Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
sej s tem se popolnoma strinjam. letelo je na to, da se enim zdi popolnoma normalno, da tip svoji punci študentki plača počitnice (ki verjetno stanejo 400+ evrov), same pa ne bi nikoli pomislile, da bi tipu kaj tako dragega poklonile, tudi če bi imele denar, ker bi se jim zdelo škoda keša.
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Aha. Stekam stekam in se tut popolnoma strinjam s temjullia_ napisal/-a:sej s tem se popolnoma strinjam. letelo je na to, da se enim zdi popolnoma normalno, da tip svoji punci študentki plača počitnice (ki verjetno stanejo 400+ evrov), same pa ne bi nikoli pomislile, da bi tipu kaj tako dragega poklonile, tudi če bi imele denar, ker bi se jim zdelo škoda keša.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jullia_ napisal/-a:sej s tem se popolnoma strinjam. letelo je na to, da se enim zdi popolnoma normalno, da tip svoji punci študentki plača počitnice (ki verjetno stanejo 400+ evrov), same pa ne bi nikoli pomislile, da bi tipu kaj tako dragega poklonile, tudi če bi imele denar, ker bi se jim zdelo škoda keša.
js sm pa tisto napisala, k tud js ne dovolim, d mi moj tip kej tko pregrešno dragega pokloni...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm od mojga dobila že kr neki stvari, kerih denarna vrednost presega vrednost stvari, k sm mu jih podarila sama.
Podarjaš u okviru svojih zmožnosti, enmu je 400 eurou enako kot drugmu 100 in če se to že u štartu ve, mislm, da ne bi smel bit nobenih slabih vesti in zamer.
Mene sicer kšna (plačana, podarjena) stvar muč, mu pojamram, pa me po hitrem postopku odprau, kr je mnenja, da je moje veselje tut njegovo ... in da dokler si bo lahko prvošču, si bo, brez pomisleka.
Podarjaš u okviru svojih zmožnosti, enmu je 400 eurou enako kot drugmu 100 in če se to že u štartu ve, mislm, da ne bi smel bit nobenih slabih vesti in zamer.
Mene sicer kšna (plačana, podarjena) stvar muč, mu pojamram, pa me po hitrem postopku odprau, kr je mnenja, da je moje veselje tut njegovo ... in da dokler si bo lahko prvošču, si bo, brez pomisleka.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Aloha napisal/-a:
Sve je moje tvoje...samo reci ne pitam za cijenu...ništa nije skupo...kada kraj sebe imaš pravu ženu,hahaha
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Konec koncu če ti kaj kupi dečko ti kupi zaradi sebe in prostovoljno...jaz tukaj ne vidim problemov?!
Je pa seveda sigurno odvisno od žepa tega dečkota...vsak moški ki ima rad svojo izbranko ji želi samo najboljše!
Je pa seveda sigurno odvisno od žepa tega dečkota...vsak moški ki ima rad svojo izbranko ji želi samo najboljše!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni osebno na kraj pameti ne pade, da si ne bi stroškov delila. Dokler nisem sama zaslužila pač nisem hodila ven, na dopust,...
Imam pa kolegico katero je v celoti financiral fant. On je bila študentka, on pa zaposlen. Potem sta vezo končala. In on je zahteval, da mu vse vrne nazaj z obrestmi vred. Punca je nekaj časa fajn garala, da mu je lahko vse vrnila.
In še druga kolegica. Fanta ima samo zato, da jo vozi okrog in ji plačuje. A ne samo njej, večkrat še njenim kolegicam. Temu pa jaz pravim glup tip, da to prenaša.
Jaz sem za delitev stroškov!
Imam pa kolegico katero je v celoti financiral fant. On je bila študentka, on pa zaposlen. Potem sta vezo končala. In on je zahteval, da mu vse vrne nazaj z obrestmi vred. Punca je nekaj časa fajn garala, da mu je lahko vse vrnila.
In še druga kolegica. Fanta ima samo zato, da jo vozi okrog in ji plačuje. A ne samo njej, večkrat še njenim kolegicam. Temu pa jaz pravim glup tip, da to prenaša.
Jaz sem za delitev stroškov!
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
no angel napisal/-a:Js pa res ne razumem kak lahk nektere prav pricakujete da vam fant placa dopust in se vam zdi nedopustno, da ne bi mogle it, ker vam skopuhar noce placat, same pa tud nimate kesa. Kaj pa ce ne bi mele fanta?? Kdo bi pa pol financiral?? A pol bi pa blo ql, da ne bi blo morja (al kakrsnegakoli dopusta ze)?
Ko sm js sla s fantom na morje, tud nism mela neki ful dnarja, medtem ko ga je on mel precej vec in so mi pac financiral doma - ce mi ne bi hotli, pac ne bi sla. Al bi sla pa delat! Nikakor pa ne bi pricakovala, da mi on placa.
Maš prav. Ker potem izpadeš kot bi imela fanta samo zato, da ti dopust plača.
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Hehe...preveč posplošujete, to je čist odvisno od odnosa, do odnosa.
Js sem nekoč dragega odpelala na dopust praktično na lastne stroške, ker je bil pač on momentalno čist brez, tko da mam še eno dopustovanje v dobrem, zdej k se je mal obrnla varianta...kam bi kej šla ....ah, kitajski zid bo ok za začetek, tm bom pa plane nardila za naprej, a mislite, da bi se pršl s sposojenim skuterjam do big appla
Darila so prostovoljna, kaj čem zdej jamrat pa se kao neki neumno delat le kako in zakaj tako. Hvala se reče pa v glavi met, da včasih ena vrtnica več pomen, k ketna s petnajstimi dijamantki
Js sem nekoč dragega odpelala na dopust praktično na lastne stroške, ker je bil pač on momentalno čist brez, tko da mam še eno dopustovanje v dobrem, zdej k se je mal obrnla varianta...kam bi kej šla ....ah, kitajski zid bo ok za začetek, tm bom pa plane nardila za naprej, a mislite, da bi se pršl s sposojenim skuterjam do big appla
Darila so prostovoljna, kaj čem zdej jamrat pa se kao neki neumno delat le kako in zakaj tako. Hvala se reče pa v glavi met, da včasih ena vrtnica več pomen, k ketna s petnajstimi dijamantki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov