Kdaj se bodo začeli tudi moški urejati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Shanell napisal/-a:Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.
Ti hočeš ob sebi žensko, ne pa moškega. Haha. You suck.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
shanell napisal/-a:
Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.
če pa jih ti poznaš pa povej kje se nahajajo pridemo s kolegicami
To sploh dedi niso!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
saska1 napisal/-a: Moški ima pravico da skrbi sam zase. Pa če se pudra, je to njegova stvar. Mene, dokler ve kaj dela, pa se pudra tako da se ne opazi (kot bi se tudi vsaka ženska mogla) ne moti. Vsaka čast, da je tako ozaveščen pa skrbi zase.
Mene tudi ne moti, če se pudra. Samo za fanta ga ne bi hotela.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
halo? A RES HODITE VSE ZENSKE V SOLARIJ? ne morem verjet (Avtorca teme) kaj ti pises tisti ko ne hodi v solarij je pameten in skrbi za svojo kozo tudi ko bo stara (namrec tista iz solarija bo zelo grda v starosti) in s tem po mojih pojmih bol UREJEN (Ce ze govorimo o take vrste urejenosti)
in se strinjam ze z vsemi poprej..osnovna higiena in enmal okusa za oblacila je cist dovolj za urejenost...ce pa je nekdo tebi v obraz grd, ti bo pa grd pa tut ce se se tako uredi...razn ce si ti bolj grda pa to prekrivas s pou kile licil? a si kej u tej smeri misla?
od kod jim samozavest? halo kako vprasanje...a ti mislis da majo samo lepi ljudje bit pravico samozavestni
in se strinjam ze z vsemi poprej..osnovna higiena in enmal okusa za oblacila je cist dovolj za urejenost...ce pa je nekdo tebi v obraz grd, ti bo pa grd pa tut ce se se tako uredi...razn ce si ti bolj grda pa to prekrivas s pou kile licil? a si kej u tej smeri misla?
od kod jim samozavest? halo kako vprasanje...a ti mislis da majo samo lepi ljudje bit pravico samozavestni
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
red_rose napisal/-a:halo? A RES HODITE VSE ZENSKE V SOLARIJ?
NE!!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
red_rose napisal/-a:halo? A RES HODITE VSE ZENSKE V SOLARIJ? ne morem verjet
No no, ne se razburjat, samo zato, ker si ti vsa zanemarjena. Sama si kriva, če nisi pripravljena vlagat časa in denarja v svoj videz. Zato boš pa do konca življenja sama in te bodo vsi klicali The old lady with cats.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:red_rose napisal/-a:halo? A RES HODITE VSE ZENSKE V SOLARIJ? ne morem verjet
No no, ne se razburjat, samo zato, ker si ti vsa zanemarjena. Sama si kriva, če nisi pripravljena vlagat časa in denarja v svoj videz. Zato boš pa do konca življenja sama in te bodo vsi klicali The old lady with cats.
verjetno blo sarkasticno misljeno
drugac sm pa ze tri mesce na kreti in sm rjava kot cokolada tako da solarija niti rabim ne a pa zenske vidite se kake druge koristi od solarija kot barva koze? res ne razumem no..ko bote stare bote pa cele zgubane in z grdo kozo =)
ah, vcasih me kr res mal sokira ko preberem kaj takega, ne vem nooo...kam gre ta svet?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:red_rose napisal/-a:halo? A RES HODITE VSE ZENSKE V SOLARIJ? ne morem verjet
Pa ko bo umrla v stanovanju, pa ne bo imela nobenih obiskov, jo bodo sestradane mačke požrle
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ej, pa ne na... A lahko jaz odprem novo temo, kje so pravi dedci? Pravi dedci po videzu in karakterju?
Pa kam te gre danes ta svet jebogabog... Ajde, sprejmem, da se dec brije med nogami, ker jaz lih ne mislim po malci na novo malco met, samo da mre bit pa napou p***a že in da se temu reče "dec za sebe skrbi".... Ja, prosim, ne me funflat no.
Upam, da nebo naslednja zahteva za dedece že taka, da ne smejo stat ko ščijejo, ampak mrjo sedet ku pičke na školki .
Pa kam te gre danes ta svet jebogabog... Ajde, sprejmem, da se dec brije med nogami, ker jaz lih ne mislim po malci na novo malco met, samo da mre bit pa napou p***a že in da se temu reče "dec za sebe skrbi".... Ja, prosim, ne me funflat no.
Upam, da nebo naslednja zahteva za dedece že taka, da ne smejo stat ko ščijejo, ampak mrjo sedet ku pičke na školki .
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
shanell napisal/-a:MsN napisal/-a:S takim odnosom verjamem, da naletiš na same čudne primerke moškega spola.
Kaj bi sploh rada? Manekena? Pojdi v take kroge. Športnika? Pojdi v take kroge. In tako naprej ...
In ne posplošuj - vsi moški, ki jih poznam od bližje, se pravi, da smo na kolegijalni bazi, so za moj okus povsem urejeni, zato ne vem kod ti tovrstno sklepanje.
Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.
če pa jih ti poznaš pa povej kje se nahajajo pridemo s kolegicami
in kaj bi ti rada? Da tipi postanejo ženske al kaj? Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse) s tem se ne bi strinjala... js ne hodim, oz sem bla samo enkrat, solarij mi je glup, če si beu bod beu...jebi ga najgrše so mi une k pridejo vn k pomaranče na tak način boš sigurno ostala samska...mislm da živiš nekje drugje k na zemlji, prveč filmov, revij, reklam...v real lajfu so tipi taki k so;)
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
hmmm ... jst takih, ki hodjo v solarij, se ukvarjajo s tem, kere kremice bodo uporablal ne maram preveč. kot so že punce rekle: mora met osnovno higieno, kakšen deodorant gor in to je to. meni je seksi, če ma tip dlake po telesu in mi sploh ne bi bilo kul, če bi si bril noge ali kaj podobnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov