Kdaj se bodo začeli tudi moški urejati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 01. Okt. 2008 13:56

js tud ne vidim problema ce se tip brije, ampak vse do dolocene meje...pedrcka lih ne mislim met poleg..da bi si sel moj brit noge al pa po trebuhu..popizdim.. men je pomembno da skrbi za higieno, da je urejen in ne da izvaja neke "lepotne posege" na seb... in da pred ogledalom ne prezivi vec casa kot js..moski more bit moski..
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 01. Okt. 2008 19:36

Zame je urejen tip tak da se tušira vsak dan, dvakrat umije zobe, brije se na 3 dni, si ne da kape na glavo če ma slučajno predolge lase in je prelen za obisk pri frizerju...tak ki ve, da je treba vsak dan met sveža oblačila na sebi...tak, ki mi ne bo reku da bi se lahko mal bolj uredila če nism pečena od solarija in oblečena k manekenka...
Js osebno ne hodim v solarij, redno si pulim obrvi, strizem se pac po potrebi in ne rabim ogromno licil. Aja pa se to...zjutri ko sm vsa zaspana sm sebi najlepsa in bi najraj taka ostala kr cez cel dan. :)
No ja...mislim da sm dost urejena in da mam dost stroge kriterije glede urejenost moških...
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 01. Okt. 2008 19:38

*LooBika* napisal/-a:pedrcka lih ne mislim met poleg..

Kakšni stereotipi in predalčkanje. :roll:
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 02. Okt. 2008 7:40

shanell napisal/-a:Nekateri ne dajo nič nič na sebe, so po domače povedano grdi.
Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.

Nasprotno so pa verjetno še grše babnce z nekaj 10 kg pudra na obrazu, 2x toliko šminke na ustnicah ter s tolikšno količino črtala pod očmi, da bi zadostovalo za kako afriško pleme od nog do glave (mau pretiravam, but you can see the point).
A to pa nej bi bla lepota? ;) In potlej se take kure nosjo kt pavi...
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 02. Okt. 2008 7:51

:rofl: po nogah zdepilirani in napudrani moški, seveda s podlago, pridobljeno iz solarija? brez tega pa sploh ne gre :lach:

Juj dobre so te, ja.
Zame je urejen moški umit, sveže oblečen, obrit in počesan :) .
Sej bi se kar smejat začela, če bi videla koga napudranega pa mogoče še s kakšnimi ličili poudarjenega, pa da bi hotel kontakt z mano. Lahko, pogovor, kaj več pa ... se hecas.
Ne maram pa tistega ostrega vonja pod pazduho.

Dvomim pa, da večina žensk hodi v solarij.
Jaz ne hodim. Tudi ličil ne uporablajm veliko, tudi moj ni navdušen nad raznoraznimi obraznimi fasadami, še če kdaj uporabim puder, reče .. "ja a res rabiš to gor dajat". Da ne govorimo o tem, da me nima želje poljubit vse dokler ne izgine iz ustnic večina sledi šminke (ker ne želi sam priti v stik s tem).

Pač, smo si različni.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 02. Okt. 2008 8:26

Ja, a ne veste, da je kul, če je tip pobrit oz. še boljše, zdepiliran po celem telesu, če ma mal podlage na obrazu, lahko tud kremni puder, čupca more bit šik, po možnosti kaka sončna očala na lase (ja, na lase, ne na oči), hude hlače, k poudarjo njegovo ne tok hudo rit (ampak v hlačah je pač dobr vidt), lahko gre štirkrat na tedn v solarij, da bo mal zapečen, ker je latino videz tok kul in seksi.

Kdor ne dela vsega tega ... jst bi se na njihovem mestu kr skrila.
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 02. Okt. 2008 18:12

Noelia to sm se mal hecala ;)

Pač verjamem, da ma vsak svoj okus.
Ampak zame osebno je urejenost v tem, da se stušira, umije zobe, sveže obleče...
Noelia, ubistvu sm se spomnla tega novga stila, k ga vidm mladeniče furat v LJ.. in me res precej odbija. Preveč poženščeno mi je to... Joj, škoda k kake slikce ne najdem na netu.
Pač vsakmu je všeč, da se tipo fajn obleče in poštima. Ampak o tem kar se tuki govori...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 02. Okt. 2008 19:00

Ok, nič nimam proti pogledu na ultra spedenanga tipa...po drugi strani mi je pa dovolj da je tip stuširan in lepo diši (pa ne mislim s tem da nos en ful hud prfum diši/smrdi še 2 metra za njim al pa kej...); Eni po pravici povedano res že čist pretiravajo (u mislih mam une 16-35 let stare čefurčke katerih stil je roko na srce - waaaay off!)...Dandanes že usak tip k je 'mal bolj' spedenan vela za metroseksualca. Pa mislim da se 'naši' normalni fantje kr mal bojijo tega :D
Kokr sm že rekla - da mi je stuširan in fejst diši 'po njem' tko kukr jst pravm...Morm pa rečt, da moj u kopalnici porabi usaj tolko časa k jst: tužira se 2x dalj, pol pa še frizurca, pa kremca...huh...no, res pa je da jst u kopalnici preživim zelo malo časa. Za običajni make up porabim 10 min in sm good to go :D
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 03. Okt. 2008 6:54

Mogoče bi pa avtorici teme bil všeč Damjan Murko? Aja, sam po bledici na obrazu predvidevam, da ne hodi v solarij, to pol no go.
_mary_jane_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _mary_jane_ » 06. Okt. 2008 21:40

urejen moški - tisti ki poskrbi za osebno higieno: redno tuširanje, britje, umivanje zob, čiste in nestrgane obleke....
kar se pa tiče solarija, pudranja innevemkajševse, pa je že to, da moški da veliko na svojo zunanjost. zelo podobno kot pri ženska. če se ženska ne pudra in ne hodi u solari, ne uporabla najbolših in najdražjih parfumov, še ne pomeni da je neurejena.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 07. Okt. 2008 7:48

Snow flake napisal/-a:Mogoče bi pa avtorici teme bil všeč Damjan Murko? Aja, sam po bledici na obrazu predvidevam, da ne hodi v solarij, to pol no go.

:P :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Okt. 2008 8:41

Noelia napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:pedrcka lih ne mislim met poleg..

Kakšni stereotipi in predalčkanje. :roll:

načeloma to ni stereotip, ampak kr resnica :wink:
sem mela sošolca (iz paralelke ubistvu) ki je bil gej.Pa še zlo dobro sem poznala njegovga fanta in še enkaj ostalih gejev in po stereotipsko po tvoje, so se prav zares vsi brili( mednožje,podpajsko,noge), pulili obrvi, s korektorji mazali mozolje,itn....
Načeloma me pač ne moti, na njih, ker razumem zakaj to počnejo.Motilo bi me pa na mojem moškem.No, ne britje podpajsko al pa mednožja, ampak britje nog in prsnega dela.Tega pa nebi prenesla.

rada imam naravne moške, ki se ne postavijo na glavo za vsako dlako.Ljubavni tepih more bit, dlake na nogah itak, pajsko si lohk usake tolk pošiša, mednožje pa pri mojem urejam jst usake tolk ko nama je douhcajt :D

drugač pa vprašanje; kdaj se bodo moški začel urejat?
Khm, nevem kakšno urejanje si predstavljate tukej?
Moj tip je čist urejen. čist, dišeč, lepo oblečen, čupca...In to je zame urejen moški.
Metroseksualcev pa ne prenesem.Dec mora bit dec, in nekdo ki se lišpa...ja zame ni taprav dec :)
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 07. Okt. 2008 14:05

Men je pa všeč da je urejen:)

Brije se sam po obrazu pa poleti pod pazduho (po nogah ma čist mal dlak ampak če bi hotu pobrit še te me nebi motilo..) :P
Da pogosto obišče frizerja, in uporablaj kremo za roke in labelo se mi tut ne zdi gejevsko... SO mi velik bol všeč lepe negovane roke kot pa kaki usrani nohti in hrapova koža. In ni gej če prov je mel tut že nalakirane nohte (ker sem ga jaz nalakirala da jih nebi grizu. :lol: :lol: )..

pretiravanje v stilu gejevsko-babjega obnašanja, uporabe korektorja in senčila za kdovekam mi pa ni všeč.

Če si ful zaraščen moški ureja obrvi se mi to ne zdi nč čudnega... sej bolš da gre vsaketolk h kozmetičarki ko pa da hod k Fredi okrog. :o

drugače se pa strinjam s *purple* ; dec mora bit dec. :P
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Okt. 2008 17:50

Heh, js sm pa mnenja, da deca ne nardijo dlake, naravn vonj in hrapava koža. Če je tip nikakau, ne bo z ljubavnim tepihom in kosmatimi nogami čist nč bl moški, medtem k enga konkretnga deca Niveina krema za roke in gladka prsa ne bodo spremenila u geja.

Takih z nalakiranimi nohtki, napudranim frisom in oranžno poltjo pa ne poznam.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 08. Okt. 2008 18:07

tip mora met normalno dlake na nogah :D in seveda obvezno podvsod drugod hah razen po prsih..pa pod pazduho nevem.. ne tok, mi pa ni tako sexy :P pa mogoče mal parfumčka, ne preveč.. seveda na stuširan telo :lol:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov