Kdaj moški odrastejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Res je. Sicer se lahko zgodi, da si z nekom skupaj par let, pa čez leta vidiš, da mu je dovolj resne zveze in se mora še znoret, četudi je to pri 30 (v smislu da bi še probal pri več ženskah). To je glede resne zveze. Kar pa se tiče odgovornosti, delovnih navad ipd. pa je vse odvisno od tega, kakšen je človek po karakterju. Nekateri torej nikoli ne odrastejo v tem smislu, ker taki pač so in se ne bodo spremenili.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
claire, kje pa sem se jaz upičila direktno v Tanando? Ja, vsakemu svoje, dokler je vse fino fajn in je samo faks in tako naprej...ne delaj si utvar, da ti ob povprečnem življ. ritmu uspe biti nek gamer (izvzemam primer doma živečih, brez groznih obveznosti, brez otrok,... itd)....ampak ok, mogoče bodo pa ti res večino časa pač buljili v rač. in bo to to. Medtem ko jim bo ne vem kdo pucal stanovanje in vzgajal otroke, če jih bodo imeli, bom jaz pač sesala in previjala ja
Včasih se mi zdi, da živimo na različnih svetovih, kjer imajo eni fuul prostega časa
Jaz si seveda ne bi na noben način izbrala nekoga, ki mu to veliko pomeni oz vloži največ prostega časa v igrice...jaz.
Kar pa delajo drugi, mi pa malo dosti dol visi.... svoje mnenje bom pa seveda napisala,ali kako že
Včasih se mi zdi, da živimo na različnih svetovih, kjer imajo eni fuul prostega časa
Jaz si seveda ne bi na noben način izbrala nekoga, ki mu to veliko pomeni oz vloži največ prostega časa v igrice...jaz.
Kar pa delajo drugi, mi pa malo dosti dol visi.... svoje mnenje bom pa seveda napisala,ali kako že
The world is as you are.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Pri tem ste pa ženske še slabše kot tipi...pri prevzemanju odgovornosti za svoja dejanja mislim. Če se bo ženska zaletela z avtom bo njena prva izjava 100% "kar zgodilo se je............upsiii.....".
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Mišljeno je bilo za oba spola. Evo, še en primer nezrelosti: odziv v smislu "ženske ste tukaj slabše kot tipi".
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- memory*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2011
mah itak ni važno a gre za žensko a za moškega, ker ko dozoriš takrat ko pač dozoriš. To pomeni da znaš poskrbet za svoj življenje brez mesečnih nakazil svojih staršev pa da držiš obljube itd.. To je pa odvisno od načina vzgoje, karakterja pa samodejavnosti. No matter ali si moški/ženska.
It’s the same old story but it’s told a different way
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov