsaj delno ) troši materialne in ostale dobrine.
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
no moj je zlo trmast in on plačuje zdj me že vest peče glede na to kje sva že vse bla...
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
Skoraj vedno plačuje on oz. mi ne pusti da jaz plačam, tako da se velikokrat neprijetno počutim...Drugače se vendo malo sregava glede plačevanja..njegova teorija,ker on dela jaz pa še hodim v šolo in rabim denar kao za sebe ...čeprav bi rade volje tudi jaz kdaj kaj nama plačala..
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ko sva začela je bil na tesnem s kešem in je komj za benz zbrav tko d sm bl k ne jz častila...tut za benz sm mu včasih posodila...zdej ma dobro službo in pač ma nek keš.zračunov je d mi mora 200€ dat nazaj, clo s 300€ je grozil.jz mam njega ful rada in ne vidm smisla d mi vrača denar ki sva ga skup porabila.ne rečem če bi mu dala za nakup ne vem...dvd playerja al pa d bi si omaro kupu =) ampak za tko k sva skupi pa res ne bom jemala keša nazaj.in zanč sm pogruntala kaj s tem kešem."ukazala"(beri:brezkompromisno naročila ) sm mu d ga dvigne da v kuverto in gor napiše morje.zdej mava že neki pršparan za morje in je prov kul=) je ful zadovoln.drgač pa zj k mava oba keš plača včasih on včasih jz, čeprov še zmer on vztraja pr tem d bi plaču ker je srečen k končn ma keš...pač študent =) enkat keš je drugič ga pač ni...namest d bi šparou pa vse hoče plačat=) uglavnem te fore s kešm so res glupe.to se nekak spontano nrdi pa se ne gleda jz sm to ti pa ono...če se pa špara za morje al pa kj pa pač vsak da kukr loh.jz sm srednješolka, nč ne zaslužm in pač najbrž bom dala manj k on al pa bom prihranke za avto dvignla z banke =) (pač sam en del teh) itk pa greva v naš apartma tko da...itk že to en del pokrijem se mogoč s tem odkupm =) ne vem, jz ne maram teh for d mora kao tip vse plačat...sej men tut starci kj dajo pa tko...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Midva plačujeva mešano. Če jaz vem, da nima €, plačam jaz. Če ne obratno.
Glede denarja mislim, da ima že od začetka zveze precej razčiščeno. Če mu kaj zmanka, mu posodim brez problemov (plačam benzin, posodim za položnice . . .), ker vem, da mi po vrnil. Ali € dobesedno ali kako drugače. Se že uvajava za skupno življenje
Glede denarja mislim, da ima že od začetka zveze precej razčiščeno. Če mu kaj zmanka, mu posodim brez problemov (plačam benzin, posodim za položnice . . .), ker vem, da mi po vrnil. Ali € dobesedno ali kako drugače. Se že uvajava za skupno življenje
- Prtička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
moj zadni bivši k sva bla skp slabe dve let(žou) je redko kej plaču,mogoče v vseh 2 letih ene 8 kufetou,pa na začetk veze kšn dariučk. večerje pa vsak posebi,kosila isto.če sm mu pa rekla čeb šla u kino,je pa reku d je škoda keša za benz...tko da ja. k sreč sm se kretena znebila
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Moški mora biti moški..in pod to smatram tudi to da ima nekaj pod palcem da lahko poskrbi za svojo izbranko in da ima za družino podpirati in skrbeti zanjo. Nihče me ni tako vzgajal...ampak sem to dojel že mnogo let nazaj.
Od ljubezni se ne da živeti...in raje sem srečen z denarjem kakor srečen brez denarja. Denar pač reši polno nekih brezveznih situacij in ti da možnost izbire.
Seveda ne podpiram prisklednice, sponzoruše kakor radi rečejo naši južni bratje. Želel sem povedati da naloga moškega je poskrbeti za žensko in družino...včasih je šel pač v lov in je prinesel hrano domov...zdaj pa pač gre v lov za denarjem. Seveda ni to edini pogoj da sta dva v vezi lahko srečna...sigurno je pa dosti priročno da ni kregarij zaradi banalnosti.
Ni tu zdaj vprašanje ali ženska nikjer ne dela in da ji moški ne dovoli delati. Ženska lahko dela kar želi ne trdim zdaj da naj doma ženska skrbi za gospodinjstvo...govorim o tem da moški ima da poskrbi za vse skupaj.
Pod kar naj se ne smatra da si zdaj ženska za celo plačo pokupi oblekic in paketov za solarij in ostale stvari...moški pa ob tem pač plačuje hrano in vse ostalo...to je tisti primer ki zelo spominja na sponzorstvo in izkoriščanje...to pa kot sem že prej namignil ni zaželjeno celo obratno.
Od ljubezni se ne da živeti...in raje sem srečen z denarjem kakor srečen brez denarja. Denar pač reši polno nekih brezveznih situacij in ti da možnost izbire.
Seveda ne podpiram prisklednice, sponzoruše kakor radi rečejo naši južni bratje. Želel sem povedati da naloga moškega je poskrbeti za žensko in družino...včasih je šel pač v lov in je prinesel hrano domov...zdaj pa pač gre v lov za denarjem. Seveda ni to edini pogoj da sta dva v vezi lahko srečna...sigurno je pa dosti priročno da ni kregarij zaradi banalnosti.
Ni tu zdaj vprašanje ali ženska nikjer ne dela in da ji moški ne dovoli delati. Ženska lahko dela kar želi ne trdim zdaj da naj doma ženska skrbi za gospodinjstvo...govorim o tem da moški ima da poskrbi za vse skupaj.
Pod kar naj se ne smatra da si zdaj ženska za celo plačo pokupi oblekic in paketov za solarij in ostale stvari...moški pa ob tem pač plačuje hrano in vse ostalo...to je tisti primer ki zelo spominja na sponzorstvo in izkoriščanje...to pa kot sem že prej namignil ni zaželjeno celo obratno.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Jaz pa sem se odločila da ne pustim več moškemu plačevati na vseh možnih kavah in to storim sama ter plačam za oba....in to res storim, ko sva šla z tipom prvič na kavo....mu je kar usta zaprlo , samo si je opomogel...še sreča da je bil škorpijon z izrednim smislom za humor, ker sem to storila nekako na hecen način.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov