Kdaj se bodo začeli tudi moški urejati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Sep. 2008 23:21

Ena je napisala, da ženske večinoma vse hodimo v solarij - poznam samo eno med kolegicami, ki to počenja.

A ker ne hodim na masaže, gelirane nohte in v solarij pa nisem niti pol ženska? In verjetno sem skrajno neurejena. Ojej :roll:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 06. Sep. 2008 23:27

Tudi doma se da urediti tako, kot v salonu ...

Za moškega pa res ni potrebno, da da nase ne vem kaj. Važno, da poskrbi za osebno higieno in se obleče priložnosti primerno (seveda isto veljatudi za ženske).
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Sep. 2008 8:26

kar nekaj jih je že napisalo pa še sama dodajam svoj piskerček: pri fantu je tudi meni pomembno, da je umit, ima čiste zobe, sveže boksarice, deodorant, primerna oblačila.

mi je pa že malo preveč npr. moj bratranec hodi v solarij. potem en kolega ima vedno ful gela na laseh, pomoje si vsak kravželček posebi nagelira + zraven ful parfuma, itak dragega. samo ne vem, meni bi blo kar bad, da bi imela takega tipa, ki bi bil bolj zrihtan od mene.

ne da sama nisem zrihtana, samo ravno v solarij, na manikuro in pedikuro ne hodim, plus tega se ne ličim. ampak za moje pojme sem še vedno čisto dovolj urejena.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 07. Sep. 2008 8:43

Tip, ki hodi v solarij, se maže z 100 in eno kremo in preživi minimalno 2 uri v kopalnici? Ne, hvala.

Zame tak tip, ki ni tak, kot ti želiš, zame ni neurejen, niti grd. Razen če ne zna poskrbet za svojo osebno higieno.

Očitno boš mogla čist nekam drugam zahajat in iskat metroseksualce. Pol bosta pa lahko skupaj hodla v solarij in si likala lase. :D

rammsteingirl napisal/-a:ne da sama nisem zrihtana, samo ravno v solarij, na manikuro in pedikuro ne hodim, plus tega se ne ličim. ampak za moje pojme sem še vedno čisto dovolj urejena.

aha, točno tako. Jaz isto.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 07. Sep. 2008 10:16

shanell napisal/-a:Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.
Zenske so pa cedalje bolj butaste. To opazamo s kolegi. Hej, mogoce sta pa pojava povezana. :rofl:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 07. Sep. 2008 10:47

:mrgreen:
Gone
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Sep. 2008 11:12

Me pa res zanima... Taki dedci (pič*e) niso že na zunaj podobni moškemu, kaki so kaj šele po karakterju?!
:?
Ok, če dobro razmislim, sploh nočem vedet.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 07. Sep. 2008 11:31

shanell napisal/-a:Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.

če pa jih ti poznaš pa povej kje se nahajajo pridemo s kolegicami
:D

o fuj, to sploh moški niso! zame je urejenost to, da je tip stuširan in obrit, da lepo diši in ne nosi strganih cunj. ne pa da se bo bril po celem telesu in hodil v solarij!!?!

sem pa opazila, da kar precej tipov hodi v solarij. stari so tam nekje do 20 let, vsi so take lepe oranžne barve, nosijo oprijete hlače in kamenčki v uhanih se jim ujemajo z barvo puloverja :tot:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Sep. 2008 11:40

rinca napisal/-a: stari so tam nekje do 20 let, vsi so take lepe oranžne barve

:rofl: In delajo relamo: Even u are one big orange, u can be sexy :rofl:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 07. Sep. 2008 11:48

Opa ej,sej vsak ma svoj okus,ampak raje grem v klošer,kot da mam tipa,ki bo hodu v solarij. Se mazal z več kot 2-ma kremama in bo vsak dan sveže obrit. A si nora.
Zame je urejenost pri moškem sledeča:Da nima glih 1 teden stare brade (razen če mu paše),da se vsak dan stušira,si dvakrat na dan umije zobe in vsak dan zamenja gate. Edino kjer rada vidim da je obrit je pod pajsko,pa da nima lih šume med nogam (da ma prstrižene kocine).
Aja,pa da je stuširan,preden seksa z mano.To je tko...a must.Če se je pa tisti dan že stuširal,pa da lulčka umije,preden mi ga kam vtika.

Ti si cepljena na metrote.Ej kr bod ane,sam sj nimam nič prot njim,samo s takim tipom ne bi bla.Tud jaz ne poznam nobene ženske (pa jih dost poznam)...Ki bi zapravla gore keša za kozmetiko in hodila ceu let v solarij (ali v solarij sploh)..btw,solarij je škodljiv za kožo,če še ne veš,boš čez par let fajn pomarančna,jest bom pa še vedno imela lepo prosojno belo nategnjeno kožo brez mozoljev.
Za nohte se pa da doma poskrbet,pa pršparat 50 e za manikuro.
Ne vem v kterem svetu ti živiš,ampak po napisanem...si ravno tisti kar tipi res ne marajo na ženskah + meni deluješ tipična kura! Geta life, ni vse v kremcap,solarijih pa zglancanih tipih!.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Sep. 2008 12:08

shanell napisal/-a:Nekateri ne dajo nič nič na sebe, so po domače povedano grdi.

Meni se pa zdijo tole mal preveč grobe besede.

Js kot "urejenega tipa" smatram nekoga, ki redno skrbi za osebno higieno (tuširanje, britje, striženje las ko je potrebno,..).

100% ne bi mogla bit s fantom, ki bi v kopalnici preživel več časa od mene, ki bi nase napacau več kremc od mene, ki bi redno hodu v solarij (bog jim pomagi, eni res nimajo nobene meje dobrega okusa, ko so sredi zime zapečeni kot da bi glihkar prišli s 14-dnevnega dopusta z maldivou). Sem mela sošolca v SŠ, ki si je od sošolk skos sposoju pudr in korektor, da je zakriu usak mozolček posebi. Ne, hvala. :roll:
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 07. Sep. 2008 12:13

Ne vem ka ve gledate, sam men se zdi da je v LJ zadnje čase vsak drugi tip tak, kakršni so všeč shanell. Oprijete hleče, oprijeta majčka, mal nabildani(še bol si mislijo kk so), celi zagoreli, cela tuba želeja na laseh, in obvezno uhanček in torbica čez pas. Mene kr mine ko vidim takega tipa. Sej lepo da se tip uredi, sam včasih se vprašam kaj za vraga majo tipi v glavi da jim to tolk pomeni, a res postajajo tk plehki. Sicer pa js 3/4 teh tipov ne bi označla kot metrosexualce, prej bi jim dala kako južno oznako :D
Se pa moj frizer ful rihra, oprijete majčke, zmeri čupca, mal oprijete hlače..ampak zgleda čist hud tip, men najbolšji tip ever. Čisto nasprotje teh ki sem jih zgori opisala. In bi ga mela takoj, res takoj :D
Tk da po moje je od vsakega tipa posebi odvisn kaj je urejeno. Dobr to da je stuširan, v čistih oblačilih...to itak. En tip si lahk da gor srajco in puloverček navrh, pa bo še zmeri zgledu normalen, drugi pa bodo v isti odpravi zgledal k da so dlih iz neke izložbe uleteli.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 07. Sep. 2008 12:47

shanell napisal/-a:Najbolj mi gre na živce ko do mene pristopi kakšen totalno "čudn" in misli da ima šanse... od kod jim samozavest??

Mene (in mislim, da še marsikoga tukaj) pa zanima od kod TEBI taka samozavest, da pričakuješ, da bodo do tebe prišli samo nevem kak dobri tipi?!Mogoče pa nisi taka dobra pi*ka kot se tebi zdi in zato k tebi hodijo samo 'čudni' tipi!

Drugače pa jaz priznam, da imam raje tipa ki se preveč rihta, kot pa takega ki sploh nič ne da nase. Ampak solarij vsekakor ne spada zraven...dobro ljubše mi je, če tip nima pobritih nog, ampak sem imela tudi že takega, ki si jih je bril zaradi športa, pa tudi ni blo neke panike. Glavno je da se redno tušira, redno umiva zobe, se brije po obrazu, ima urejene nohte, uporablja kako kremo za obraz, se obleče priložnosti primerno in da nase kak dober parfumček...to je v bistvu to no. Niti približno kakega solarija al pa pudranja :irre:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 07. Sep. 2008 13:05

Mahagonij napisal/-a:
shanell napisal/-a:Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.
Zenske so pa cedalje bolj butaste. To opazamo s kolegi. Hej, mogoce sta pa pojava povezana. :rofl:

Ta je dobra. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 07. Sep. 2008 13:40

Maya19 napisal/-a:Mene (in mislim, da še marsikoga tukaj) pa zanima od kod TEBI taka samozavest, da pričakuješ, da bodo do tebe prišli samo nevem kak dobri tipi?!Mogoče pa nisi taka dobra pi*ka kot se tebi zdi in zato k tebi hodijo samo 'čudni' tipi!

Nizka! :rofl:

Ah jaz imam najraje, da tip niti parfuma ne uporablja, pa da diši raje po gelu za tuširanje.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov