Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Apr. 2008 16:30

ja, ampak on ne dojame da ga ona izkorišča.o tem jst govorim, o tistih ki tega ne dojamejo, oziroma dojamejo prepozno.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 15. Apr. 2008 19:53

ryu10kyu napisal/-a:Jah če je tip pač zaljubljen vanjo slepo, pa če misli da bo na tak način ljubezen kupil...je to njegov problem ne njen...

Saj konec koncu naj bi bila ljubezen brezpogojna...in če je brezpogojna tu ni nekih pogojev...oziroma naj ne bi bili...on daje ona sprejema...

Saj jaz itak mislim oziroma trdim, da tisti ki daje tudi prejema...meni recimo je lažje dati kot sprejeti. In s tem ko dajem tudi sprejmem...če pa ne pa pač ne...moj problem...odločitev je izključno na meni...noben mi iz žepa ne jemlje denarja, sploh pa ženska ne...če dam dam pa prostovoljno...

aleluja
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 15. Apr. 2008 22:00

Aloha napisal/-a:To, da mi reče, pejt greva neki pojest u mehiško, kr sm ful lačn, pa js rečem, da zarad mene ni treba, kr bom doma jedla svojo solatko/lahko pr teb neki spacava, pa on, ah, ne, zdej sm lačn, solatko loh ješ tut tm, pejt greva ... in greva, plača pa on. Zakaj sm ga js zdej izkoristla?

A veš, da samo od solate živet, mora pa tud bit dolgočasno življenje.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 15. Apr. 2008 22:24

sanjaanja napisal/-a:
Aloha napisal/-a:To, da mi reče, pejt greva neki pojest u mehiško, kr sm ful lačn, pa js rečem, da zarad mene ni treba, kr bom doma jedla svojo solatko/lahko pr teb neki spacava, pa on, ah, ne, zdej sm lačn, solatko loh ješ tut tm, pejt greva ... in greva, plača pa on. Zakaj sm ga js zdej izkoristla?

lol, pa vtikat se v to kaj drugi jejo tut ne vem če je kej prov preveč zabavno.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 16. Apr. 2008 6:35

densy napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:

Tale forum je samo nakladanje:

sama zelenjava + 2 uri telovadbe na dan = celulit :roll:
prihodki 200 eur/mesec = izdatki 1000 eur/mesec :lol:
zjutraj 1 uro časa za make up :eek:

Meni se zdi, da je resnično življenje precej drugačno kot se tukaj prikazuje.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 16. Apr. 2008 8:43

js mam pa pr mojmu zadne cajte filing da mu je ful problem kar koli plačat. pa da ne bo narobe, sva največ na 50:50, sam pač kdaj reče a greva v kino, in pol še ful da bo on dau za karte, pa js rečem, da ne k nimam denarja, pa ful vztraja in rečem ok bom pa js za hrano in ostalo in ful sprva ne, sej sm te js povabu, pa js rečem ma ne bom neki dala zravn in je hit odgovor ok. sej ni mi panike plačat če mam keš, sam pač je velika razlika med mojo plačo (200 evrov) in njegovo (1000 evrov). js zmer ponudim, ker se drgač ful glupo počutm, sam on k je že povabu pol nebi blo treba sprejet? al ne? naprimer v pondelk sm rekla, dej te povabim na pico, k sm bla lačna in sm mela neki denarja in je šov z veseljem, pa tud ponudu se ni da bi kej prispevu, kar sm seveda js povabla in tudi nebi vzela denarja, tle se gre za princip, če povabiš pol tud plači. nevem a ful čudn gledam na stvari?
največji problem so pa kkšne počitnce, al pa že sam kkšn dan v toplicah, takoj začne, da kok bo to denarja pa se ne splača in take. če js s svojim denarjem lahko prišparam za tist en dan kopanja pol me ne zajebavat da on ne more. ful me razjezi ta škrtost no.
pa še za darilo letos za obletnico, sm vedla da mu je neki všeč in sm dala tretino svoje plače za tist, ker mi ni blo škoda denarja in me je ful razveselil kok mu je blo všeč. in dobim js svoje darilo v roke (k je blo drgač ful lepo) in prbije, ne skrb sm dau mn k 100 evrov. sm kr pogledala, k mi je ful čudn zazvenel. mislim, kaj je biu denar pomembn v tistem trenutku pa js res nevem
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 16. Apr. 2008 9:10

Hehe poznam js take fore, da ko se ponudiš da boš ti plaču, hitr sprejmejo. :D Pa ne da js to delam, ampak sm že kr na ene par takih naletela. Js se pač ponavadi vedno ponudim da bom plačala, pa če sm js na vrsti, pol itak ni panike tud če nč ne reče da ne, da sej bo on, sam se pa zgodi da nism js na vrsti pa se ponudim (iz vljudnosti), pa kr dobim odgovor "ja ok". To mi je pa mal smešno. Al pa recimo - si js kej kupim v trgovini pa si še on zravn neki zbere, pa mi pol ponudi dnar in itak da rečem da sej ni treba (spet iz vljudnosti pač :lach:), pa nč ne protestira. :D Js bi v takem primeru verjetn še 1x rekla al pa 2x "pa dej vzam no", če pa ne bi hotu, pol bi pa rekla no pol pa hvala.

Drugač se pa js zdej trenutno dobivam z enim, ko vem da nima neki ful prihodkov ker nikjer ne dela (niti ne more, ker je 4.letnik SŠ), pa štipendije tud nima, okej sej doma mu pomoje dajo čist dost da mu nč ne manjka, sam verjetn si pa ravno ne more privoščit ful pijačk pa kino pa take stvari - no ne vem. Men je pač kr mal bedno pol da bi si zmišljevala ne vem kaj vse kam bi šla, pol se pa pač večkrat js ponudim da bom plačala, kar je pa spet bedno, ker to si tud js ne morm ravno privoščit.

Nism še nikol mela kterga ki bi bil zaposlen in bi mel dost dnarja, da me z njim razvaja, haha. :D Vedno je blo tak, da je blo glede plačevanje nekje pol-pol. Pri mojem bivšem, s kterim sm bla nadlje skup, je pa blo res da je vedno on pelu če sma kam šla (sma kr dost okol hodla), pa mi ni blo nikdar treba dat za bencin. Sam sej to tud js recimo ne bi enmu rekla, nej mi da za bencin - bi mi pač častu kakšno pico pa bi blo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Apr. 2008 9:54

orhideja1 napisal/-a:
densy napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:

Tale forum je samo nakladanje:

sama zelenjava + 2 uri telovadbe na dan = celulit :roll:
prihodki 200 eur/mesec = izdatki 1000 eur/mesec :lol:
zjutraj 1 uro časa za make up :eek:

Meni se zdi, da je resnično življenje precej drugačno kot se tukaj prikazuje.

Mene res en kurc briga, kdo tle gor žvi en lajf, u realnosti pa drucga, js zase vem, da ne skrivam ničesar, kr nimam za kaj, sm brez dlake na jeziku, povem, kar mislm in tko kt je, če pa je komu karkol težko verjet, se zarad tega zgraža, zavija z očmi, hej, pa nej ...

In ne vem, kaj ti sanjaanja bereš in kje, ampak nekak se ne spomnem, da bi omenla, da žvim samo (!) od solate?! In tut če bi, kaj ma to tebe za mott, dej mi en konkretn argument proti?! Đizus, nimate nobenga komentarja na mestu, pa je treba začet s takimi otročarijami ... wooohooo! Tist od Orhideje pa tko ne vem, na koga je letel.

Skratka, dejte se držat teme, za svoja jadikovanja nad življenjem drugih, je primernejša kšna druga (če vam je že tko zlo hudo, kr si same ne morte prvoščt napisanga).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 16. Apr. 2008 10:27

ja sej to mi je čudn, k se ful nudi da bo plačal, pa če nebi ponudil pač nebi šla, ker je vedu, da nimam keša, pol mu pa ni problem vzet. js naprimer, zdej k šef pr nemu zamuja s plačo sploh ne pričakujem, da bi km šla, k sm se pa ponudla, da greva na kosilo sm z veseljem plačala, k sm vedla, da nima. men res ni problem k mam denar delit z nemu, pa mu zmer kej kupm, magar kkšno čokoladko, pa če greva v kino rečm, glej bom pa js dons za karte dala al kar kol. pač po svojih možnostih se trudim vrnit in mi ni problem. pr nemu mam pa občutek, da mu je ful težko kar koli plačat, vsaj pri nama, ko pa gre s frendi vn pa brez problema časti rundo za rundo. sej ne rečm, sej velikrat plača, pa večinoma tud več k pou, k mi pač ne znese, sam mi je prov bedno, k mu vidm, da mu je vsakega centa škoda. js res nism taka oseba
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 16. Apr. 2008 10:44

Ma Aloha sploh se ne sekirej, eni majo pac uibr jadno zivljenje pol pa pridejo na forum svoje komplekse stresat.. :? :lol:
Zadnjič spremenil sarci*, dne 16. Apr. 2008 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 16. Apr. 2008 11:46

Aloha napisal/-a:Skratka, dejte se držat teme, za svoja jadikovanja nad življenjem drugih, je primernejša kšna druga (če vam je že tko zlo hudo, kr si same ne morte prvoščt napisanga).

Privoščit? Zame si ne privoščiš, če moraš stalno hujšat, brez čokolad, it ven in jesti solato, telovadit, kupovati kozmetiko pa imaš klub temu celulit.

In, če bi res nekatere vse naredile kar govorite, bi bil dan dolg 48 ur.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 16. Apr. 2008 12:07

Orhideja1 a si pozabila, da je tukaj tema "kdo plačuje" in da imajo pač nekatere fante zato, da jim na mesec prispevajo 500 eur za razne neumnosti. Zato razlika med odhodki in prihodki.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 16. Apr. 2008 12:27

pač vsak si nardi, tako kot mu paše. jaz živim pri fantu več kot pol leta, in ker je on v službi jaz pa študentka (zraven pa seveda delam), mu prispevam seveda manj npr. k hrani... ampak vseeno po mojih najboljših močeh. in zdaj ga izkoriščam, ker on prispeva več? dopust sama, stvari, obleke zase, sama.... ni problema :D

in ker si on lahko privošči, je pač logično, da bo kdaj večkrat plačal večerjo, pa kakšne karte za kino...tako sva se oba strinjala, tako da kakšnega občutka krivde ni :)
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 16. Apr. 2008 12:55

Pozdravljena.

Pri nama je tako, da glede na to, da sem jaz še študentka, in tudi delam preko študenta, torej oboje hkrati, plačujema oba. Ker on zasluži več kot jaz ,večkrat plača on, drugače tudi jaz, npr kino , sladoled,..

Nikol si stroškov ne delima, npr da bi šla na kosilo pa bi vsak zase plačal. Ne to pri nama ne vidiš. Enkrat on, drugič js. Razen k gre za dopuste na agencijah, kakšno potovanje, pa to. Ampak on vseeno rad pomaga če sem kje prekratka. :razz: :razz:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Apr. 2008 13:51

orhideja1 napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Skratka, dejte se držat teme, za svoja jadikovanja nad življenjem drugih, je primernejša kšna druga (če vam je že tko zlo hudo, kr si same ne morte prvoščt napisanga).

Privoščit? Zame si ne privoščiš, če moraš stalno hujšat, brez čokolad, it ven in jesti solato, telovadit, kupovati kozmetiko pa imaš klub temu celulit.

In, če bi res nekatere vse naredile kar govorite, bi bil dan dolg 48 ur.

Ok, še tole, pol te mam pa dost.
Nč od tega mi ni treba, to počnem, zato kr hočem, kr se tko dobr počutm, nardim neki koristnga zase in z veseljem spremlam rezultate svojga dela. Ne vem, kaj za vraga si se spraula podjebavat in sledit mojim postom?! Živi svoj lajf, baši se s čokoladami in junk food-om, valjaj po kauču cele dneve, počni, kar se ti zlub, lajf drugih pa lepo na mir pust! Resnično smešna si s temi pripombami, sam bog ve, kaj bi rada s tem dosegla.

Ana27, teb je tut mal preveč doukcajt in si malčk žiučna, zato take neumnosti pišeš? Heh, hecne ste, res, reuce boge.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov