Kdaj moški odrastejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 28. Okt. 2009 10:20

Dita- napisal/-a:
=zabica= napisal/-a:Po minulih dogodkih me preganja to vprašanje, kaj moškega prisili, da odraste, kaj je tista prelomnica? Partner, delo, življenje???

Moški nikoli ne odrastejo. Poanto smo povedal, predlagam zaklep teme :D

se podpišem! :)
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 28. Okt. 2009 10:30

Tud js predlagam zaklep teme, ker je kakršnokoli preganjanje okrog tega čist brezpredmetno. Avtorico teme je vrjetno nekdo razočaral, potem pa je podala vprašanje, ki nima smisla. Naj si bolj odraslega dedca najde. Sej ne gre tak, do 25 leta igrajo igrce na računalniku, ko so pa enkrat 26 se pa totalno zresnejo začnejo razmišljat o poroki, otrocih, kok bojo hišo zgradil..
Vse se od posameznika do posameznika razlikuje. Sej kdaj pa ženska odraste? Včasih se pri 30ih katera obnaša tak kot da bi ji v mladosti cigu na glavo padu :steinigung: pa ji je pustil trajne posledice.
Sicer pa je zdravo, če je v vsakemu odraslemu še kaj otroka.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 28. Okt. 2009 13:03

ališa napisal/-a:
TOM-Lady napisal/-a:
ališa napisal/-a:moški nikol ne odrastejo!!!! :twisted: 25 let star pa neve kva bi haloooo ?? :/ dost žalostno!

še bolj žalostno je pa to, da med take sodijo tudi določene posameznice ženskega spola! :roll:

ampak jst definitivno nisem med tistimi! :)

Sej nisem nobene posebej izpostavla, če nisi opazla (rekla sm določene posameznice) - to je razlika a veš :D Drugače pa pravijo, k stopiš mački na rep, zacvili :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 28. Okt. 2009 13:09

eni kasneje eni prej, eni sploh ne.. bejbe pa nič boljše ;)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 28. Okt. 2009 20:44

Ne vem, ampak kmal bo treba it na 30+.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 29. Okt. 2009 12:14

=zabica= napisal/-a:Po minulih dogodkih me preganja to vprašanje, kaj moškega prisili, da odraste, kaj je tista prelomnica? Partner, delo, življenje???

Vedno sem si mislila, da ko moški spozna pravo žensko, bo zanjo storil vse, odrastel, jo postavil ob sebe, gradil na njunem skupnem življenju, se trudil...???
Ampak po lastni izkušnji sem ugotovila, da je to nek mit! Kljub temu, da trdi da me ima najraje na svetu, da trpi, da je bila odločitev da se razideva najtežja stvar, ki jo je moral v življenju narediti... pa je stvar, ki bi jo moral pri sebi spremeniti, da bi se bolje razumela tako minimalna, da mi ne gre v glavo, kako da tega ne more narediti zame?
(long story short: vedno sva se prepirala glede prijateljic, ki jih je za cel ocean, z vsemi bivšimi puncami se bi še vedno dobival na pijačkah in klepetal o zasebnem življenju, to pa je skregano z mojo logiko, da ko z nekom zaključiš si lahko samo še na živjo, ne pa na voljo za reševanje partnerskih dilem in vprašanj o spolnosti!)

In ali res verjame kdo v to, da se dva lahko razideta in po določenem času spet prideta skupaj... ter da ta zveza uspe?

Lp

Na podlagi ene izkušnje sodiš vse moške na svetu? Čestitam.

Sicer je pa odvisno od vsakega posameznika, če to ni razvidno iz prvega stavka.

Seveda je normalno da imajo nekateri moški bolj žensko družbo. Čeprav je to dobivanje z bivšimi malo bolj redko in čudno. Je zelo odvisno od okoliščin in razlogov zakaj tako.

Odrasteš ponavadi takrat ko si to res želiš ali pa ko te prisilijo okoliščine (večinoma to).
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 29. Okt. 2009 12:15

ališa napisal/-a:
Dita- napisal/-a:

Moški nikoli ne odrastejo. Poanto smo povedal, predlagam zaklep teme :D

se podpišem! :)

Na nek način res ne odrastemo nikoli. In sem srečen da je tako, če ne gojiš nekega radovednega otroka v sebi postaneš okorel in zakrnel odrasli. Takih nihče ne mara. Ženskam to pogosto manjka na žalost, zato je pa to ko "ženske ne razumejo šal".
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 29. Okt. 2009 12:37

Ah... sej ni problem v tem da obdržite otroka v sebi... problem je v tem da se otročje obnašate.
(pa ne mislim hecov in tega, to mi je čist kul, ampak preprosto velikrat reagirate kot 5letni otrok, kateremu so vzeli igračo. al pa mam sam jz tako ogromno srečo, da na take naletim)
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Okt. 2009 12:44

+tega da so kasneje sposobni prevzet neko odgovornost in ''korake naprej'' v zvezi: otrok, skupna vselitev...
mene je groza k poznam enga 40.-letnika k je zdaj dobil otroka in se ga je bal kot hudic kriza :roll: se en dan preden se je rodil se je skor tresu, cel zivcen in kako se mu b ozdaj zivljenje spremenilo in kako vec ni sam (pa ceprav sta s partnerko bla skup ze 10+ let.
jao jao :roll: sam zarad tega ker prej je se vedno mel obcutek da se lahk zajebava in ne vem kaj vse se, zdej je pa kao prisla ''velika odgovornost'' buu-huu... pa ne da si ne bi zelel otroka, STRAH GA JE BLO!
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Okt. 2009 12:49

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Okt. 2009 12:53

zato ker ma tip drugac ful rad otroke, samo svojega se boji ker mu predstavlja neko odgovornost za katero je potrebna dolocena meja zrelosti/odraslosti
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Okt. 2009 13:01

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Okt. 2009 13:08

evo ti mnenja izkusenih zensk :D

http://med.over.net/forum5/read.php?151,5762087,5764937

saj ne mislim da so vsi taki se zdalec ne. mislim pa da je vec neodraslih moskih pri isti starosti kot zensk :D

After interviewing hundreds of 16- to 26-year-olds across the U.S., sociologist and gender studies expert Michael Kimmel found a trend of “guy” culture that is marked by the inability to have healthy relationships with women, murky career goals, and the desire not to grow up. In his new book “Guyland,” Kimmel writes about why many young men are trapped between adolescence and adulthood.

Today, many of these young men, poised between adolescence and adulthood, are more likely to feel anxious and uncertain. In college, they party hard but are soft on studying. They slip through the academic cracks, another face in a large lecture hall, getting by with little effort and less commitment. After graduation, they drift aimlessly from one dead-end job to another, spend more time online playing video games and gambling than they do on dates (and probably spend more money too), “hook up” occasionally with a “friend with benefits,” go out with their buddies, drink too much, and save too little. After college, they perpetuate that experience and move home or live in group apartments in major cities, with several other guys from their dorm or fraternity. They watch a lot of sports. They have grandiose visions for their futures and not a clue how to get from here to there. When they do try and articulate this amorphous uncertainty, they’re likely to paper over it with a simple “it’s all good.”
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Okt. 2009 13:13

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Okt. 2009 13:26

okej ja ze vidim da sem naredila napako ;) prenaglo pisanje.... =)

najprej bi mogli definirat kriterije odraslosti :) kdaj je zate clovek ODRASEL?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov