Kdaj se bodo začeli tudi moški urejati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
metuljčica* napisal/-a:Maya19 napisal/-a:Mene (in mislim, da še marsikoga tukaj) pa zanima od kod TEBI taka samozavest, da pričakuješ, da bodo do tebe prišli samo nevem kak dobri tipi?!Mogoče pa nisi taka dobra pi*ka kot se tebi zdi in zato k tebi hodijo samo 'čudni' tipi!
Nizka!
prou rada bi vidla tvojo slikco(avtorico teme, da ne bo pomote)...si kr predstavljam...vsa oranzna od solarija, nohtki cist nagelirani, namazana za v cirkus, oblečena pa k amsterdamska k**ba
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
če je to ona na avatarju pol ti je lahko vse jasn.
mogoče res nisi tok huda pi*ka kokr ti mislš da si. kot sem ti že rekla get a life...dobesedno! bi te pa rada vidla ko boš stara 40 let ali več...verjem da jih boš velik več kazala kokr boš dejansko stara!!! lepo je vidit rjavo telo, ne pa prežgano od sonca in solarija...bejba mal morš razlikovat pa bo vse kul.
aja pa glede na to kok si stara, bi lahko mela mal več pošlihtan v svoji glavi...
mogoče res nisi tok huda pi*ka kokr ti mislš da si. kot sem ti že rekla get a life...dobesedno! bi te pa rada vidla ko boš stara 40 let ali več...verjem da jih boš velik več kazala kokr boš dejansko stara!!! lepo je vidit rjavo telo, ne pa prežgano od sonca in solarija...bejba mal morš razlikovat pa bo vse kul.
aja pa glede na to kok si stara, bi lahko mela mal več pošlihtan v svoji glavi...
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Dobro saj zdaj je tudi ni treba nevem kako žalit. Bejba pač ima tako predstavo o sebi kot jo ima. Meni je vseeno kakšna je ona, ampak ne more pa govorit nekaj o grdih ljudeh pa kak si upajo do nje stopit itd. Upam shanell da ne boš kdaj preveč razočarana, ker pričakuješ preveč od nekega tipa oz. imaš previsoka pričakovanja. Če se ne motim si nekaj časa nazaj itak pisala v temo Tako ga pogrešam....kako ga preboleti (se opravičujem, če sem te slučajno zamenjala s kom). Si se mogoče kdaj vprašala zakaj te je tip pustil? Veš zunanjost ni vse. Ti si zaradi mene lahko nevem kaka bejba, ampak s takim mišljenjem ne boš prišla nikamor! Pa kako lahko govoriš, da so ljudje grdi? Tist ko je tebi grdi je drugi punci lep. Pa tudi ti nisi vsakemu 'lepa' tak kot si mogoče misliš. Pa če bi ti kakšnega fanta, ki ti je bil prej grdi malo bolje spoznala, verjemi da bi ga začela gledat čist na drugačen način. Ampak neee tebi je to očitno izpod časti...zato pa pišeš take!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mogoče govorimo o pojavu urše čepin in podobnih v moški obliki
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Dosti več žensk je dobrih, kot pa moških.
Kaj se dogaja z nekaterimi? Najbolj mi gre na živce ko do mene pristopi kakšen totalno "čudn" in misli da ima šanse... od kod jim samozavest??
Brez zamere punce,ampak sam opažam(pa nisem noben homič),da je več lepih moških kot žensk,če pa odbiješ še to,da imajo ene na sebi 2 cm pudra,3x pobarvane lase in ne vem kake ostale pripomočke še uporabljajo,skratka joj.Zame je lepa ženska tista,ki nima na sebi nič od kozmetike pa je lepa,oz. najlepše diši tista,brez parfuma(seveda da ima prijeten telesni vonj),poleg tega pa ima lepo postavo tista,ki lepo izgleda v stari trenirki,brez majčk z globokim dekoltejem,push-up modrčkov,itd...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
shanell napisal/-a:Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.
To zame ni merilo urejenosti.
Sicer si pa močno pozabila na čistočo... Kaj pomaga človeku solarij, če že na tri metre zaudarja po švicu?
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
shanell napisal/-a:Kako sploh najdit pravega se sprašujem jaz in večina žensk ki jih poznam?!
Nekateri ne dajo nič nič na sebe, so po domače povedano grdi.
Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.
Tole pa glih ne bo držalo. Po moji oceni si ti in tvoje kolegice samo zbirčne. Itak smo po malem vsi. Saj vednar ne moreš bit z vsakim, ki ti pride nasproti.
shanell napisal/-a:Medtem ko se ženske urejamo, vsak dan ličimo, nekatere se odločajo za lepotne posege.. Dosti več žensk je dobrih, kot pa moških.
Se ne strinjam s tem! Jaz uporabim barvico in maskaro ob posebnih priložnostih. Pudra še v življenju nisem uporabila! V solariju sem bila 1x, pa še to na željo bivšega fanta. Za čiščenje obraza uporabljam čistilni gel, tonik in navadno tekočo vodo. Ne kompliciram. Pa še to... ravno zadnjič mi je moj fant rekel, da manj imam šminke in podobnih stvari na obrazu, bolj sem mu všeč.
shanell napisal/-a:Kaj se dogaja z nekaterimi? Najbolj mi gre na živce ko do mene pristopi kakšen totalno "čudn" in misli da ima šanse... od kod jim samozavest??
Ne vem kaj ti vidiš tu narobe. Pač "normalni" tipi niso čudni, ne hodijo vsak dan v solarij, ne uporabljajo 100 različnih krem za obraz, ne dajo dosti na obleke (znamke pa to) in ne pristopajo k takšnim ženskam kot si ti in nam ne "težijo". Oprosti, če sem te užalila, samo tako pač je. Moj uporablja niveo za obraz edino po britju, drugače krem ne uporablja. Obleke nosi sila preproste in tudi ne teži okoli. Spusti se na realna tla, ker manekeni so pa itak polni sami sebe. Razen, če iščeš takšnega... Imaš pa prosto pot do tja.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
točno. meni je najbolj pomembno, da je čist(+parfum po možnosti) in ima bele zobe. rada imam, da se spodobno obleče, največ pa seveda pomeni simpatičnost(jaz osebno recimo sploh ne padam na zmanikirane suhce, pa še nikoli nisem bila s fantom a la klošar)iluzija napisal/-a:shanell napisal/-a:Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.
To zame ni merilo urejenosti.
Sicer si pa močno pozabila na čistočo... Kaj pomaga človeku solarij, če že na tri metre zaudarja po švicu?
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
jerry444 napisal/-a:Brez zamere punce,ampak sam opažam(pa nisem noben homič),da je več lepih moških kot žensk,če pa odbiješ še to,da imajo ene na sebi 2 cm pudra,3x pobarvane lase in ne vem kake ostale pripomočke še uporabljajo,skratka joj.Zame je lepa ženska tista,ki nima na sebi nič od kozmetike pa je lepa,oz. najlepše diši tista,brez parfuma(seveda da ima prijeten telesni vonj),poleg tega pa ima lepo postavo tista,ki lepo izgleda v stari trenirki,brez majčk z globokim dekoltejem,push-up modrčkov,itd...
Se strinjam s tabo. Danes je skor ni pičke, ki bi bla naravno simpatična. Zato so pač ustvarli popravke (al ni celo nek vic na ta račun ).
Sicer pa... Vsako pičkuro se vidi tako, kakšna je v resnici, slej ko prej.
Najbolj sem se mogla smejat kolegom, ko so mi pravli, kak je bla pač kira pičkura hot (svda vsa napedena). No, zjutro pa je potem prišla tista faza "se mi zdi, da sem te z eno zamenjau" (ko nima več fasade gr)
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
shanell napisal/-a:
Nekateri ne dajo nič nič na sebe, so po domače povedano grdi.
Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.
Medtem ko se ženske urejamo, vsak dan ličimo, nekatere se odločajo za lepotne posege.. Dosti več žensk je dobrih, kot pa moških.
Kaj se dogaja z nekaterimi? Najbolj mi gre na živce ko do mene pristopi kakšen totalno "čudn" in misli da ima šanse... od kod jim samozavest??
Ja in ti si zihr neka kao ful dobra h? take kot si ti mi grejo pa najbolj na k****, ko si mislijo da so najlepše na svetu in vsi drugi so pa grdi al.. pač bogi revež pride do tebe pa se potrudi da bi te očaru ti pa : " od kot jim samozavest?" omg sj pa nisi miss da se nebi mogu en navadn dec potrudit za tvojo pozornost.. mislim če bi rada mela nekega obritega cevga pa cevga v kremicah pa še zapečenga celo leto si dobi žensko, kr 100% takega tipa ni, kot si rekla mogoč kak homosexualc, sam tstga pa ne zanimaš punca, nisi v filmu doma??pa spust mal svoja merila ko drgač boš med nunami prstala.. ( welcome to real world..)
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
o moj bog ste jo spluvale.. mal take it easy.. punca ma pač svoja merila, in so ji všeč tipi, ki dajo pač nase veliko več kot povprečni moški.. ne vem kaj se obremenjujete, sej bo ona imela probleme najt tipa ki bo ustrezal njenim merilom in da bo obenem tut ona njegovim
si pa shanell ful grdo napisala, tisti ki niso po tvoje zrihtani so pa kr grdi? Kako lahko človeku rečeš da je grd? razumemo da pričakuješ več od videza.. ampak vsi ki pa niso taki.. so pa kr grdi.. js ne uporablam makeupa razn tonirne kreme, nisem porjavela niti od sonca niti od solarija, in imam trenutno kosmate noge (ker že dolgo nisem oblekla kratkih hlač ) pa še zdaleč nisem neurejena..
drugač pa js od tipa pričakujem higieno.. torej čiste lase, nohte, obleke, umito bradico, pa mogoče kakšen deodorant, na kakšen ful vroč dan.. ni mi pa važno, če ne zna kombinirat oblačil oz. kako je oblečen.. zarad mene lahko v modro trenirko in karo majco.. samo da je čisto
si pa shanell ful grdo napisala, tisti ki niso po tvoje zrihtani so pa kr grdi? Kako lahko človeku rečeš da je grd? razumemo da pričakuješ več od videza.. ampak vsi ki pa niso taki.. so pa kr grdi.. js ne uporablam makeupa razn tonirne kreme, nisem porjavela niti od sonca niti od solarija, in imam trenutno kosmate noge (ker že dolgo nisem oblekla kratkih hlač ) pa še zdaleč nisem neurejena..
drugač pa js od tipa pričakujem higieno.. torej čiste lase, nohte, obleke, umito bradico, pa mogoče kakšen deodorant, na kakšen ful vroč dan.. ni mi pa važno, če ne zna kombinirat oblačil oz. kako je oblečen.. zarad mene lahko v modro trenirko in karo majco.. samo da je čisto
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Tako kot večina žensk ne ve kaj pomeni ofsajd pri fuzbalu ali kaj pomeni,če ima avto določeno število konjskih moči,tako večina moških nima smisla za modo oz. razne kozmetične dodatke.Isto je pri prehrani,ne poznam ženske,ki bi imela raje meso kot en povprečni moški,imajo pač raje zelenjavco,sadje,...(vsaj večina)in ravno te stvari nas privlačijo pri nasprotnem spolu,mene bi npr. odvrnilo,če bi poznal žensko,ki bi pojedla več kot jaz,res je malo banalen primer,vendar vsaj pri meni drži.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov