Kdaj moški odrastejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 03. Avg. 2011 8:27

Zelo povrsno si prebrala. Nisem rekla 3x na teden tect, ampak 3x na teden tect, 2x na teden na fitnes pa se parkrat plavat al pa tenis. To je ze mal prevec in meji na obsedenost (ne mi rect, da je normalno 7x na teden po vsaj eno uro rekreacije). In ne, nisem tega primerjala s sportnico. Se enkrat preberi, pa bos vidla, da sem napisala pustmo profesionalne sportnice, ker je to cist neki druzga. Tko da mal bols je treba prebrat, pa bos vidla, kaj sem dejansko napisala in hotla povedat, ne pa neki iz konteksta vzemat. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 03. Avg. 2011 8:29

claire napisal/-a:^^ za zdravje. za kondicijo. za dobro počutje. za sprostitev. za odklop v naravi. ne samo za postavo. :roll: (ja ker ti si xman, brez da migaš imaš 6pack). a poznaš kakšnega debelega tekača? kaj pa smučarja? kalorije same grejo dol. :D
idealno postavo pa jaz že imam. :P
(a je boljše igrice špilat za računalikom?)

Za odklop v naravi se lahko tudi sprehajaš, al pa sediš v travi na gozdni jasi. Da greš laufat in švicat v gozd zaradi odklopa je izgovor, saj vsi vemo zakaj se gre.
6 pack imam tudi ja, pa nisem resno telovadil že vsaj leto in pol.
O smučarjih in tekačih ne bi...
Za računalnikom igrce igrat je pa tud fajn včasih ja.. :cool:

Ampak ker ne obstajata samo ti dve skrajnosti(tekat in švicat v šumi in pa sedet za računalnikom) ampak vmes še cela paleta nians takih in drugačnih, se zdaj ne mislim tu pričkat s tabo, ker se mi ne da ampak grem rajši kaj drugega počet.....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 03. Avg. 2011 8:41

pp
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 03. Avg. 2011 9:03

Ok, we get it. Vsi smo ti fous, ker mas konc hudo postavo in ker svicas vsak dan vsaj eno uro izkljucno iz uzitka. Vsi drugi, ki smo dali komentar na tvoje poste, smo bedaki in nimamo pojma. Namesto, da se ukvarjas z nami neumnezi, ker se nam itak ne da dopovedat, da je normalno samo to, kar ti prakticiras, pejt raje malo odlaufat. Saj ves, za pomiritev (ker smo te ocitno razpizdli, mi zavistnezi leni) in sprostitev.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Avg. 2011 9:57

Ej, claire, pa od kje tebi to..hmm..tak grozn odpor in sili-me-na-bruhanje odnos do vsake manj-kot-popolne ženske (postave)? Resno, ful preveč "tuliš" o tem.
Lej, lepo zate, če ti je šport v tolikšno veselje; lih tko je pa lepo za ostale, ki se sprijaznijo s tem kar imajo in znajo uživat v svojem telesu (kot npr. tista tvoja močnejša kolegica s super stilom za modo - zihr ni en depresivnež zarad odvečnih kg)...al je točno to tisto kar te matra, da ne verjameš, da s(m)o se sposobne sprejet nepopolne?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Avg. 2011 16:41

CaliLove* napisal/-a:Bottom line, mislim, da je tipom pri puncah najbolj vsec neka zlata sredina, se pravi zdrava skrb za svoje telo.
Meni osebno ni. Najlepse so mi zenske, ki so kr mocne. Takih skoraj ni, dobi se "zlata sredina" (ceprav ne vem kaj je zlatega njej), zato vecina tipov to ima. In iz tega si ti potegnila neupravicen zakljucek, da si vecina tega zeli. Folk (moski pa sploh glede telesa svojih zensk) ponavadi nima tistega kar si zeli.

In ker drugi tipi ze pristavljajo svoje "jst ne verjamem v telo rad bi te vidu u srce" piskre o tem kako izgled niti ni prevec vazen: lepsa kot je zenska, vec si lahko okol mene privosci in vec sm pripravljen pozret.

claire napisal/-a:^^ za zdravje. za kondicijo. za dobro počutje. za sprostitev. za odklop v naravi. ne samo za postavo. :roll: (ja ker ti si xman, brez da migaš imaš 6pack). a poznaš kakšnega debelega tekača? kaj pa smučarja? kalorije same grejo dol. :D
idealno postavo pa jaz že imam. :P
(a je boljše igrice špilat za računalikom?)
Ce ze vprasas, ja je. Jst ne maram nobenega sporta in se moram blazno silit da karkoli v tej smeri pocnem, kaj sele da bi to bila sprostitev ali odklop v naravi - kar si sploh ne predstavljam kaj pomeni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mladd
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mladd » 03. Avg. 2011 17:42

Če jaz 4x na teden hodim v fitnes in se disciplinirano držim prehrane pričakujem tudi od punce, da nekaj naredi zase. Ne pričakujem, da bi trenirala tako intenzivno kot jaz, ampak, da pozna vsaj osnove prehrane in presnove ter pozna način, kako pravilno pripeljat telo do željenega cilja - da ne poslušam o njenem stradanju, raznih kremicah in preparatov iz revij, da ne poslušam kako je debela na drugi strani pa se ji neda z mano ne v fitnes, ne na kolo in da po 10 kratni razlagi še vedno ne razume in noče slišat, kako bi lahko zadeve izboljšala.

Pa ne gre se tukaj samo za postavo, ampak s takimi ljudmi, ki imajo zdrav odnos do gibanja in športanja sem se vedno nasplošno bolje ujel tudi v drugih stvareh.
Zadnjič spremenil Mladd, dne 03. Avg. 2011 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Avg. 2011 17:52

mmmmmmmmmmmmmld, kolk si ti kej mlad?

a mi pokazeš ta natreniran body?
Uporabniški avatar
Marx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Marx » 03. Avg. 2011 20:39

delusional napisal/-a:a mi pokazeš ta natreniran body?

Ob tem si ne morem kaj, da se ne bi spomnil tega tipa :twisted:
Slika
Per aspera ad astra.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 03. Avg. 2011 22:06

Mahagonij napisal/-a:
CaliLove* napisal/-a:Bottom line, mislim, da je tipom pri puncah najbolj vsec neka zlata sredina, se pravi zdrava skrb za svoje telo.
Meni osebno ni. Najlepse so mi zenske, ki so kr mocne. Takih skoraj ni, dobi se "zlata sredina" (ceprav ne vem kaj je zlatega njej), zato vecina tipov to ima. In iz tega si ti potegnila neupravicen zakljucek, da si vecina tega zeli. Folk (moski pa sploh glede telesa svojih zensk) ponavadi nima tistega kar si zeli.

Pa dobr, a znate brat, al sam dolocene stavke ven vlacit in jih posamicno analizirat? Nisem govorila o tipih telesa, ampak o skrbi za svoje telo. To ni eno in isto. Kar sem rekla je to, da tipom niso vsec punce, ki nic ne naredijo zase, niti tiste, ki so obsedene s skrbjo za postavo. Se pravi, nekaj vmes oziroma zdrava skrb zase je tisto, kar je najbolj privlacno. Tebi so vsec mal mocnejse punce, ampak to se ne pomeni, da je punca lahko zanemarjena, kajne? Ce se pa motim, me pa popravi prosim.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Avg. 2011 22:25

claire napisal/-a:^^ ... in si zgrešil celotno bistvo.
gre za to, da je zdaj kar naenkrat "skrbeti za svoje telo" postalo nekaj, kar zadeva najstnice.

O đizs, ko boš ti enkrat nekaj prebrala, tako kot je bilo napisano, ne pa da vlečeš neke čist svoje interpretacije, bo tud fajn.

Kje je kdo kaj pisal, da ženska ne sme skrbeti za svojo postavo? Kje je kdo napisal, da so zanemarjene ženske kul? Mislim, daj nehaj si zmišljevat.

Jaz sem napisal, da mi ta obsedenost mladih punc s tem, da čimbolj ustrezajo nekim od revij predpisanih kriterijem, ne liči baš na neko odraslost. Preveč obesednosti z neko popolnostjo, sekiranje za malenkosti..itd..

Ti postaneš ful napadalno-užaljena, ko nekdo napiše karkoli, kar se ne sklada s tvojo interpretacijo sveta.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 03. Avg. 2011 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 03. Avg. 2011 22:29

CaliLove* napisal/-a:Zelo povrsno si prebrala. Nisem rekla 3x na teden tect, ampak 3x na teden tect, 2x na teden na fitnes pa se parkrat plavat al pa tenis. To je ze mal prevec in meji na obsedenost (ne mi rect, da je normalno 7x na teden po vsaj eno uro rekreacije).

Tole pa res ni nobena obsedenost. Take izi treninge dela vsak burek ko se mu sprdne.

Glede postave pa, vsak človek na tem svetu lahk ma 6-packa. Za to ne rabi v noben fitnes, v stanovanju se da tulk nardit z lastno težo in vajami da si še človek mislu ne bi, ampak brez prehrane pa žal nič ne bo. Od vsega so najboljše še uteži, dobro ti izoblikujejo postavo(če veš kak pravilno delat), tudi tek ni slab če že nimaš dnarja za fitnes,uteži,...ampak od njega nikol ne dobiš mišične mase ki te nardi WAW.. :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Avg. 2011 22:32

dej nej mi nekdo mal pove o tej prehrani.
vem da je treba jest čimveč beljakovin pa zelenjave, pa pravilno razmerje med OH pa ne vem čem pa bla bla...
pa nej mi nekdo napiše en konkretno jedljiv jedilnik...
ne tam na netu k berem take svinjarije, k jih noben ne je...
pač ne mislim zjutri zmiksat jogurt, pa oreške, pa par kosmičev in to pozret. pa zvečer sam pol hrenovke pojest - manj kot mačka.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 03. Avg. 2011 22:46

celjanar, ne mi rect, da je za zdravo telo in lepo postavo treba vsak dan vsaj eno uro svicat, ker ni! Tisti, ki trenira vsak dan v tednu, je ali profesionalni sportnik ali pa obsedenec. Ne rabis vsak dan trenirat, da si zdrav in dobr zgledas, to je pretiravanje.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Avg. 2011 22:55

Mahagonij napisal/-a:
In ker drugi tipi ze pristavljajo svoje "jst ne verjamem v telo rad bi te vidu u srce" piskre o tem kako izgled niti ni prevec vazen: lepsa kot je zenska, vec si lahko okol mene privosci in vec sm pripravljen pozret.

Ti čist verjamem, sam sem bil tam nekje pr 25 isti.

Zanimala me je pretežno samo zunanjost ženske.

Še zdaleč ne gre za to, da zunanjost ni važna, kje neki, sej to debato smo že imeli 100-krat. Gre enostavno zato, da mi ženska zunanjost več ni zanimiva, če ni v kompletu z zanimivo žensko osebnostjo. In pri mladih dekletih običajno ženska osebnost izostane.

Preveč so mi punčkaste, premalo ženstvene, mnoge se preveč-ma ven mečejo.

Zadnjič sem bil po dolgem času v diskoteki, s samo moško družbo. Prišle so neke hostese, mlade, lušne, niti ne kičaste. So se tam nekaj smejale, mežikale, me 10-krat spraševale, če res ne bom probal te pa te pijače..Mislim, meni je bila cela ta scena smešna...Niti seksi mi niso bile...Včasih sem pa imel take najraje.

Eno je, da sem vezan, drugo pa je, poleg tega, da se pri takih niti nazaj več ne rabim držat.

Če bi bil samski, sigurno ne bi iskal v klubu pod 25. To je meni vse premlado.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]