Kdaj moški odrastejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja, pa saj to je splošno znano, da pri 30ih moškemu tolko pade libido, da se mu kur.ac ne dvigne več ob vsakem mini krilu.
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
CaliLove* napisal/-a:celjanar, ne mi rect, da je za zdravo telo in lepo postavo treba vsak dan vsaj eno uro svicat, ker ni! Tisti, ki trenira vsak dan v tednu, je ali profesionalni sportnik ali pa obsedenec. Ne rabis vsak dan trenirat, da si zdrav in dobr zgledas, to je pretiravanje.
Sm kje napisu da morš vsak dan trenirat, važna je prehrana..če hočeš pa še kej več potem pa.
Maš pa tut razliko v tem da eni hodjo migat iz užitka/obsedenosti drugi pa le zaradi določenga cilja(hujšanje) in ko pridejo do rezultatov odnehajo ker ne prevzamejo tega življenskega stila.
delusional napisal/-a:dej nej mi nekdo mal pove o tej prehrani.
vem da je treba jest čimveč beljakovin pa zelenjave, pa pravilno razmerje med OH pa ne vem čem pa bla bla...
pa nej mi nekdo napiše en konkretno jedljiv jedilnik...
ne tam na netu k berem take svinjarije, k jih noben ne je...
pač ne mislim zjutri zmiksat jogurt, pa oreške, pa par kosmičev in to pozret. pa zvečer sam pol hrenovke pojest - manj kot mačka.
Industrijsko predelana hrana je itak šit(hrenovke,paštete,posebne klobase) ker je v njih preveč maščob in premal beljakovin. Najbolše je jest jajca,pišćanćje meso,skuto, skratka nepredelano hrano. OH je načeloma najbolš če se je riž, ne pa kake testenine ki ti hitr cukr v kri nabijejo. OH za zajtrk je vredu, v većini ga lahko poješ dokaj več od primerjavi ko je čas kosila ker se ti OH-ji kurijo čez cel dan. Okrog većerje je najbolš samo beljakovine, čeprav so tudi za zajtrk bistveno boljši izbor(3 jajca vsak dan za zajtrk in večerjo pa zmagaš). Najbolš da se pripravlja na kokosovem maslu in teflonki da je čim majn maščobe. Pa seveda brez sladkarij
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
celjanar napisal/-a:industrijsko predelana hrana je itak šit(hrenovke,paštete,posebne klobase) ker je v njih preveč maščob in premal beljakovin. Najbolše je jest jajca,pišćanćje meso,skuto, skratka nepredelano hrano. OH je načeloma najbolš če se je riž, ne pa kake testenine ki ti hitr cukr v kri nabijejo. OH za zajtrk je vredu, v većini ga lahko poješ dokaj več od primerjavi ko je čas kosila ker se ti OH-ji kurijo čez cel dan. Okrog većerje je najbolš samo beljakovine, čeprav so tudi za zajtrk bistveno boljši izbor(3 jajca vsak dan za zajtrk in večerjo pa zmagaš). Najbolš da se pripravlja na kokosovem maslu in teflonki da je čim majn maščobe. Pa seveda brez sladkarij
Seveda ja...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Sej smo dojeli claire, si se ze 3x ponovila. In ja, meni osebno je vsakodnevno svicanje obsedenost in nima nic veze s tem, kje zivim. Ni mi treba ure in ure vsak dan svicat na fitnesu, da mam lepo postavo in se kul pocutim. Mi zadostuje nekajkrat na teden. Ocitno moras ti kar konkretno garat, da nimas celulita in ti gre v nos vsak, ki se mu ni treba lih neki extra pretegnit, da dobro zgleda. Zato ga je seveda treba spljuvat, da mu das vedet, kaksen nemarnez je in da si ti superiorna s svojo super hudo postavo in vec vredna, ker ornk garas za to.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
hot/crazy scale, huh?Mahagonij napisal/-a:lepsa kot je zenska, vec si lahko okol mene privosci in vec sm pripravljen pozret.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
Umiri se malo. Ja, zivim na mozev racun, pa kaj potem? Nevoscljivost je vec kot ocitna in napad (tudi ce nima zveze s temo) je najboljsa obramba, kajne?
Glej, jaz nimam osebno nic proti tebi, niti ne morem met, ker te osebno ne poznam. Zato ti tudi ne ocitam stvari, ki nimajo zveze z debato, tako kot ti meni mozev denar in ne vlecem informacij o tebi iz drugih tem, da ti jih tu vrzem pod nos. Mi pa ni vsec tvoj nacin, ker ko te berem, mi delujes kot verski fanatiki. Ne samo v tej temi, na splosno. Prepricana si, da je tvoje misljenje in dojemanje sveta edino pravilno, vsi drugace misleci smo cepci in nimamo pojma. Rabimo seveda tebe, da nas razsvetlis, uboge nevedneze, da koncno dojamemo, da smo do zdaj ziveli v zmoti. Vse se da na lep nacin povedat in debata lahko poteka na lepem nivoju, tudi ko se nekdo ne strinja s tabo. Ni treba takoj vse poprek popljuvat in zmerjat, ces kako ste zabiti, ker tako mislite. Sem prisla v to temo cist kulturno pisat, ampak s takimi osebki, ki morajo druge zalit, ne debatiram, tako da bom zdaj tud kulturno sla iz te teme.
Glej, jaz nimam osebno nic proti tebi, niti ne morem met, ker te osebno ne poznam. Zato ti tudi ne ocitam stvari, ki nimajo zveze z debato, tako kot ti meni mozev denar in ne vlecem informacij o tebi iz drugih tem, da ti jih tu vrzem pod nos. Mi pa ni vsec tvoj nacin, ker ko te berem, mi delujes kot verski fanatiki. Ne samo v tej temi, na splosno. Prepricana si, da je tvoje misljenje in dojemanje sveta edino pravilno, vsi drugace misleci smo cepci in nimamo pojma. Rabimo seveda tebe, da nas razsvetlis, uboge nevedneze, da koncno dojamemo, da smo do zdaj ziveli v zmoti. Vse se da na lep nacin povedat in debata lahko poteka na lepem nivoju, tudi ko se nekdo ne strinja s tabo. Ni treba takoj vse poprek popljuvat in zmerjat, ces kako ste zabiti, ker tako mislite. Sem prisla v to temo cist kulturno pisat, ampak s takimi osebki, ki morajo druge zalit, ne debatiram, tako da bom zdaj tud kulturno sla iz te teme.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
Ah claire, ne se tako obremenjevat s tem, kako zivim, kaj pocnem v zivljenju, mojim prostim casom, ce imam otroke in z mojim zakonskim zivljenjem. Si ze prav smesna. Ampak ce te res zanima, sem srecna in uzivam zivljenje.
Peace.
Peace.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ok, dovolj je bilo, prenehajta ali pa zadevo preselita na zasebna sporočila. Nadaljnji posti bodo brisani.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov