Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 09. Apr. 2008 14:24

nč ne moraliziramo.. men je tut čist vseen kako majo pošlihtan, sam take izjave so mi ful mimo.. drgač se je pa zato odprla tema da se debatira najbrž.. sej mi je vseen tut če tip vse plačuje, sam pol ne nekih izgovorov iskat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Apr. 2008 15:43

men je tud čist vseen če grem vn z enim parom k ji bo tip use plaču, men bo pa moj pustu da jst plačam. Pač sva tko zmenjena. Brez veze mi je sam to k pol iščejo neke izgovore.
Je pa razlika, če greš kdaj pa kdaj na kkšno kavo pa ti tip plača uno kava, al pa če gresta parkrat na tedn nekam na kosiu in je tip k banka ki use plača.
Ne vem no. Se mi zdi da si mormo usi nekak enak denar prislužit. :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 09. Apr. 2008 21:53

bouhica napisal/-a:Kako mislis da NE MORE? A je tok tezko sect z roko v torbico, kjer mas denarnco, in placat? Ti denarnca bezi iz rok al kako? Ne razumem :gruebel:

Zmer je blo pac nekak tko, da ce nimas denarja, ne mors uzivat v stvareh, ki jih je potrebno placat. Si pac zberes neplacljive zadevsne a ne. Da se bos pa zdej skoz "slepal" prek nekoga, ker se hodis v solo in nimas kesa... Js ce nisem mela kesa, raje nisem nikamor sla, kot pa da sem "trpela", da bi mi skoz nekdo drug placeval :roll:

Jaz popolnoma isto. Če nisem imela nisem imela. Nikoli nisem pričakovala, da mi kdo drug plačuje. Privoščiš si toliko kolikor si lahko.

In res je tudi to, dokler bodo fantje plačevali bodo obstajale keš p*, ampak, ko enkrat pridejo do svojega denarja, potem večinoma takšni partnerji niso več potrebni in si poiščejo drugega.

So pa tudi izjeme, ki same lepo dobro zaslužijo, ampak se potuhnejo, ko je za plačat, kao bo že on plačal. Moja kolegica ima fanta, zaslužita približno enako, ampak ona nikoli ne plača. In prav zato ga ima, ker ji vse plačuje, dokler ni izkusila te njegove dobrote, jo tip sploh ni zanimal, ko jo je osvajal. Ko pa je enkrat to ugotovila, da jo bo na veliko financiral, je bil pa takoj zanimiv :D Še bolj glupo pa mi je, ko gre kupovat garderobo, ga vleče s seboj in kao jaz nimam denarja in ji tip še tisto plača. Pa že zdrava pamet bi mu morala dati vedet, da ima ona svoj denar.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Apr. 2008 22:16

*purple* napisal/-a:
*SmOtkyca* napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
no angel napisal/-a:
bouhica napisal/-a:...:

....

zato pa so študentski servisi, da si najdeš lepo službico, za dodaten denar, če že štipendije ni..

ja študentski servisi so in delo si lahko najdeš...se strinjam, vendar nekateri imajo denar za druge namene, k so bolj pomembni(npr. izpit, avto bla bla..) kot pa zapravljati denar za pijačke! :)

pa naj ne gredo na kavico če nimajo za le-to plačat :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Apr. 2008 22:23

Sej imajo za to fante ;) Gospodična špara evrčke za svoje potrebe, fant ji pa financira vsakdanje priboljške. Ne moreš rečt, da to ni vrhunska taktika.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 09. Apr. 2008 23:00

midva sva pa dva študenta pa da ponavad un keš k ma :)

sm bla pa že jest dalša obdobja brez keša in pol sploh nism hotla na kofe naprimer, ker mi gre na živce da bi on dajou, sam pol me ponavad prsil, pa sej pol k mam jest dam pa jest.. sva bol tak sproščen par, ni tle ene hierarhije pa starih običajev da bi mi on dal za pjačo, pa mi vrata odpirou :D
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 10. Apr. 2008 6:28

Mene dobesedno privlači, če je ženska finančno poštena. Se pravi, da "obvlada" pravilo 50/50. Tista želja, ko hoče, da imava "čiste račune", turn-on zagotovo.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 10. Apr. 2008 9:11

pr nama je pa trenutno tko da oba delava, na pijačah ponavad on plačuje, učasih jz. usake tok cajta jeva zuni, kdaj on plača kdaj pa jz.
če greva skp u šoping pa jz kej vidm kar bi mela pa rečmo tist moment nimam dnarja za to stvar mi on to ponavad kup za rojstn dan al pa za obletnco (to je 2x na let prbližno, da ne bo kdo mislu da skos).
jz pa njemu kupm k grem sama u šoping kej za oblečt, al pa če rab boksrce štunfe mu jz kupm.
al pa ne vem k si hoče on kej kupt pa je mau več dnarja, pa reče ma ne bom je mal predrago, dam jz zravn pa tko.
ubistvu se nama nekak izravna use, noben od naju pa tud ne šteje kdo je kdaj dou za pijačo al pa kupu ne vem kaj.

če si pa prou npr. sposodm od njega ne vem za kšno večjo stvar, to si pač zapišm in mu vrnem ane.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 14. Apr. 2008 10:13

par nama pa tisti ki ma trenutno več denarja, oz. za kaj večjega dava vsak pol. stroške si lepo porazdeliva in se nikoli ne kregava okoli denarja. kdor ma pač da...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Apr. 2008 10:41

jullia_ napisal/-a:Sej imajo za to fante ;) Gospodična špara evrčke za svoje potrebe, fant ji pa financira vsakdanje priboljške. Ne moreš rečt, da to ni vrhunska taktika.

seveda da je :) potem jo pa še vozi v avtu zastonj okol, da si lahko kupi priboljške za ketere špara denar.vse kar pa skupej delata7pijeta/jesta naj pa dec plača.kaj češ boljšga :D
hja, dobra taktika, dokler ma dec dnar in dokler je slep.
jst tega nebi mogla, bi mela preveč slabo vest in ne zdi se mi fer.
Če nimam dnarja za nekej, tega pač en kupim, ne om pa šparala na njem, da si bom lahko kupila eno drago maskaro.če greva na iozlet da on za benz, jst za kosilo, on za kavico, jst za pir itd...če sva skupaj pri eni stvari sva skupaj v vsem. :)
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 14. Apr. 2008 13:46

Čisti računi, dobri prijatelji.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Apr. 2008 14:39

Zakaj bi biu dec slep, če punci plača, kar si sam želi plačat in kar sam lahko plača?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Apr. 2008 15:29

ker je ljubezen slepa in tukej ne opazi izkoriščanja....včas pač ljudje naivno počnejo neke stvari ko so zaljubljeni, katerih nikoli nebi.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Apr. 2008 18:24

Zakaj ti tko rada uporablaš besedi izkoriščanje in naivno?! Veš sploh, kaj izkoriščanje pomen in kaj bit naiven? Dvomm.

To, da mi reče, pejt greva neki pojest u mehiško, kr sm ful lačn, pa js rečem, da zarad mene ni treba, kr bom doma jedla svojo solatko/lahko pr teb neki spacava, pa on, ah, ne, zdej sm lačn, solatko loh ješ tut tm, pejt greva ... in greva, plača pa on. Zakaj sm ga js zdej izkoristla?

Izkoriščanje je zame bit z nekom zarad dnarja, manipulirat z osebo, da bi dosegu želeno, met nekoga zato, da ti pomaga pridt do stvari, k si jih želiš zgolj zase osebno, da te veseli tisto, kar ti lahko kup z denarjem, ne tisto nematerialno, kar ti lahko da kot oseba, partner. Ljubezen je u takem primeru zgolj farsa, krinka, pod katero prideš do cilja.

In nenazadnje, ni use u dnarju. U zvezi je še 101 stvar, ki se jo lahko daje in s kero se lahko "vrača". Enim to pomen dost več kt deljenje dnarja na pou.

In če si tip lahko neki prvošč, punca pa ne in on use to ve, bi potemtakem mogla oba skos doma ždet, zato kr ona ne more dat polovice? Prkrajšana potem ni samo ona, ampak tut on. In tle ni govora o kofetkih, kinu in kokicah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 15. Apr. 2008 7:33

Mah saj izkoriščanje je v glavi...odvisno je kaj ima tista oseba v glavi ko sprejema...ali gleda z očmi pridobitništva ali iz oči hvaležnosti... :)
Tiste ki z očmi pridobitništva gredo ponavadi dosti hitro v pozabo...tiste pa ki z očmi hvaležnosti pa so ponavadi dekleta s katerimi je smiselno ohraniti stike... :karate:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]