Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Jan. 2008 16:52

Vecinoma vse pol-pol, razen, ce je kdo izjemno dobre volje in rece, da karkoli casti :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 18. Jan. 2008 18:48

Meni je 1x en kreten (ohh ja, še zdej mi ni jasno zakaj sem sploh šla z njim na pijačo) reku: "A boš plačala ti al bova vsak zase?" :lach:
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 18. Jan. 2008 18:56

no angel napisal/-a:Men bi še najbolj ustrezalo, da bi plačvala kr vsak za sebe (zdej govorim hipotetično, itak nimam fanta :D), pa sej vem da je to neumno, ampak je pa vsaj najbolj fer.

Sploh ni neumno. Midva to že skos prakticirava. Vsake toliko časa se naredi, da samo eden plača, ker drugi nima denarja ali kaj podobnega. Če greva pa kam daleč z avtom in ker pelje on (js še nimam izpita), mu dam ponavadi še za bencin. To je še najbolj fer.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Jan. 2008 19:22

kaj pa če eden od vaju nima drobiža? mu drugi posodi 20 centov, ki jih potem pričakuje nazaj? sej vem, da sem bila na prvih straneh teme najbolj vneta zagovornica delitve stroškov, ampak pretiravat pa ni treba.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 18. Jan. 2008 19:29

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 18. Jan. 2008 20:25

*hox* napisal/-a:Meni je 1x en kreten (ohh ja, še zdej mi ni jasno zakaj sem sploh šla z njim na pijačo) reku: "A boš plačala ti al bova vsak zase?" :lach:

Če bi men to reku, bi rekla vsak zase, pa njabrž nikol več ne bi šla z njim na pjačo, al pa bi mu vrnila milo za drago v še hujši obliki in mu naslednjič rekla "A boš plačal ti, al bova kr sedela" :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 18. Jan. 2008 20:31

*lilica* napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Meni je 1x en kreten (ohh ja, še zdej mi ni jasno zakaj sem sploh šla z njim na pijačo) reku: "A boš plačala ti al bova vsak zase?" :lach:

Če bi men to reku, bi rekla vsak zase, pa njabrž nikol več ne bi šla z njim na pjačo, al pa bi mu vrnila milo za drago v še hujši obliki in mu naslednjič rekla "A boš plačal ti, al bova kr sedela" :D

Js sem vstala, vzela torbico, šla do natakarja, plačala za oba in šla ven z bara. Sama. :twisted: Pa seveda s tem tipom nikoli več nisem šla na pijačo. Mi kar slabo rata ko ga zdaj še kdaj vidim. :lach:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 18. Jan. 2008 20:33

*hox* napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:

Js sem vstala, vzela torbico, šla do natakarja, plačala za oba in šla ven z bara. Sama. :twisted: Pa seveda s tem tipom nikoli več nisem šla na pijačo. Mi kar slabo rata ko ga zdaj še kdaj vidim. :lach:

Ja, verjamem. Sam bi blo boljš, da bi ga zafrknla, pa rekla, "ja, sm misnla, da boš ti". tako jo je pa zelo poceni odnesel :D
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 18. Jan. 2008 21:00

ko greva na večerjo ponavadi plača on,včasih tut js, drgač pa razne kavice, pijačke, ostale drobnarije je pa tko enkrat js enkrat on.nikoli pa ne bi dovolila tipu da mi dopust plača.razen le bi bla to res njegova največja želja :lach:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Jan. 2008 22:09

Heh, podobna zgodbica je bla pr men ...

En dec, zalublen vame, men sploh ni potegnu, neki sva se družla nekoč, že takrat je zlo rad pozablu denarnco, zgublu kartice in tko dalje, hmal sm vidla, da zadeva ne pele ama nikamor (kr si nisva mela več kej povedat, različna k dan in noč) in ga skenslala ...

Pol mi je pa non stop utruju s kavo in enkrat končno grem (budala js) ... Model pije ta velk per, js kofetko, pride kelnarca, on men prbije "bo kr ona plačala" :eek: , kelnarca se zabul, js takisto, plačujem, on pa doda "škoda, k nism še enga naroču, k lih ona časti" :steinigung: ...

Mislm, da mi ni treba govort, da me nkol več ni vidu. :angry:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Jan. 2008 9:14

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 17:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 19. Jan. 2008 10:20

jullia_ napisal/-a:kaj pa če eden od vaju nima drobiža? mu drugi posodi 20 centov, ki jih potem pričakuje nazaj? sej vem, da sem bila na prvih straneh teme najbolj vneta zagovornica delitve stroškov, ampak pretiravat pa ni treba.

Verjetno si to mene spraševala :wink: Ne ne, sj ne pretiravava do te mere. Pač kokr sm napisala, če nekdo nima denarja, plača drug in se nekako ne pričakuje, da se vrne. Mogoče potem naslednjič plača tisti, ki zadnji ni imel denarja. Ampak to ni pravilo. Načeloma pa plačujeva vsak zase.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 19. Jan. 2008 10:37

Pri meni je tako da z tistimi ki redno hodim na pijače pač mamo "zmenjeno da enkrat plača eden, drugič drugi. Itak skoz isto pijemo :D
I laugh at gilded butterflies.
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 19. Jan. 2008 12:15

enkrat jst, drugič on, vendar mam filing da on več.
na dopust pa ne bi nikoli mogla it samo na njegove stroške. rajš ne grem!

glede pijačk s sošolkami na faksu pa smo že navajene, da vsaka plača zase.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 19. Jan. 2008 13:35

all*starka napisal/-a:na dopust pa ne bi nikoli mogla it samo na njegove stroške. rajš ne grem!

Ja, jest tud rajš ne grem. Za dopust se mi res zdi prou, da plačata vsak pol.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov