Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jebiga, u lajfu nč ni za ziher, use se spreminja, če hočmo al pa ne.
Nekoč u enem obdobju smo živel trije od mamičine (nikakor visoke) plače (fotr je ostou brez dela), blo je težko, sam je šlo. Dons živimo od fotrove (k je neprimerno večja, kr ma pač podjetje) ... In nikol ni blo nobenih očitkou, da je kdo živeu na tuj račun. Smo družina, kadar enmu škripne, rešuje drugi, ko drugemu, prvi ... in tko naprej. Ni nobenga pou-pou, denar je skupen, porablamo ga usi trije, če nej ma kdo slabo vest, sm loh to edin js (pa tut to mamo zmenen).
Nekoč u enem obdobju smo živel trije od mamičine (nikakor visoke) plače (fotr je ostou brez dela), blo je težko, sam je šlo. Dons živimo od fotrove (k je neprimerno večja, kr ma pač podjetje) ... In nikol ni blo nobenih očitkou, da je kdo živeu na tuj račun. Smo družina, kadar enmu škripne, rešuje drugi, ko drugemu, prvi ... in tko naprej. Ni nobenga pou-pou, denar je skupen, porablamo ga usi trije, če nej ma kdo slabo vest, sm loh to edin js (pa tut to mamo zmenen).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Jah enkrat js, enkrat on a ne. Pa ne delam tko sam pr tipih, ampak tud pr kolegih in kolegicah.
Ceprov ne vem, js mam zmer tok cuden filing, ce kdo men kaj placa, tko da se zmer stulim in kregam tud ce nisem js "na vrsti"
Ceprov ne vem, js mam zmer tok cuden filing, ce kdo men kaj placa, tko da se zmer stulim in kregam tud ce nisem js "na vrsti"
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men bi še najbolj ustrezalo, da bi plačvala kr vsak za sebe (zdej govorim hipotetično, itak nimam fanta ), pa sej vem da je to neumno, ampak je pa vsaj najbolj fer. No, kake pijačke ne, tist ni tak, ampak npr. kakšn kino, večerjo ... Isto mi je to najbolša varianta tud če grem s kolegicami na pijačo al pa kej - da vsaka za sebe, pa so čisti računi. Sicer mamo z večimi kolegi tak da plača enkrat edn, drugič drug, ampak pol mi je že prav bedno če vem da nism js na vrsti, da bi si naročila neki dražjega, da ne bi pol on kje mislu da si na njegov račun take stvari naročam.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
js pa poznam en ful extra primer, ko si je punca zapisovala vse stroške. pač na pijački, v restavraciji, itd. je vedno pogledala na račun. fantu se to ni zdelo nič takega, je mislil pač iz firbca. ona je pa dejansko vsakič ko je prišla domov si zapisala, do centa, natančno svoj del. ko sta se razšla, fant pač pride po stvari in mu punca pove da mu je dolžna, nevem koliko denarja. njemu seveda ni blo jasno od kje in mu pokaže ona seznam. se mu je odtrgal, da kaj je narobe z njo..je biu takrt veseu pol, da sta nehala.
vse lepo in prov, sam v ekstreme pa spet ni treba hodt.
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
tanika* napisal/-a:js pa poznam en ful extra primer, ko si je punca zapisovala vse stroške. pač na pijački, v restavraciji, itd. je vedno pogledala na račun. fantu se to ni zdelo nič takega, je mislil pač iz firbca. ona je pa dejansko vsakič ko je prišla domov si zapisala, do centa, natančno svoj del. ko sta se razšla, fant pač pride po stvari in mu punca pove da mu je dolžna, nevem koliko denarja. njemu seveda ni blo jasno od kje in mu pokaže ona seznam. se mu je odtrgal, da kaj je narobe z njo..je biu takrt veseu pol, da sta nehala.
ijo to pa je... ni besed za to
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Adijo pamet, hehe, kaj eni delajo
No, jaz moram priznati, da najveckrat kaj placa on Saj jaz tudi placam tu pa tam, ce greva kam, ampak moj ve, da sem brez denarja in se veckrat ponudi on da placa.
Glede dopusta pa je itak druga zgodba. Stroske za apartma in bencin si deliva pol pol, za vecerjice, sladolede itd. pa vsak nekaj placa.
No, jaz moram priznati, da najveckrat kaj placa on Saj jaz tudi placam tu pa tam, ce greva kam, ampak moj ve, da sem brez denarja in se veckrat ponudi on da placa.
Glede dopusta pa je itak druga zgodba. Stroske za apartma in bencin si deliva pol pol, za vecerjice, sladolede itd. pa vsak nekaj placa.
You want me to be something I can never ever be.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ma pri nama je pa tko, da hoce on vedno vse placat. Vedno mi prbije: "Dokler bom mel dnar, bom js, k ga pa ne bom vec mel pa ne bom mogu bos pa ti".
In pol se vcas na blagajni al pa v lokalu kregava ker bo placu in ponavad js popustim, k naju ze cudn gledajo.
Sej predn ni mel sluzbe, sem dostkrat js kej plačala, zdej en let pa mal k ma pa sluzbo pa skor vedno on placuje. Razn k greva na morje, placa vsak zase al pa ce greva km z avtom, dam js za cestnino, bencin, tko da je pol pol.
In pol se vcas na blagajni al pa v lokalu kregava ker bo placu in ponavad js popustim, k naju ze cudn gledajo.
Sej predn ni mel sluzbe, sem dostkrat js kej plačala, zdej en let pa mal k ma pa sluzbo pa skor vedno on placuje. Razn k greva na morje, placa vsak zase al pa ce greva km z avtom, dam js za cestnino, bencin, tko da je pol pol.
Zadnjič spremenil Josephina, dne 18. Jan. 2008 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov