Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Feb. 2008 21:14

ok...sedaj je bolj jasno... :wink:
Uporabniški avatar
Žanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Žanna » 27. Feb. 2008 15:33

Pri nama pa oba plačujeva, ker mi gre na živce, če tip skoz plačuje. Na začetku sva se vedno pregovarjala kdo bo plaču, zdej pa včasih jest, včasih on.
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ZEAST » 02. Mar. 2008 22:26

Pr nama vecinoma jz placujem, ampak to zato ker mam jz redn dohodk ze par let, on je pa se student. In ja, bila je douga borba, da sm ga lahko v to prepricala. Ne vem, men se od zacetka ni zdel prou, da mi on placuje, ceprou je skoz teziu pa kr na skrivaj placvau pa take :D Fora je tut u tem, da si jz rada kj prvoscm in si tut lahko, ker nimam mjhne place, ampak ne morm pa zdej od njega prcakvat, da mi bo on placvau moje razvade, ker sm jih mela ze predn sva se spoznala.

Sej velikrat tut on placa in tut, ce greva na ksn potovanje al pa izlet sam financira svoj deu, benz itd. Tut vsakic k dela prek studenta se prou sil, da bi vse zame namenu in mu ni lih najbl prou, da jz vecino placujem, ker pol trpi njegov moski ego :D, ampak jz ga tolazm s tem, da me bo itq morau, k konca faks ceu zivljenje vzdrzevat in razvajat :lach:
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 03. Mar. 2008 17:36

99% on, 1% js... :flower:
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 03. Mar. 2008 18:47

nokia_b napisal/-a:99% on, 1% js... :flower:
Izkoriščevalka.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 03. Mar. 2008 18:53

spermij napisal/-a:
nokia_b napisal/-a:99% on, 1% js... :flower:
Izkoriščevalka.

Nekaj tako hudega si izrekel na bazi dveh številk, ki skupaj tvorita 100%...

Morda so tehtni razlogi za takšno razdelitev, ki jih ti ne poznaš. Tak, da ni ti treba takoj buuuum "ti si ena navadna izkoriščevalka" style komentarjev pisarit.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 03. Mar. 2008 19:00

Imaš prav, prenaglil sem se.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Mar. 2008 19:04

jst se pa strinjam z njim. pa ja, sem že slišala vsa pojasnila v smislu študija, različnih financ, njegove želje po plačevanju,... ampak če gledam sama po sebi, s fantom 100 kofetov spijeva v ene pol leta. in naj me kura brcne, če kdo ni sposoben plačat 10 kofetov v pol leta. to pa potem ne bi bil več en procent.
sploh me pa to čudi glede na to, da tukaj na forumu ves čas berem o brazilskih depilacijah, novih škornjih, torticah s prijateljicami,... a ni zanimivo, ko se gre pa s tipom na kofe, pa nikoli ni tistih dveh evrov.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 03. Mar. 2008 19:06

on zasluži 3000€ na mesc...js pa študirm, pa še štipendije nimam... nekak razumljivo, se men zdi. :D
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 03. Mar. 2008 19:07

nokia_b napisal/-a:on zasluži 3000€ na mesc...js pa študirm, pa še štipendije nimam... nekak razumljivo, se men zdi. :D
Kje je kravatar? (Če ni, se pardoniram.)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 03. Mar. 2008 19:28

ok to pa ni ravno več tipična, študentka zveza. pravim študentska sodeč po tvojih letih in po tem, da nas je dosti tukaj, ki smo še šolo obvezujoči otroci (beri: študentje :D ). se strinjam in podpiram tj. prakticiram pol, pol odnos. torej eno kavico jaz, drugo ti; eno kosilo jaz, drugo ti; jaz kino karte, ti večerjo ipd. ampak vseeno, kar takoj vnaprej nikogar ne obsodim, da je izkoriščevalec, če nima zveze po tem 'sistemu'. :wink:

jullia_ glede
jullia_ napisal/-a:sploh me pa to čudi glede na to, da tukaj na forumu ves čas berem o brazilskih depilacijah, novih škornjih, torticah s prijateljicami,... a ni zanimivo, ko se gre pa s tipom na kofe, pa nikoli ni tistih dveh evrov.

tega se pa ne strinjam, ker dekleta niso nikjer zapisala, da pa one ne plačajo kavice ipd. večina se strinja z 50%, 50% odnosom. peščica deklet pa ima pač takšen odnos, kjer fant plačuje vse. če jim odgovarja tud prav. vsaka ima svoj razlog, mnenje o tem/za to.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 03. Mar. 2008 19:30

nokia_b napisal/-a:on zasluži 3000€ na mesc...js pa študirm, pa še štipendije nimam... nekak razumljivo, se men zdi. :D

Odvisno od načel. Razumljivo že, a jaz ne bi vzela kot sprejemljivo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Mar. 2008 20:02

jah, meni pač ne. sva sicer v različnih situacijah, ker sva midva s fantom oba študenta, ampak mene bi motilo to, da jst nič ne plačujem, pa magari če je tip milijonar. sej me lahko na bahame pelje, pri kofetih in podobnih drobnjarijah imam pa pač malo drugačen pogled na stvari.
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 03. Mar. 2008 21:56

Men bi blo tut bedno, če bi mi tip use plaču.. ne vem no.. ne bi mi blo kul, pa tut če bi mel ne vem kok keša. Tut ne maram, da mi kupuje kšna draga darila al pa da bi me pelu u šoping.. no-go :D

Drgač mava midva 50% - 50% sistem. Enkrat plača on, enkrat jst, kar se mi zdi čist vredu, glede na to, da sva oba študenta in nisva preveč bogata. Pridejo cajti, ko je en izmed naju mal broke, potem se zgodi da drugi mal večkrat plača.. ampak, še vedno dost fer sistem :)
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 04. Mar. 2008 8:18

Midva pa pol pol..enkrat mu js častim, enkrat on men.. Zato k če bi mi on skos plačvov bi se prou izkoriščevalsko počutla..

Biuši mi je skus plaču in tu mi je šlu že na ku*ac..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]