Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2009 20:58

Spet nisi razumela. Ne govorim o primerih, kjer ženska NOČE dati nič od sebe, čeprav bi lahko, ampak o primerih, ko je punca še študentka ali pa ima majhno plačo, s katero se prebije komaj skozi mesec, kaj šele, da bi investirala v stanovanje. Prav tako se ne govori o tem, da uživamo v tem - vsaj jaz ne. Trenutno nimam fanta in še nikoli nisem imela takega, ki bi večinski del plačeval on. Za deljenje moraš biti pa res über matematik ja. :wink:
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 16. Jan. 2009 21:02

^ Zakaj se tok razburjaš?? Vsak dela kot mu paše in kot misli, da je prav.

Pri nas jaz in on nekje pol pol plačava, recimo počitnice pa to, drugače pa kar se nevem, večerj in pijačk tiče večkrat on plača, tudi hoče, pa ima tudi mal večje dohodke kot jaz. To pa ne pomeni, da jaz ne plačujem, ko lahko seveda plačam.
Kar se oblek in daril tiče pa si nekje enako podarjava, ni da bi on stalno neki meni nosu, jaz njemu pa nič. Enako vračam darila kot on meni. :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 21:03

Tamala_mrha: Ti si rekla, da se komplicira s tem, ko se pazi kdo plačuje, pa kdo kolk prispeva. Sam hotla sem povdart, da men to ni problem.

Sam kaj pa če taka punca, kot jo ti opisuješ, nebi imela fanta? Bi bla skoz doma? Če bi js kot študentka živela pri fantu, bi mu dajala nek znesek za najemnino- namest za študenca bi dala njemu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 16. Jan. 2009 21:08

*mala* a če bi bilo stanovanje njegovo, bi mu tud plačevala?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 16. Jan. 2009 21:09

jaz bi vsekakor nekaj dajala zraven za stroške.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 21:12

Ja, bi vseeno dajala. Če lahko študenta plačujem, bi lahko tudi njemu,
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 16. Jan. 2009 21:13

^Za stroške valda ja, sam če bi bilo stanovanje prav njegovo ne vem zakaj bi mu plačevala stanarino.

Drugače sej je red_rose povedala, da prispeva, kolkor more.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 21:15

Dala bi mu ene 80- 100 evrov. Bi vsaj del položnic pokril z njimi. Če bi že uporabljala njegovo vodo, internet, elektriko.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 16. Jan. 2009 21:17

Aha, nismo se dobr razumele :D

Jaz bi mu tudi dajala pač kolkor bi mogla za stroške kot so elektrika in voda in podobno.
Imela sem v glavi stanarino.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 21:19

^^ Ja, priznam, nebi mu dajala toliko kot bi sama v stanovanju, ampak nebi pa živela na njegov račun.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2009 22:06

a_pikica_a napisal/-a:^ Zakaj se tok razburjaš?? Vsak dela kot mu paše in kot misli, da je prav.

Nisem se razburjala, povsem normalno sem napisala svoje mnenje. In s tem, ko sem napisala, da ni treba komplicirat po nepotrebnem, sem mislila ravno to kar si povzela ti - vsak naj dela kar mu paše in kot misli, da je prav. :wink:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Jan. 2009 22:35

Me resnično zanima, kolk je parou (familij), kjer dejansko usak prispeva enak delež. Vedno en zasluž več kot drug (lih tko kt zna en neki narest bolš k drug, pa ta drugi ne bo od prvega terju enako nazaj ...), zato usak prispeva u okviru lastnih zmožnosti in mislm, da noben ne prčakuje, da bo nekdo s 700 euri dohodka prispevu enako kot drugi z 2000. Neizvedljivo.

Živeti na tuj račun zame pomen, skos samo prejemat in nikol dajat. Če pa prispevaš (pa nej bo u obliki denarja, dela, pozornosti, skrbi, ...) po svojih zmožnostih (pa tut če je to manj al pa na drgačn način), je pa to zame čist druga zgodba.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Jan. 2009 23:32

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 16. Jan. 2009 23:34

Jaz si pa res ne predstavljam, da bi dajala tipu za najemnino. :eek: Stroški normalno, da se delijo ... ampak najemnina (če je stanovanje njegovo)? Najbolje, da kar postavi ceno prenočevanja, pa potem na koncu meseca obračunata koliko noči je kdo pri komu spal ... :roll:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 23:35

°PeeKaBoo°- No, js sm taka k tvoj fant :) (so mi že od nekdaj govorili, da preveč po moško razmišljam :D )

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov