Kdaj se bodo začeli tudi moški urejati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 08. Sep. 2008 23:14

the big red machine napisal/-a:kr.ena ti moreš pa imeti veliko oboževalcev sklepam (brez zajebancije)?

Sem malo prestara :D Preko spleta še gre, v živo je pa druga pesem. :rofl:

V glavnem - vsak človek ima svoje drobne banalnosti. Brezveze je, da bi se jih sramovali. Problem je le, če za temi banalnostmi ni ničesar. To, da tip redno sledi angleško ligo ali ima šibko točko na kreme proti staranju ni moteče, dokler ima za ponuditi še kaj drugega kot to.
In pupa, zapečena v solariju, ki gleda telenovele - to še ne pomeni, da nima pojma o ničemer drugem.
Problem je, če partnerja izbiramo na podlagi banalnosti. No, vsaj jaz si ljubezenski odnos predstavljam tako. Izberem ga kljub banalnostim. In on mene.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
mbor
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mbor » 09. Sep. 2008 0:21

moški ne bi bil več moški če bi začeli z ličenjem..
odg. je upam da nikoli
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 09. Sep. 2008 9:03

Moj je rekel, da ne bo, dokler mu ne bo treba... oz. dokler ne bo opazil, da je edini tip, ki si še ni začel puliti obrvi. :rofl:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 09. Sep. 2008 10:14

kr.ena napisal/-a:
rinca napisal/-a:in kako lahko tolk podcenjuješ ženske??!? ja, mogoče res ne znamo naštet vseh članov nogometne reprezentance (ki je itak bedna), ampak to ma tolk veze s splošno razgledanostjo kot znamke pudrov. ne pa zraven mešat politike in tem ki res spadajo pod splošno razgledanost, ker mislim da nam to kar gre!!

Točno to sem hotela napisat. Rezultati in pravila nogometa, formula, tuning scena avtomobilov ... je v osnovi prav tako banalna zadeva kot trači o zvezdah in kozmetika.
In mene ne zanimajo tipi, ki se znajo pogovarjat samo o "moških" banalnostih kot tudi nimam prijateljic, s katerimi bi debatirala o "ženskih". Cenim ljudi, ne glede na spol, ki so razgledani. Ja, branje Dela in Sobotne priloge, gledanje poročil (na nacionalki), branje leposlovja, poznavanje osnov zgodovine, geografije, biologije, tehnike, ... je predpogoj, da imam kaj počet s človekom.
Ali uporablja kozmetiko ali ne, kako redno se brije, ali hodi v solarij ... me sploh ne zanima, dokler ne pretirava v nobeno smer. (da ne smrdi od umazanije in da ne preživi pred ogledalom več časa od mene - btw; jaz preživim tam dokaj malo časa)

Sicer imam zanimivo, načeloma neuporabno sposobnost, da si zapomnim skoraj vsako banalnost, na katero naletim. Tako včasih uživam v zaprepadenosti tipov, ko se vključim v debato o zmagovalcu EP-ja v fuzbalu leta 96 na primer. In, ja, vem tudi, kdo je Urša Čepin, RBD in kakšne so najnovejše komercialne finte za nategovat kokoške glede celulita.

Ja, enako.
In pol se včas vprašam s kakšnimi ženskami so se moji kolegi družl, da so tok šokirani ko ugotovijo, da vem kdo je v reprezentanci, kdo vodi, kje v lj majo najboljsi tunning itd.itd.

Kar se pa tiče moške urejenosti pa mislm da so povečini kr urejeni. Eni pač dajo več na videz (pa tukaj ne mislm osnov higiene) in hodijo več na fitness pa včasih v solarij al karkol. Pač dobr za njih. :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 22. Sep. 2008 17:05

Kdaj se bojo zaceli urejat??Mene bolj zanima kdaj se bojo nehali.
Ko grem spomladi v solarij (iz ciste preventive,morm navadit kozo na sonce) ze dve leti opazam,da na "svojih 10minut" caka dost vec moskih k zensk..
Grem plesat,vidim,da so vsi zdepilirani,v oprijetih majckah,z vec gela na glavi ku ga ma Pece.
Sm v hostlu,cakam pou ure na kopalnico in bemtim na zensko pred mano,da rabi tko dougo za se zrihtat,pride vn tip (in to brez zenske :P )..
Meni se ne zdi normalno..Halo?Zdej nam hocjo se to vzet??!! :?
Ben,ne vem ve (oz.avtorica teme),ma jst hocem moskega,ne pa nekoga,k mi krade maskaro. ;)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 22. Sep. 2008 18:46

Se strinjam ^^

Jst mam rada urejene in čiste moške, ne pa metroseksualcev, ki se pržijo v solariju, nosjo make up, depilirajo po celmu telesu...hvala lepa, to mi deluje ful gejevsko (pa ne da mam kej prot gejem) :tot:
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 22. Sep. 2008 18:58

Se strinjam s postoma zgoraj... vse do ene meje... Eni pa res pretiravajo...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 22. Sep. 2008 19:06

Yazmeen napisal/-a:Se strinjam ^^

Jst mam rada urejene in čiste moške, ne pa metroseksualcev, ki se pržijo v solariju, nosjo make up, depilirajo po celmu telesu...hvala lepa, to mi deluje ful gejevsko (pa ne da mam kej prot gejem) :tot:

enako.
Meni je pomembno da se moj Lubi uredi in use. Kr gremo vn valda pade malo gelčka, prfumček in tko. In, tud kar se tiče cunj, se zna ušimat.
Ostalo: pudr, make up, depiliranje --> NE
Hvala bogu :love:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 22. Sep. 2008 19:46

shanell napisal/-a:
MsN napisal/-a:.

Rečte kaj hočete ampak malo je moških ki zahajo v solarij(me ženske večiniooma vse), zapravijo toliko za kozmetiko kot me, so obriti po telesu...itd.

če pa jih ti poznaš pa povej kje se nahajajo pridemo s kolegicami
:D

Zgleda ti prov iščeš geja....
Sori, ampak js tut nebi povohala tipe, k bi bli vsi namazani nalakirani, vsi zaprženi od solarija...obriti po telesu???? :lol:
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Sep. 2008 8:56

shanell napisal/-a:Lušni so geji, zasedeni ali pa kurvirji. To opažamo s kolegicami.

Če so ti taki všeč, pol hočeš nekoga, ki bo v kopalnici preživel več časa kot ti, da bo imel frizuro porihtano do zadnjega laska, da bo imel manj dlak po telesu kot ti, da bo vsak teden hodil v solarij in ne vem kam še vse ? :roll:
Sicer so mi všeč moški, ki se znajo uredit, ki niso glih celi poraščeni in neumiti, ampak da bi moral moški bit porihtan v takšni meri kot nekatere ženske oziroma še celo bolj, to pa je za moje pojme too much. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 23. Sep. 2008 10:34

kaj pravte na to, da si moški zdepilira zaraščena prsa in trebuh....

Ko sem jaz to vidu, sm reku samo ... wtf? :lol: (naredu preducerajsnjim moj kolega), prav da bo še roke in noge...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 23. Sep. 2008 11:38

Maped100 napisal/-a:kaj pravte na to, da si moški zdepilira zaraščena prsa in trebuh....

Ko sem jaz to vidu, sm reku samo ... wtf? :lol: (naredu preducerajsnjim moj kolega), prav da bo še roke in noge...

Geeej :D
Bljek....zdepiliran tip po nogah in rokah...ok zdj da ma res un ljubavni tepih je kr ql da si ga mal zdepilira...navem no..mam srečo da moj tip ni prou un zarašen po trebuhu in prsih..malo je že ampak ne velik....
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 23. Sep. 2008 12:13

Men tud depilirani moški niso všeč. Moškega za moje pojme naredi moškega ravno to, da je kosmat, poleg še drugih stvari.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 23. Sep. 2008 12:16

*lilica* napisal/-a:Men tud depilirani moški niso všeč. Moškega za moje pojme naredi moškega ravno to, da je kosmat, poleg še drugih stvari.

se 100% strinjam s tabo.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 23. Sep. 2008 14:44

jah ajd če je kolesar al pa tekač pol si mora noge brit, takmu bi odpustila, da si pa kr en tip pobrije vse kosmate dele telesa brez razloga pa ne hvala...grdo.
sicer mi preveč kosmati tipi niso všeč ampak čist skiny pa tut ne....mal pa mora bit.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov