Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Zdaj vas imam pa dosti ženske!!!!
dajte se kulturno pogovarjati in se nehajte žaliti in vtikati v življenje drugih oseb. Če nekomu paše solati jesti ali pa prepečenec in vodo...ali pa čokolade pa ne vem kaj se vas ne tiče in je njegova osebna izbira!!!!
če imate vi pravico živeti tako kot vam paše jo imajo tudi drugi!!!!
Malo več spoštovanja in strpnosti pokažite druga do druge, pa se nehajte stalno kregati zaradi bedarij!!!
dajte se kulturno pogovarjati in se nehajte žaliti in vtikati v življenje drugih oseb. Če nekomu paše solati jesti ali pa prepečenec in vodo...ali pa čokolade pa ne vem kaj se vas ne tiče in je njegova osebna izbira!!!!
Malo več spoštovanja in strpnosti pokažite druga do druge, pa se nehajte stalno kregati zaradi bedarij!!!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Zdaj vas imam pa dosti ženske!!!!
In zato se je zakon družit z moškimi .
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
ana27 napisal/-a:Ej Aloha hecna si ti meni. A misliš, da če ne telovadimo cel dan, da pa na kavču ležimo. Nekateri porabimo čas še za kaj drugega, ker nimamo nikogar, ki bi nam vse h koritu prinesel.
Še zadn OT:
Pa kaj je teb?!? Kdo mi je u tem primeru kej h koritu prnesu?! Za telo je treba skrbet sam, noben druk ni tle ne more pomagat, pa če ma(š) miljone.
Dve uri na dan za svoj zdrauje in počutje si bom uzela pa vedno (in za to ne rabm nobene finančne podpore), če si ti nisi sposobna, pač ne znaši svojih frustracij nad mano in men podobnimi.
In prosm, ne bod nesramna (ne ti, ne una prej), kr greš s telimi zmišljotinami mal predalč . Če bi saj mela nek pametn argument, bi se mogoče še dal kej spregledat, takihle podjebavanj in neutemeljenih obtožb pa ne.
Zato NACI na use tole!!!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
no angel napisal/-a:...sam se pa zgodi da nism js na vrsti pa se ponudim (iz vljudnosti), pa kr dobim odgovor "ja ok". To mi je pa mal smešno.
Al pa recimo - si js kej kupim v trgovini pa si še on zravn neki zbere, pa mi pol ponudi dnar in itak da rečem da sej ni treba (spet iz vljudnosti pač ), pa nč ne protestira.
Js bi v takem primeru verjetn še 1x rekla al pa 2x "pa dej vzam no", če pa ne bi hotu, pol bi pa rekla no pol pa hvala.
.
Men je pa to totalno bedno; zakaj ne bi veljala prva beseda, druga ali tretja po nekem prepričevanju in prepiranju pa ja?? To je blo men zmer tok glupo, gledat folk, kako se krega zarad plačila ene runde v nekem kafiču, recimo in po možnosti še potiska tiste bankovce en drugmu povseh žepih, grrrrr
men je čist dost, da rečem enkrat oz. če se moj ponudi, da kaj plača, pač sprejmem .
zdej greva recimo za en dan v toplice, sm rekla že v štartu, da ga jaz povabim in basta.
Sva bla takoj zmenjena, da vse stroške kart in kopeli tam plačam jaz.
Verjetno bova šla še kam kej jest na njegovo pobudo, pa se nam zdej ven metala, da ne rabi tega??
Tako kot je on komot sprejel, da toplice plačam jaz.
Mislim, če pa ne bi imela denarja, pač ne bi ponujala tega oz. v podobnem primeru ne bi v baru rekla, da plačam jaz, če nimam keša?? Pa pol pričakovala, da bodo drugi mojo pobudo preglasili...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js govorim v primeru, da nism js na vrsti, pa se iz vljudnosti ponudim, se mi pač zdi mal smešno da če nekdo ve, da je on na vrsti, vseen nima nč proti če js plačam. Ne vem no. Sicer je pa res, da sm si sama kriva, ker se ponujam tud takrat, ko nism na vrsti, sam pač mi je zmeri čudno da grem z nekom na pijačo pa pride račun in sam čakam pa v luft gledam da bo tista oseba plačala. To je moja krivda, ja, bom mogla začet mal bolj na svojo rit gledat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Aloha moraš pa imet vedno zadnjo besedo a?
Pa, če je nekdo drugačnega mnenja kot ti je vedno nevoščljiv in nesposoben
Samo, da si ti popolna pa je vredu.
Moja bivša mi je celo denar po pošti poslala, ko sva končala, ker je presodila, da mi je nekaj malega kao dolžna, ker je imela vse zabeleženo koliko je kdo za kaj kdaj prispeval.
Res ji ne bi bilo treba, ampak imam jo pa za res pošteno od takrat naprej.
Pa, če je nekdo drugačnega mnenja kot ti je vedno nevoščljiv in nesposoben
Samo, da si ti popolna pa je vredu.
Moja bivša mi je celo denar po pošti poslala, ko sva končala, ker je presodila, da mi je nekaj malega kao dolžna, ker je imela vse zabeleženo koliko je kdo za kaj kdaj prispeval.
Res ji ne bi bilo treba, ampak imam jo pa za res pošteno od takrat naprej.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
aha se pravi, če nekdo reče, da bo plačal potem se ni treba ponujat če nimaš denarja? zanimivo, ker se že nevem kok strani kregate kako je to nesramno, da pustite da tip plača in kako je treba it na 50/50 in nevem kaj še vse. torej kaj je prov pustit da plača al se ponudit? k js res nevem več. men je bedno, da on skoz plačuje in se zmer ponudim sam res pa je da sm z denarjem vsak mesec na slabšem in če plačam tam 10 evrov za kino, se odrečem parim malcam. se prav je prov da ne jem sam zato da nebi po vašem izkoriščala tipa, čeprav so to primeri, ko ve da nimam denarja in se ponudi da plača in pozneje ko imam denar se poskušam odolžit? kaj je pol prav naredit?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
tanika* napisal/-a:aha se pravi, če nekdo reče, da bo plačal potem se ni treba ponujat če nimaš denarja?
zanimivo, ker se že nevem kok strani kregate kako je to nesramno, da pustite da tip plača in kako je treba it na 50/50 in nevem kaj še vse.
lej, med partnerjema je itak stvar dogovora, midva imava to že pošlihtano, pa tudi s prijateljicami, s katerimi grem občasno na pijačo ali kosilo, nimamo nikol tega problema, ker ponavad plačujemo izmenično ali pol-pol, ampak to se zmeniš v sekundi, nikol se o tem ne pregovarjamo še pa još;
moj komentar je bil namenjen izjavi, da se kao ponudiš iz vljudnosti, potem si pa užaljen, če te nekdo vzame zares, halo??
In obratno, da nekoga zavrneš, da mu kao ni treba nič dat zraven, pol se pa spet pritožuješ, ker ni bil tist bolj vztrajen, ampak te je prijel za besedo...
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mimi_M napisal/-a:Men je pa to totalno bedno; zakaj ne bi veljala prva beseda, druga ali tretja po nekem prepričevanju in prepiranju pa ja?? To je blo men zmer tok glupo, gledat folk, kako se krega zarad plačila ene runde v nekem kafiču, recimo in po možnosti še potiska tiste bankovce en drugmu povseh žepih, grrrrr
men je čist dost, da rečem enkrat oz. če se moj ponudi, da kaj plača, pač sprejmem .
zdej greva recimo za en dan v toplice, sm rekla že v štartu, da ga jaz povabim in basta.
Sva bla takoj zmenjena, da vse stroške kart in kopeli tam plačam jaz.
Verjetno bova šla še kam kej jest na njegovo pobudo, pa se nam zdej ven metala, da ne rabi tega??
Tako kot je on komot sprejel, da toplice plačam jaz.
Mislim, če pa ne bi imela denarja, pač ne bi ponujala tega oz. v podobnem primeru ne bi v baru rekla, da plačam jaz, če nimam keša?? Pa pol pričakovala, da bodo drugi mojo pobudo preglasili...
Mimi_M napisal/-a:lej, med partnerjema je itak stvar dogovora, midva imava to že pošlihtano, pa tudi s prijateljicami, s katerimi grem občasno na pijačo ali kosilo, nimamo nikol tega problema, ker ponavad plačujemo izmenično ali pol-pol, ampak to se zmeniš v sekundi, nikol se o tem ne pregovarjamo še pa još;
moj komentar je bil namenjen izjavi, da se kao ponudiš iz vljudnosti, potem si pa užaljen, če te nekdo vzame zares, halo??
In obratno, da nekoga zavrneš, da mu kao ni treba nič dat zraven, pol se pa spet pritožuješ, ker ni bil tist bolj vztrajen, ampak te je prijel za besedo...
jz se čist strinjam s tem in če en ponud, da bo plaču, prou ane, drugič bom jz, res mi gre na živce tm kreganje kdo bo plaču in podtikanje dnarja. kr neki, prou otročje mi je to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov