Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:jst tud ne vem kaj je s takimi tipi, k si kupijo kako športno makino, potem pa se bojijo da bo katera hotla bit z njimi sam zarad keša in nočejo keš pičk. potem naj si kupijo fičota, ma ne bodo dobili za fukat.
In po možnosti jo prav zaradi tega kupijo a ne
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
*purple* napisal/-a:pa kaj siliš nekej.Če mata tko pošlihtano in če je obema prov in če sta srečna in če jima laufa ni tukej nobenega problema...če ga pa potem masira pa hvalabogu, moj bi vse dal da bi ga znala po masersko zmasirat.In ni fora tem, da mu morš denarno vrnt...izkoriščanje je drugačno, kjer bejba vzame vse, nejmu en da pa nič, ne od materializma ne od stvari ki so zastonj.
sicer pa verjamem da če maš masersko licenco, znaš mal bolj amsirat ot pa "navaden smrtnik".vsaj jst občutim veliko razliko
Pa kaj ti siliš nekaj. Potem se tema lahko kar zapre, ker če imajo eni tako, da vse plača fant, naj zaradi mene dodatno še pol plače da punci, če jima tako znese. Saj ni poanta v tem, ampak v tem, da vsak pove svoje mnenje. Zato pa je forum, da klepetamo.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
men je pa zadnič pustil, da sem js plačala kavo
je že uzel denarnco vn.... pa sem ga sam grdo pogledla, pa rekla, da nisem volje za se kregat, da sem ga js povabla in bom js plačala... po moje se me je mal ustrašu
je že uzel denarnco vn.... pa sem ga sam grdo pogledla, pa rekla, da nisem volje za se kregat, da sem ga js povabla in bom js plačala... po moje se me je mal ustrašu
LOVE hurts
- zmia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
Enkrat en, drugic drug ali pa kaksne kompenzacije(: Ni neke prevlade, ker bi meni in njemu slo na zivce (bilo bi neprijetno), ce bi nasprotni vedno placeval.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ana27 napisal/-a:*purple* napisal/-a:pa kaj siliš nekej.Če mata tko pošlihtano in če je obema prov in če sta srečna in če jima laufa ni tukej nobenega problema...če ga pa potem masira pa hvalabogu, moj bi vse dal da bi ga znala po masersko zmasirat.In ni fora tem, da mu morš denarno vrnt...izkoriščanje je drugačno, kjer bejba vzame vse, nejmu en da pa nič, ne od materializma ne od stvari ki so zastonj.
sicer pa verjamem da če maš masersko licenco, znaš mal bolj amsirat ot pa "navaden smrtnik".vsaj jst občutim veliko razliko
Pa kaj ti siliš nekaj. Potem se tema lahko kar zapre, ker če imajo eni tako, da vse plača fant, naj zaradi mene dodatno še pol plače da punci, če jima tako znese. Saj ni poanta v tem, ampak v tem, da vsak pove svoje mnenje. Zato pa je forum, da klepetamo.
ja ampak ti sliš v neke zadeve ki očitno ne držijo in si kr začuda prepričana v njih pa oseb sploh ne poznaš.
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
midva tud čist odvisn...enkrat jz plačam kosilo kje,enkrat on...on me pelje kam...itd.
mi je zakon da je tako da vsakič en plača pa da se ne skregava če rečem da bom jz plačala, ker bivši mi ni nikol pustil plačati in sva se non-stop kregala v vsakem lokalu...
lp
mi je zakon da je tako da vsakič en plača pa da se ne skregava če rečem da bom jz plačala, ker bivši mi ni nikol pustil plačati in sva se non-stop kregala v vsakem lokalu...
lp
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se zdi ta "sej jst bi plačala, pa mi tip ne pusti" tak prikladen izgovor, da se pustiš častit.
Sklepam po tem, da poznam zelo malo primerov, ko tip ženski ne bi pustil narest nečesa, kar si ona res želi, pa bi ga dejansko upoštevala.
Sklepam po tem, da poznam zelo malo primerov, ko tip ženski ne bi pustil narest nečesa, kar si ona res želi, pa bi ga dejansko upoštevala.
-
mateyaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: MS
jullia_ napisal/-a:Meni se zdi ta "sej jst bi plačala, pa mi tip ne pusti" tak prikladen izgovor, da se pustiš častit.
Pol pa pridi z nama 1x na pijačo pa boš videla.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Sej si predstavljam, kako to izgleda.
Ampak si mislim, da bi v primeru, če bi ti tip prepovedal ven hodit, kratke hlače nosit, določeno stvar študirat, pet pod tušem,... verjetno udarila z roko po mizi in se postavila zase. V tem primeru se pa ne moreš, ker je on kao odločen in trmast. Fino.
Ampak si mislim, da bi v primeru, če bi ti tip prepovedal ven hodit, kratke hlače nosit, določeno stvar študirat, pet pod tušem,... verjetno udarila z roko po mizi in se postavila zase. V tem primeru se pa ne moreš, ker je on kao odločen in trmast. Fino.
-
Lavender - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2007
jullia_ napisal/-a:Meni se zdi ta "sej jst bi plačala, pa mi tip ne pusti" tak prikladen izgovor, da se pustiš častit.
Se strinjam ja! Jst sm tud mela tipa, kateri je zmeri hotel vse sam plačat. In pol sva se vedno pred natakarjem ali na blagajni "kregala". Enostavno mi ni dovolil, da bi karkoli plačala. Potem pa sem se enkrat doma z njem pogovorila in mu jasno povedala, da se jst ful slabo počutim ob tem, in če se bo tako nadaljevalo enostavno ne bom več hodila ven z njim. Pol je nekako dojel kar mu hočem povedat in je blo vse kul.
Tko da se strinjam s tem, da izgovor "tip mi ne dovoli plačat" ni dovolj tehten, da bi se ženska čisto prepustila tipu in mu pustila da ji on vse financira. Če imaš dovolj trden karakter potem se lahko takšnim stvarem tudi upreš.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
jullia_ napisal/-a:Sej si predstavljam, kako to izgleda.
hudo
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*SmOtkyca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
- Kraj: Novo mesto
jooj glede tega se zmeraj spričkava ker mi nikoli ne pusti da plačam jaz, zmeraj plačuje on. Tut jaz plačam kaj samo to ga komaj prepičam da mi dopusti. siceer mi ni kaj preveč všeč da me hoče on finincirat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov