Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 19. Jan. 2008 15:39

***PINKYCA*** napisal/-a:enkrat jaz drugič on, nikoli pa še nisem doživela ne z tipom ne z kolegicami da bi vsaj svoje :?

Joj js mam eno kolegico k zmer ko prnese natakar racun, pogleda kolk stane njeno in nabira tist drobiz. In pol men dopizdi in placam use :roll: Enkrat je celo pripeljala svojga tipa zraven in sta oba racunala kolko stane njuna pijaca :lol: Mislim da ne rabim vec razlagat, da ne hodim vec z njo na pijaco :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 19. Jan. 2008 16:53

Heh, js sm mela podobno kolegico ...

Pozablala denarnce, pozabla, da sm js plačala že zadnih sto pijač, spomnem se malc u gimnaziji, k smo šli kupt kšne sirove šručke al pa kej, pa ona nikol ni, pol je pa zmer zravn zobala, za sladoled se je blo treba zment en dan prej, da je neslednič prnesla tistih 100, 200 tolarjeu, najbol neumna je bla pa scena, ko ji je sošolc zaston zrihtu neke anti mozolji kremce in sta šla na pjačo, pa si je, o mati božja, mogla sama plačat jagodn sok :eek: ... O tej krivici je znala še velikrat govort.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Jan. 2008 16:56

^ Joj, kako ne prenesem takih zastonjkarjev! :evil: :D
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 19. Jan. 2008 17:07

Bouhica kaj je pa s tem narobe? Mi to v družbi vedno počnemo pač vsak plača zase in je. Pač nimam dnarja na pretek, da bom plačvala goste soke pa čaje, k si jih damice naročajo za 1.70 € jebeš pač nimam, zato zase plačam in je. Druga je če nekdo enkrat plača meni kej, itak ob prvi priložnosti lepo plačam njemu/njej tud jaz. Tko pa vedno vse lepo nabiramo tist "drobiž"(morda zate) in vsaka sbi plača.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 19. Jan. 2008 17:10

Mnja... Js sem jo furala 4 leta okol, vedno po njo prsla in pol domov pelala, ker pac ni mela izpita. Zdej ga ima in zadnjic se pa meniva za drink (ker se nisva vidle ze fuuul dolg, pa sem si rekla ajde probimo, sam tokrat ne bom placala drinka :D ), pa ne vem kaj neki je prslo vmes in nisem mela potem avta na razpolago, pa se je pol rekla, da ona tud ne more (da ne bi res slucajn enkrat po mene prsla no :roll: ).

KittyKiss a ni useen al zdej placas 2 pijaci al pa pac dvakrat po eno? Glede na to, da sva sam dve, ni neke razlike, ce je skupinica, je pa drgac. Poleg tega da sem js ZMER placala pol za obe, pa ne da bi se kdaj spomnla, da vrne. Ah kje, naslednic je isto hotla sam svoje placat.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jan. 2008 17:24

jah če gresta dva na pijačo, ni problema če en plača račun. ampak nas hodi ven tudi po 7, 8. v tem primeru se mi zdi pa najbolj enostavno, da si vsak pač sam plačuje.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 19. Jan. 2008 17:27

Js res ne vem kaj je s tem narobe, da vsak plača svoje. Pri nas večinoma tak delamo in se mi zdi to najboljša varianta. Pa si lahk naročim kaj si hočem, brez da bi me kdo postrani gledal, ker sm si recimo naročila neki dražjega kot si je on prejšnjič naročil na moj račun.
No sam je pa tud večkrat tak da nas gre ene par kolegov na pijačo, pa da recimo vsak za eno rundo. Ampak je pa tud ene par takih, ki se zlo redko ponudjo da bojo oni plačal! In to gre men ful na živce, sploh ne razumem, kak so lahk taki zastonjkarji! Mam velik slabih izkušenj in tud zarad tega najrajš vidim, da plača vsak za sebe, pa je.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 20. Jan. 2008 3:21

Ne vem, jaz pa nikoli ne gledam na to, da sem zdaj jaz placala 2x zaporedoma, pac sem... pa tudi ko sem na pijaci s clovekom, ne premisljujem o tem, kao jajks, zdaj pa si bom narocila drazjo pijaco... kaj mi pase pijem in isto moji prijatelji :gruebel:
In ja, cisto razumem bouhico, jaz bi tudi popizdila, ce bi videla da nekdo lovi tisti drobiz za svojo pijaco.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 20. Jan. 2008 11:26

Mi ko gremo z kolegi nas je ponavadi ful dosti, včasih celo 10, 15 in pol valda plačamo vsak zase oziroma vsaj 2 po 2 skupaj, pač vržemo denar na mizo pa kar ostane pol razdelimo al pa damo napitnino.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Jan. 2008 11:31

meni bi bilo pa nerodno naročat dražje stvari, še bolj neumno bi se mi pa zdelo plačevat pijačep presranim bejbam, ki namesto kofeta naročajo vročo čokolado, namesto pira pa koktejle. sej me nič ne moti njihov okus, ampak naj si to same financirajo.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Jan. 2008 11:41

Uh, eni ste pa res picajzlasti :D
Jst sicer ne hodim po pijačah z ljudmi, ki mi nič ne pomenijo, ampak le z mojimi prijateljicami, sestro, tipom, pa mogoče sem in tja še s kom drugim,
tako da mi v tem primeru ni problema plačat pijače ali tud kosila moji prijateljici, tipu, sestri...
Pa še to je ratal tko redko, da bi se mi zdel smešno, da vsak takrat ne bi bila pripravljena plačat človeku pijače al pa kosila. Vedno sem pripravljena plačat, ponavad je sicer tako, da se približno spomnimo, kako gre vrsta oz. kdo je nazadnje plačal,
če se pa kdo drug ponudi, se pa tudi ne prepiram in ne vztrajam pri tem, da plačam jaz - ko vidim pri tipih ponavadi to situacijo, to mije pa neki najbolj neumnega, res... :roll:
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 20. Jan. 2008 12:16

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 20. Jan. 2008 12:44

...
Zadnjič spremenil no angel, dne 25. Jan. 2008 15:48, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 20. Jan. 2008 15:55

no angel napisal/-a:
Mamo pa v družbi enga kolega, ki je tak zastonjkar da kr ni res. Ko pride račun, se ponavadi vsi ponudmo in pač pol edn plača, on se pa nikdar niti ne ponudi! Enostavno se lepo šlepa takle in nikdar ne plača - hja, mu je kr fajn, najbrž ful keša prišpara.

:D
tut mi mamo enga takega v klapi. smo ga dost cajta postran gledali in bli tiho, ko smo se pa mal bolj poznali smo mu pa rekli da je on na vrsti za plačat rundo. in so mu težili dokljer je ni. pol pa je meu trike, da ko je bla njegova runda si je naroči neki čist poceni in brezalkoholnega, ko je pa drug plačal pa najmanj veliko laško in še kej dražjega.

je bil pa tut čist nasproten primerek. ko je bla moja runda mi eden ni pustil plačat, ker njemu pa ženska že ne bo plačevala pijače. sm se mogla kr potrudit, da sem mu dopovedala, da samo zato ker sm ženska že ne bom cel večer pila na tuj račun in če smo klapa je prav da vsak plača eno rundo.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 20. Jan. 2008 16:22

Đizs, sm se spomnla fotrove tajnice, smo tut družinski kolegi ...
Kadarkol nekdo povab nekam oz časti, si bo ženska naročila najdražjo zadevo z menija :roll: in to, da je porcija trikrat prevelka za njo (recmo t-bone, k ga še moj fotko komi poje)in da načeloma sploh ni neka ljubiteljica tistga, je takrat sploh ne mot. Spomnem se, k je enkrat edina mogla še sladico uzet (usi smo bli prenažrti za kej tacga) in to neko trojno varianto ... In seveda je pou pustila. Kar se tega tiče je res grozna :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov