Kdaj se bodo začeli tudi moški urejati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Sep. 2008 15:37

Men je pa všeč, če tip nima dlak po prsih, pa če ma tko mal mišic, ampak ok, če je pa pač kosmat, pa tud nč narobe. Pod pazduho se mi pa ne zdi nč čudnga, če se pobrije, nekak se mi zdi bol higienično, lih tko k pr ženskah.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 23. Sep. 2008 17:40

Meni je tud bojs,da je naraven...Ne vem,no :( Mi je pa pomembno,d je gladk po obrazu (k ce ne me ful pika) in po hrbtu (k dlak na hrbtu-varjanta,d mu lahk kitke pletes-res ne maram) :nein:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Sep. 2008 20:20

Anelise napisal/-a: Mi je pa pomembno,d je gladk po obrazu (k ce ne me ful pika)

Meni je pa uf, hothothot, če malo špika z brado :flamingdev: .
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 23. Sep. 2008 20:29

iluzija napisal/-a:
Anelise napisal/-a: Mi je pa pomembno,d je gladk po obrazu (k ce ne me ful pika)

Meni je pa uf, hothothot, če malo špika z brado :flamingdev: .

jst pa takoj ratam vsa flekasta po obrazu,ce se lupckam s kom,k ma bradico :?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 24. Sep. 2008 17:40

Prou na živce mi grejo te poženščeni, v roza oblečeni, s prozornim lakom nalakirani, preveč naparfumani, na preveč mestih obriti nedonošenci.

Kdaj bo dec spet ratu DEC? Ne pa te pokveke, ki jih videvam povsod.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 28. Sep. 2008 0:51

Tudi jaz se sprašujem kdaj se bodo začeli štimat, še posebno, ker so tipi tega bolj potrebni kot me. :D Ful težko je najti res dobrega tipa, še posebno, ker zunanjost ni vse. Najhuje je to, ker bi se mnogi radi urejali, a jih je sram. No, pa toliko bolj cenim tiste, ki si upajo in se ne ozirajo na primitivno družbo.Tipu od moje kolegiceje najljubša barva roza, a si je ne upa nositi. Zato pa njej kupuje same roza stvari. Moj se ful štima, v primerjavi z večino, sicer bi se lahko bolj. Na srečo sem imela kar nekaj časa res dobrega tipa, ker moj bivši je bil res kot je treba, celo bril si je vse razen las. :flehan:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 28. Sep. 2008 10:33

moj je pa lih prou, ma tistih par dlakc po prsih pa hrbtu(spodej), tko da zgledal lepo, men je važn da si 2x na dan umije zobe, se vsaj enkrat na dan stušira, se redno brije, uporabla ksno kremco...to je pa to :) kej več pa je zame že napol bejba :eek: more ohrant mal tiste moškosti...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 28. Sep. 2008 10:59

Meni se zdi, da vas je kar nekaj žensk lezbijk, ker bi rade tipe, ki so napol babe. Prosim vas, poglejte se v ogledalo in si priznajte vašo spolno usmerjenost. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 28. Sep. 2008 13:10

miteq napisal/-a:Meni se zdi, da vas je kar nekaj žensk lezbijk, ker bi rade tipe, ki so napol babe. Prosim vas, poglejte se v ogledalo in si priznajte vašo spolno usmerjenost. :twisted:

haha :lol: :D
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 28. Sep. 2008 13:19

miteq napisal/-a:Meni se zdi, da vas je kar nekaj žensk lezbijk, ker bi rade tipe, ki so napol babe. Prosim vas, poglejte se v ogledalo in si priznajte vašo spolno usmerjenost. :twisted:

ravno to sem mela jaz tudi v mislih :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 28. Sep. 2008 15:21

:lol:

zame je dost da se stušira, obrije (obraz), primerno obleče.. ne vem pa zakaj bi hodu v solarij pa tko naprej? Nevem pa zakaj bi se bril po nogah (razen če bi bil kolesar)? Moj je kosmat glih prou, tko da se mu po telesu nč ni treba brit. Pa zakaj bi se mogu lakirat? fuuuuj.. Sej je menda dec!..
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 28. Sep. 2008 15:34

Meni so od mojega kosmate noge prav rajcih in bi popizdla, če bi se jih obril :o :lol: :D Tako kot so ene omenile, je tudi meni dovolj osnovna urjenost-brez solarija, kakšnih manikur in pedikur itd. Pač nisem zahtevna in na srečo tudi moj ne izvaja nobenega pritiska na mene o tem kašne tretmaje bi mogla izvajat na seb.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2008
Kraj: Paradiž

Neprebrana objavaNapisal/-a Twitch » 28. Sep. 2008 15:38

Meni se pa zdi, da bi bil lepši pobrit. :wink:

Mah kaj pa vem, ne vidm problema, če se tip brije. Če maš pa še malo mišic zdefniranih pa še tok bolje. in lepo vse skupaj poudari.
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 28. Sep. 2008 18:52

fuuuj! mislm..tipi pa ženske se mormo nekak ločt no :P če ne, bi si lahko tud bejbe najdle.
aleluja, da ma moj kosmate noge pa roke, pa tud če je po faci kdaj neobrit zna bit čist seksi. aleluja, da ne hod v solari, ker se mi že itak to ne zdi preveč zdravo. pol se mu lahko usaj polet smej, k ma rob na vratu :lol: :P

mislm da to niso neka dobra merila za urejenost osebe.
ena je ful dobr napisala, da pol pa hodjo bejbe okol, k so preveč posolarjene, namalane, poparfumane po prešvicani majci..
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 01. Okt. 2008 12:06

veneficus pupa napisal/-a:fuuuj! mislm..tipi pa ženske se mormo nekak ločt no :P

Ne bi bilo lepo, če bi se ločili po telesnih značilnostih in bi bil stil stvar okusa?

Jaz si ne bom dobila ženske, ker so mi všeč moški. Moški, ki se lepo urejajo. Na svetu je dovolj prostora za vse.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov