Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 08. Apr. 2008 15:37

jullia_ napisal/-a:Meni se zdi ta "sej jst bi plačala, pa mi tip ne pusti" tak prikladen izgovor, da se pustiš častit.
Sklepam po tem, da poznam zelo malo primerov, ko tip ženski ne bi pustil narest nečesa, kar si ona res želi, pa bi ga dejansko upoštevala.

Če bi že prišlo do takega primera, bi mu vrnila na drugačen način. Recimo, da bi se dogovorila, da skupaj skuhava kosilo, bi sama nakupila vse sestavine, če bi opazila, da mu primanjkuje nogavic, bi mu jih nabavila...

Včasih se tudi sama pustim, da mi on plača, oziroma mu povem, da naj tokrat kar on poračuna, ko greva drugič na pijačko, kosilo pa pač sama od sebe dam tistih pet, deset evrov na mizo. Se sčasoma vse izravna :) .
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 08. Apr. 2008 15:57

Pri nama je tko, da enkrat en pijačo, drugič drugi. Tud pri hrani je tko, razen, če kdo pač povabi zarad posebnega namena.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 08. Apr. 2008 16:59

problem je glih u tem :KDO LAH PLAČA in kdo NE MORE
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 08. Apr. 2008 19:36

Kako mislis da NE MORE? A je tok tezko sect z roko v torbico, kjer mas denarnco, in placat? Ti denarnca bezi iz rok al kako? Ne razumem :gruebel:

Zmer je blo pac nekak tko, da ce nimas denarja, ne mors uzivat v stvareh, ki jih je potrebno placat. Si pac zberes neplacljive zadevsne a ne. Da se bos pa zdej skoz "slepal" prek nekoga, ker se hodis v solo in nimas kesa... Js ce nisem mela kesa, raje nisem nikamor sla, kot pa da sem "trpela", da bi mi skoz nekdo drug placeval :roll:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 08. Apr. 2008 19:43

Midva si kr lepo deliva stroške..da je pravičen pa je obema prav :razz:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 08. Apr. 2008 20:08

bouhica napisal/-a:Zmer je blo pac nekak tko, da ce nimas denarja, ne mors uzivat v stvareh, ki jih je potrebno placat. Si pac zberes neplacljive zadevsne a ne. Da se bos pa zdej skoz "slepal" prek nekoga, ker se hodis v solo in nimas kesa... Js ce nisem mela kesa, raje nisem nikamor sla, kot pa da sem "trpela", da bi mi skoz nekdo drug placeval :roll:

Evo, se čist strinjam. Ne vem kak se enim zdi samoumevno, da ker še hodjo v šolo, njihov fant pa dela, je pa pač normalno, da jim on časti, ker si same ne morjo privoščit. No sej kak kermu paše, js vem da ne bi mogla živet na račun nekoga drugega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
bounty nanN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008
Kraj: tam nekje:p

Neprebrana objavaNapisal/-a bounty nanN » 08. Apr. 2008 20:13

js tut mislim tko.....usak enkrat....izjema je če te povabi/povabiš na kak posebn dan al pa iz kakega posebnega razloga....samo to je izjema ne pravilo :) :roll:
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Apr. 2008 20:49

no angel napisal/-a:
bouhica napisal/-a:Zmer je blo pac nekak tko, da ce nimas denarja, ne mors uzivat v stvareh, ki jih je potrebno placat. Si pac zberes neplacljive zadevsne a ne. Da se bos pa zdej skoz "slepal" prek nekoga, ker se hodis v solo in nimas kesa... Js ce nisem mela kesa, raje nisem nikamor sla, kot pa da sem "trpela", da bi mi skoz nekdo drug placeval :roll:

Evo, se čist strinjam. Ne vem kak se enim zdi samoumevno, da ker še hodjo v šolo, njihov fant pa dela, je pa pač normalno, da jim on časti, ker si same ne morjo privoščit. No sej kak kermu paše, js vem da ne bi mogla živet na račun nekoga drugega.

zato pa so študentski servisi, da si najdeš lepo službico, za dodaten denar, če že štipendije ni..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 08. Apr. 2008 22:19

Joj, tale tema je k brezno brez dna :D

Mislim da se je kar kma treba naučit skrbet za svoj dnar oz. še boljš čimprej začet služit svoj dnar (počitniško delo, prek študenta za tiste ki pač še nimate zaposlitve ker hodite u šolo/fax), res težko verjamem da pa nekdko res nikol nima dnarja - kaj pa žepnine, pa k babice in dedki kej dajo pa tko? En kofe pa si res lahko prvoščiš in častiš no...Madonca! Jst sm bla tut skoz "brez keša", ampak sm znala razpolagat s tistim kar sm mela in sm čist lepo skoz pršla. In se nikol nism nobenmu šlepala. Dones ti, jutr jst plačam. Seveda si nism mogla privoščit usak tedn nove cunce, mela sm pocen make up, na žurkah smo pil ta najbl pocen vin - pa je blo glih tko fajn.
Dones, k pa mam svoj dnar je pa mal drgač, kupim si kar mi paše, pijem ruske vodke & red bul, kupm si diorjevo kozmetiko!

Moj point: usak mora znat razpolagat s tem kar ima in verjemte, se da pridet skoz tut če si skoz "brez keša". In takim bučam da "skoz Dragec plača ker pač ima dnar jst sm pa boga študentka brez dnarja"...ne verjamem. A-a!

Tko k se prepiramo u temi o varanju da so tisti ki to delajo moralno odgovorni - tko je s tem da skoz nekdo neki zate plačuje. Si moralno odgovoren ker se ti zdi popolnona sprejemljivo da skoz živiš na tuj račun (s tem mislim izključno na plačevanje pijačk, kosilc, dopustkov, ki jih fant plača punci in obratno). Mal čudna primerjava, ampak u osnovi gre za isti šmorn. :!:
Uporabniški avatar
*SmOtkyca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a *SmOtkyca* » 09. Apr. 2008 7:21

Roberta R. napisal/-a:
no angel napisal/-a:

zato pa so študentski servisi, da si najdeš lepo službico, za dodaten denar, če že štipendije ni..

ja študentski servisi so in delo si lahko najdeš...se strinjam, vendar nekateri imajo denar za druge namene, k so bolj pomembni(npr. izpit, avto bla bla..) kot pa zapravljati denar za pijačke! :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Apr. 2008 7:35

*SmOtkyca* napisal/-a:ja študentski servisi so in delo si lahko najdeš...se strinjam, vendar nekateri imajo denar za druge namene, k so bolj pomembni(npr. izpit, avto bla bla..) kot pa zapravljati denar za pijačke! :)

No saj zato pa dečkoti plačujejo pijačke in papico...dekleta pa z veseljem pijete ali pojeste le te ;D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Apr. 2008 8:23

*SmOtkyca* napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
no angel napisal/-a:

pa naj ne gredo na kavico če nimajo za le-to plačat :)

ja študentski servisi so in delo si lahko najdeš...se strinjam, vendar nekateri imajo denar za druge namene, k so bolj pomembni(npr. izpit, avto bla bla..) kot pa zapravljati denar za pijačke! :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Apr. 2008 9:58

Jao kere drame delate iz tega :D Kokr je blo napisan: dokler bodo obstajal tipi, k so jim kul kkšne finoče in uživajo dokler jim lah use kupujejo pa plačujejo, tok časa bodo obstajale keš pi*** :wink:

amm drgač pr nama je tko, da on ma redn šiht, jst sm pa na faxu. Sicer tud delam prek ŠS, tko da neki tud sama zaslužm, sam trenutno mam glih izpite, tko da delam bolj malo...posledica bolj malo keša.
Sam je pač tko da ne hodva skos vn na kosila pa večerje pa u kino pa tko da bi blo treba skos neki plačevat. Njdeva kkšne pocen variante al pa kam tko greva da pač prideva cenej skos.
Sam če pa že kam gremo, pa itq mam keš tko da se doskrat lepo ponudm : lubi a lah jst dons plačam?! Ga čist lepo uprašam pa pač povem da bi jst plačala pa zakaj ipd. Ne mislm tm scene zganjat k ste ene napisale da se kregate tm u lokalu. use se da na lep način. Al pa k gremo na kkšno pijačo pa u kino, se čist lepo ponudm tko da pr nama se kr izzide da enkrat jst, enkrat pa on.
Sva pa na začetku že lepo razčistla k sm mu povedala da jst morm za svoj keš glih tko delat k on in da se mi ful ne zdi prav da on use plača. Pa se ni nč branil in je sam reku da mam kul razmišljanje :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 09. Apr. 2008 13:21

*SmOtkyca* napisal/-a:ja študentski servisi so in delo si lahko najdeš...se strinjam, vendar nekateri imajo denar za druge namene, k so bolj pomembni(npr. izpit, avto bla bla..) kot pa zapravljati denar za pijačke! :)

aja fantje pa za kej druzga ne rabijo denarja? torej ko pa fant dela da si denar zasluži ma pa itak ceu mesec samo v glavi kok pjačk bo lahko dobil vn iz svoje plače? :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 09. Apr. 2008 14:13

pa kaj moralizirate. če imata tako zmenjeno, je to njuna stvar. to, da kao ne pusti plačat, je pa BS. sicer se mi zdi pa najbolj fer 50/50 oz. da tisti, ki ima več dohodkov, da malo več. zakaj bi morala ženska poleg šole še delat prek študenta, če verjetno že tako nima časa, tipu pa ni problem dat za kakšno pijačo več? smešno mi je, k se delate, kot da ful trpite, če vam kdo kaj plača. družbeni pritiski ftw.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov