Kdo plačuje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
Meni je blazno grozno kadar ženska plača...tako da pri meni je procent 98% jaz-2% ona
Ne vem zakaj sem tak...ampak tako pač je.Skozi gre samo v primeru, da recimo greva nekam na daljši izlet, pa jaz plačam benzin ter papico in vse ostalo kar zdraven paše...takrat preživim če ona plača rundo pijače
no moj tut tako razmišlja
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ja sej takih je dost, sam da si lahk tipi to privoščijo, morjo verjetn bit zaposleni itd., kakšni študenti pa, tud če bi hotl, ko se ne bi mogli it te fore.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
no pri nama je tudi tako da več ali manj plačuje on.....niti na kraj pameti mu ne pade da bi mu jaz kaj plačala....
je pa res da on zasluži, ker že dela, jaz pa sem študentka...
sej sem mu rekla da tak ko on mene zdaj razvaja, bom potem jaz njega in mu bom kupila vse kar si zaželi....
je pa res da on zasluži, ker že dela, jaz pa sem študentka...
sej sem mu rekla da tak ko on mene zdaj razvaja, bom potem jaz njega in mu bom kupila vse kar si zaželi....
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
sokolja napisal/-a:Meni je blazno grozno kadar ženska plača...tako da pri meni je procent 98% jaz-2% ona
Ne vem zakaj sem tak...ampak tako pač je.Skozi gre samo v primeru, da recimo greva nekam na daljši izlet, pa jaz plačam benzin ter papico in vse ostalo kar zdraven paše...takrat preživim če ona plača rundo pijače
pri meni bi pa tak hitro odletel
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
jullia_ napisal/-a:sokolja napisal/-a:Meni je blazno grozno kadar ženska plača...tako da pri meni je procent 98% jaz-2% ona
pri meni bi pa tak hitro odletel
A odletel bi zato ,ker tako na veliko zapravljaš ali kaj?Hahahaha
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
No, dobro si se to zmenila; Drgač bi še bankrotirala (hecam se, da ne bo pomote)
- neznanka__
- Komunikatorka
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- neznanka__
- Komunikatorka
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov