Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Kake bolj male stvari plačuje on, kar me malo zmoti, ker ne maram da zmeraj nekdo drug plačuje. Pa sem mu povedla, da bi rada da si razdeliva karkoli v zvezi z denarjem, sam je reko da to si bova pri večjih stroških, zdaj pa se naj pustim razvajat. Ni mi glih najbolj prav, ker pač enostavno nisem taka da bi pustila, da mi zmeraj drugi plačujejo al pa da bi hotla izkoriščat nekoga. Sicer pa dokler gre za majhne zadeve naj mu bo, pri večjih pa si deliva stroške pa naj reče kaj hoče
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Pri nama je nekako tako, da plačuje on. Ker pač vedno vztraja toliko časa, da potem popustim. Se pa poskušam oddolžit na drugačen način (pomijem posodo, ko kuhava, pospravljam, če je treba, ga zmasiram (imam licenco za maserja), ko je utrujen ali ga kaj boli). Za njegov rojstni dan pa načrtujem, da bom zadevo vnaprej plačala .
-
small_star - Kofetarica
Itak da me... Samo on pač improvizira, jaz pa to naredim strokovno - z vsemi gladenji, otiranje, relaksacijskimi prijemi... On pač tega še ne zna. Ga bom pa naučila .
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
small_star napisal/-a:Itak da me... Samo on pač improvizira, jaz pa to naredim strokovno - z vsemi gladenji, otiranje, relaksacijskimi prijemi... On pač tega še ne zna. Ga bom pa naučila .
No potem mu tukaj vračaš masažo in ne denar.
-
small_star - Kofetarica
ana27 napisal/-a:small_star napisal/-a:Itak da me... Samo on pač improvizira, jaz pa to naredim strokovno - z vsemi gladenji, otiranje, relaksacijskimi prijemi... On pač tega še ne zna. Ga bom pa naučila .
Ne, ne vračam mu masaže in ne denarja. Ni mi bistvo, da bi mu zdaj pač mogla kar koli vrnat. Daleč od tega. On mene razvaja na tak način, jaz njega na svoj. In to masažo, ki mu jo namenim, bi lahka kot vsakemu drugemu človeku računala (10e). Pa mu ne! Ker mi je glavno, da se ob tem sprosti, da dosežem, da so mišice sproščene, da uživa (kot je pri praksi treba). Ko se lotim te masaže, ne gre za božanje. Božam ga itak skos. Zmasiram ga kot bi ga vsaka druga maserka v masažne salonu, toplicah ali pa wellnes centrih. Take masaže se je pa treba naučit. In misla sem to masažo, ne pa božanja
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
small_star napisal/-a:ana27 napisal/-a:small_star napisal/-a:Itak da me... Samo on pač improvizira, jaz pa to naredim strokovno - z vsemi gladenji, otiranje, relaksacijskimi prijemi... On pač tega še ne zna. Ga bom pa naučila
Ne, ne vračam mu masaže in ne denarja. Ni mi bistvo, da bi mu zdaj pač mogla kar koli vrnat. Daleč od tega. On mene razvaja na tak način, jaz njega na svoj. In to masažo, ki mu jo namenim, bi lahka kot vsakemu drugemu človeku računala (10e). Pa mu ne! Ker mi je glavno, da se ob tem sprosti, da dosežem, da so mišice sproščene, da uživa (kot je pri praksi treba). Ko se lotim te masaže, ne gre za božanje. Božam ga itak skos. Zmasiram ga kot bi ga vsaka druga maserka v masažne salonu, toplicah ali pa wellnes centrih. Take masaže se je pa treba naučit. In misla sem to masažo, ne pa božanja
u js bi to tut znala.. bi pol predala svoje znanje mojmu fantu
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
small_star napisal/-a:ana27 napisal/-a:small_star napisal/-a:Itak da me... Samo on pač improvizira, jaz pa to naredim strokovno - z vsemi gladenji, otiranje, relaksacijskimi prijemi... On pač tega še ne zna. Ga bom pa naučila .
Toliko kot ti obvladaš tole masažo,jo pomaje vsaka,ker to,da je božanje drugo pa tud vsaka ve. Izrazila si se pa glih tako, kot da bi bilo tudi kuhanje plačljivo, ker v restavraciji namreč je.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst tud ne vem kaj je s takimi tipi, k si kupijo kako športno makino, potem pa se bojijo da bo katera hotla bit z njimi sam zarad keša in nočejo keš pičk. potem naj si kupijo fičota, ma ne bodo dobili za fukat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
orhideja1 napisal/-a:small_star napisal/-a:ana27 napisal/-a:small_star napisal/-a:Itak da me... Samo on pač improvizira, jaz pa to naredim strokovno - z vsemi gladenji, otiranje, relaksacijskimi prijemi... On pač tega še ne zna. Ga bom pa naučila .
Toliko kot ti obvladaš tole masažo,jo pomaje vsaka,ker to,da je božanje drugo pa tud vsaka ve. Izrazila si se pa glih tako, kot da bi bilo tudi kuhanje plačljivo, ker v restavraciji namreč je.
pa kaj siliš nekej.Če mata tko pošlihtano in če je obema prov in če sta srečna in če jima laufa ni tukej nobenega problema...če ga pa potem masira pa hvalabogu, moj bi vse dal da bi ga znala po masersko zmasirat.In ni fora tem, da mu morš denarno vrnt...izkoriščanje je drugačno, kjer bejba vzame vse, nejmu en da pa nič, ne od materializma ne od stvari ki so zastonj.
sicer pa verjamem da če maš masersko licenco, znaš mal bolj amsirat ot pa "navaden smrtnik".vsaj jst občutim veliko razliko
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
*purple* napisal/-a:se prav, če moj men večerjo plača potem sem najslabša bejba na svetu, al pa če da 20 evrov več na mesec kot jaz?
Ni fora v tem dko plačuje, ampak v tem da maš to lepo pošlihtan, da ne izkoriščaš in da je obema prav tako kot je.
se strinjam ja... hotla sm povedat d tle ni pogovor kolk masaž mu kao vrne za eno večerjo al pa karkol podobnga, ampak kuko majo porihtan d jim je ušeč...
jest sm pač za eno fer delitu tega, ker sm pa sama šrudentka in konstantno brez dnarja, on pa dela, se pa zgodi, dsa kašno pjačo več plača in mi tega še nikol ni vrgu u glavo itd itd.... treba je met lepo zmenen, pa je use ql
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]