Kdaj moški odrastejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Nov. 2009 13:54

Valeria napisal/-a:
Liefde napisal/-a:Pomoje po 30. letu. So pa seveda izjeme; nekateri so zreli, odgovorni, pravi družinski možje in očetje, nekateri pa nikoli.

Moški po tvoje odrastejo komaj po 30 ? In zakaj naj bi ženske prej?

To je moje mnenje! Kje pa sm napisala da ženske prej odrastejo :gruebel:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
hippo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a hippo » 21. Nov. 2009 21:47

ja z odraščanjem moških še nimam posebnih izkušenj, ker u bistvu gledam 15 -18 letne tipe, ki so res sami otroci... in na nek način odraščam z njimi :D

kdaj pa kdaj kakšn sošolec izjavi kaj tako otročjega, neumnega, da se mi dobesedno zazdi pomilovanja vreden, in začnem razmišlat a bi mu za rojstni dan kupila dudo ali pa flaško z mlekom v prahu gratis.

z enmu tipam, ki je zdj tud moj sošolc sva se polet enkrat zgovarjala, pa mi je reku: počak da odrastem, potem bova pa skupej..
MISLM HALLOOO??? A SI Z MARSA, ALI SI PA Z VENERE, PA MI NOČEŠ POVEDAT DA SI TOPLOVODAR???
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Nov. 2009 1:47

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 22. Nov. 2009 9:47

hippo jap večina mladine nas je otročjih. nekateri smo malček bolj, nekateri pa so malo manj. ampak so vseeno butaste finte, kr si tipčki mislijo da po 2 dni skup držijo boga za jajce. in so taki wanabe jebači, da glava peče. mam na šoli par ponesrečenih primerkov, ko hodijo z rokami tak narazn, da bi jim lahko 2 lubenici not spod potisno. da se ne pogovarjamo o njihovih slikcah na netlogu, FB al pa kje drugje. vsi neki napihjenci pa nevem ka še vse. da se sploh ne menimo o tem, kak ga oni pijejo... in pol se pa more v šoli pohvalit sred hodnika: stari v soboto sm biv pa tam pa tam tak nažgan... :roll: in ko prideš v soboto samo blizu kakega diskača, jih je pouno, šrajajo, mislim taglavni so...

torej kdaj moški odrastejo: definitivno po takih šokih, ki sem jih opisala. nekomu se pač končajo pr 18, spet drugemu po 25...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 22. Nov. 2009 15:04

Večina nikoli!
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 22. Nov. 2009 15:25

Večina? Malce pretiravaš, se ti ne zdi. :roll: Eni prej, drugi kasnej. In js isto rečem za ženske. K se majo določene za tako odrasle, po drugi strani pa izjavljajo in počnejo neumnosti. Tudi kar se tiče žensk, si upam trdit, da je mnogo takšnih, ki pozno odrastejo ali pa nikoli. Nekatere ženske so včasih še hujš k kakšenm moški. In takšni primerki nam potem pokvarijo cel sistem :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 23. Nov. 2009 20:49

jst sm se ustavu pri 185cm..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Nov. 2009 21:34

---..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 9:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 24. Nov. 2009 10:22

če ti ne razumeš sarkazma pač ni moj problem...
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 24. Nov. 2009 10:22

kdaj punce odrastejo???

ker v temah o nedostopnosti so nekatere kar starejše ampak se še vedno špilajo otroške igrice...punce punce...niste nič boljše od moških
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Nov. 2009 13:37

Saj ne gre pri tem za to, kdo bo koga (ženske moške ali kontra). :D Ne vem zakaj pri takih temah vedno kakšen tip odreagira užaljeno oz. burno... calm down. :wink: So tako nedorasle ženske kot tudi moški (odvisno pa je, o kakšnem starostnem razponu govorimo) in ali nekateri enačite nedoraslost letom z neresnostjo. Obstajajo namreč tudi taki, ki so še pri svojih 50 letih za marsikoga nedorasli, a so pač v svojih namenih neresni, torej da ne iščejo resne zveze, imajo pa razčiščeno v glavi kaj hočejo od življenja in zanje pač to ni ustvarjanje družine. :wink: Kar se pa tiče vedenjskega vzorca nasploh, poznam tudi dosti 30 letnikov, s katerimi se ne morem normalno pogovarjati, ker vsako stvar obrnejo na seks in so hujši kot kakšni moji vrstniki. :wink:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 03. Jan. 2010 15:13

Ženske predvsem enačite "nezrelost" s tem, da se mi moški nočmo z vami ustalit, met resne zveze, otrok in družine ali pa, da nam je (vsaketoliko) kakšna aktivnost bolj pomembna (tisti trenutek) kot preživljanje časa z vami.

V prvem primeru se je dobro vprašat, ali morda nista pravi par za skupno prihodnost, v drugem pa... pač ene (večina?) ženske tega nikoli ne bojo razumele, da nekaterim moškim pomenite piko na i v življenju, ne pa nadomestek za vse prijatelje in aktivnosti.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 03. Jan. 2010 15:50

Moški ne odraste zaradi ženske, ampak zaradi sebe. Nekateri odrastejo pri 15ih, nekateri nikoli. Moj se ne dobiva z bivšimi puncami, ker so bivše z razlogom. Tudi jaz se ne dobivam z bivšimi fanti, ker so isto bivši z razlogom. Pogosto pa se druživa s prijatelji, tukaj gre večinoma za poparane ljudi, ki se obiskujemo in včasih tudi kam skupaj gremo. Občasno pa jaz grem s kakšno prijateljico sama na pijačo, ali on sam s kakšnim prijateljem. Sama se z nasprotnim spolom niti ne druživa, res izjemoma.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 03. Jan. 2010 16:31

Sam ne vidim povezave z zrelostjo in druženjem z nasprotnim spolom, medtem ko si v vezi.

To je bol stvar zaupanja in samozavesti posameznika.

In jah... kokr opazujem, marsikak fant odraste prav zaradi ženske...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jan. 2010 16:33

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]