Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:jst se pa strinjam z njim. pa ja, sem že slišala vsa pojasnila v smislu študija, različnih financ, njegove želje po plačevanju,... ampak če gledam sama po sebi, s fantom 100 kofetov spijeva v ene pol leta. in naj me kura brcne, če kdo ni sposoben plačat 10 kofetov v pol leta. to pa potem ne bi bil več en procent.
sploh me pa to čudi glede na to, da tukaj na forumu ves čas berem o brazilskih depilacijah, novih škornjih, torticah s prijateljicami,... a ni zanimivo, ko se gre pa s tipom na kofe, pa nikoli ni tistih dveh evrov.
jullia - zadetek v polno Se popolnoma strinjam!
Midva že 5 let funkcionirava na 50-50, je pa res, da dobim jst kšn darilček več (tukaj se ne šparam - zame je dobro le najboljše - beri - (naj)dražje) Sicer se pa tut jst izprsim za božička in njegov rojstni dan, in dam za darilo tut 300, 400 € če je treba, kar si moj dragi zaželi, to dobi
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Sweet Princess napisal/-a:Sicer se pa tut jst izprsim za božička in njegov rojstni dan, in dam za darilo tut 300, 400 € če je treba, kar si moj dragi zaželi, to dobi
naj ga imam še tako rada si kot študentka s svojim finančnim stanjem ne morem privoščiti darila zanj, ki je vredno 400eurov. super zate in toliko bolj fino za tvojega fanta.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
~NIA~ napisal/-a:jst dam za darilo zanga max.50€..
Jaz enako. Ampak to je res maksimum.
300 ali 400 evrov pa tudi če bi si lahko privoščila, ne bi porabila za njegovo darilo, ampak bi namesto tega raje kam skupaj šla za nekaj dni.
Ampak to je spet teoretično rečeno, ker bi si tudi v tem primeru delila stroške.
Joj, že kompliciram.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Sweet Princess napisal/-a:
Midva že 5 let funkcionirava na 50-50, je pa res, da dobim jst kšn darilček več (tukaj se ne šparam - zame je dobro le najboljše - beri - (naj)dražje) Sicer se pa tut jst izprsim za božička in njegov rojstni dan, in dam za darilo tut 300, 400 € če je treba, kar si moj dragi zaželi, to dobi
lol.
sicer pa se mi ne zdi nič tako napačnega, da tip s tako visoko plačo (3000 €) skoraj vse plačuje, če punca nima lastnih prihodkov. če sem iskrena, jst ne bi imela nič proti. pri takšni plači mu pa ja ne bo problem večine plačat.
drugače pa je pri meni ponavadi veljalo razmerje 60:40. mi je bolj všeč, da enkrat časti eden, enkrat drugi, kot da si delita ali pa da vsak plača zase.
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
priznam, da večkrat plača on, če greva kam ven. tu pustim. drugače pa mi to ni glih fajn, nekak se ne počutim dobro. on sicer dela, jaz pa študiram, ampak za to, da mu lahko pol kaj kupim, tudi jaz kolkor mi pač čas dopušča delam. vse kar pa ni v povezavi s pijačo, izhodi ven, pa probam, da je vedno pol-pol. čeprav cel čas trmari, da ne, da ne rabim, da bo že on. sicer lepo od njega, sam jaz se ne počutim pol dobro.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Sweet Princess napisal/-a:Sicer se pa tut jst izprsim za božička in njegov rojstni dan, in dam za darilo tut 300, 400 € če je treba, kar si moj dragi zaželi, to dobi
o fak...ma kj mu kupiš za tolko dnarja?
js za mojga dam max. 40, 50€, pa še to 1x na leto, si pa čez celo leto kupujeva neke malenkosti...ampak d bi dala 400€ za darilo?
-
ena pač - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: mb
MilkyWay napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Sicer se pa tut jst izprsim za božička in njegov rojstni dan, in dam za darilo tut 300, 400 € če je treba, kar si moj dragi zaželi, to dobi
o fak...ma kj mu kupiš za tolko dnarja?
js za mojga dam max. 40, 50€, pa še to 1x na leto, si pa čez celo leto kupujeva neke malenkosti...ampak d bi dala 400€ za darilo?
Zakaj pa ne,če ima ženska dnar??
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Al mu pa kupi mal bolši mobitel. Al pa en welnes paket pa ena večerja pa kuj tok pride. Al pa polet s padalom...ma hitr se najde tok dnarja.
Jz tud pravm zakaj pa ne, če lahko.
Jz tud pravm zakaj pa ne, če lahko.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov