Kdaj moški odrastejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tigra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tigra » 01. Jun. 2011 19:12

se strinjam s predhodnico:))

zaradi mene naj moj fant (ko ga bom mela pac) igra igrice stiri ure na dan, dokler je odgovoren za druge pomembne zadeve.

kar se pa tice nasplosno odraslosti moskih... meni se dozdeva, da so samski moski nekoliko bolj otrocji kot tisti zasedeni (IMHO), sicer pa je potem spet odvisno od njegove punce/zene, nekateri se ful pozitivno spremenijo in postanejo neverjetno odgovorni in res drugacni, ko imajo v redu in resno partnerko. ce je pa se partnerka taka bolj zabusantske narave in neodgovorna za vse, no.. potem se pa ni za sprasevat.
living a life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 02. Jun. 2011 21:16

Štiri ure na dan ni nič :D
Because I can.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Jun. 2011 21:19

Če bi bile te štiri ure v skupnem gospodinjstvu, z otroci, dvomim, da bi bile tako glasne. Predstavljajte si osem ur dela, recimo uro prevoza sem in tja, štiri ure igranja igric, kaj ti potem ostane od dneva? Nič, razen tečnega partnerja, ki mora poskrbeti za cunje, posodo, kuho in tamale...oh, joy, igrice in njega vržem čez okno...
The world is as you are.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Jun. 2011 21:21

v primeru, da sta oba gejmerja ;) ampak, da mi tip visi pred plejstejšnom/ kompom 6 ur na dan...pač ne bi bil dolgo moj tip. ampak si takega najbrž apriori ne bi izbrala.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Jun. 2011 21:22

Tudi jaz ne, realno gledano pa se ob nekem "odraslem" življenju s pravimi obveznostmi ure igranja zmanjšajo, hočeš nočeš.
The world is as you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Jun. 2011 13:23

emanuela napisal/-a:Če bi bile te štiri ure v skupnem gospodinjstvu, z otroci, dvomim, da bi bile tako glasne. Predstavljajte si osem ur dela, recimo uro prevoza sem in tja, štiri ure igranja igric, kaj ti potem ostane od dneva? Nič, razen tečnega partnerja, ki mora poskrbeti za cunje, posodo, kuho in tamale...oh, joy, igrice in njega vržem čez okno...

:respekt:

Evo, točno to, osemurni delavnik je v današnjih časih res neki minimum. Kje je delo okoli hiše (hipotetično da jo dva imata), kje je čas za partnerja, kje je čas za otroke, če jih dva imata, pa mogoče za kolege in prijatelje?
Današnje službe so vsaj do 16/17 h in potem preden prideš domov, se naješ, mine več kot dobra ura. In potem, da se mi tip/mož usede na komp in da 4 ure ni nič od njega ter da do desetih zvečer igra igrice, pa se mi sfuzla, jz pa da ta čas pospravljam, rihtam hipotetične otroke in se ukvarjam z njim. A-a. Ne pride v poštev. Če je imel čas naredit otroke, se bo pa še ukvarjal z njimi ali jih pa ne bo imel!
Tudi pri meni bi letel skup s svojimi igricami iz stanovanja/bajte ter prav tako iz mojega življenja.
Pa ne mi o odgovornosti glede pomembnih zadev, ker zgoraj našteto je meni pomembno. To so meni osebno vse neki izgovori in neke ženske tolažbe. Raje sem sama celo življenje, kot pa da me vsak dan spravlja ob živce kakšen neresen tip, ki mi nič noče pomagat pri ničemer.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 03. Jun. 2011 16:46

:)
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jun. 2011 16:51

^^ Točno tako :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Jun. 2011 19:08

claire napisal/-a:^^ well pretiravat pa ni treba. da po 6 ur igra igrice boš menda ja vedla prej kot po dveh frocih in gradnji cele bajte. :roll: mater napihujete. kaj pa vas briga. tananda bo čepela s tipom za kompom po 8 ur, ve pa boste pač ta čas previjale in sesale. a vas kdo sili? če mate pa tipe, ki ne znajo niti kuhat, niti praha zbrisat pa same sebe brcajte v rit. :roll: tečnobe babje!

Ja, seveda bom vedla, zato pa pravim da nočem takega, če bi ga pa imela, bi ga pa pustila. Kdo pa pravi da imamo tipe, ki ne znajo nč od naštetega? Zarad mene lahko Tananda čepi s tipom, ki je cel dan na kompu, me ne briga, jz samo pravim da jz to ne bi tolerirala. A je to tak težko razumet?
Aja, pa mimgrede si ti tečna, ker se peniš za prazen nč. Pač povedala sem svoje mnenje...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 03. Jun. 2011 20:29

Js zmer pravim, da vsakemu svoje. Pretiravanje v nobeno smer ni dobro. Tudi js kdaj sedim po 14 ur dnevno za igrami, ampak poznam mejo. Če imaš kaj za naredit, imaš to za naredit, to tudi od tipa pričakujem, da mu bo jasno. To pa itak dost hitro vidiš pri skupnem življenju in na podlagi tega potem načrtuješ prihodnost. Hočem reči, da se stalno visenje za kompom ne pojavi samo od sebe pri treh otrocih. Človeka lahko že vnaprej spoznaš in ustrezno ukrepaš.
Mene moti, če karkoli (kar neposredno ne prinaša denarja) začne prevzemati čas, ki bi bil drugače namenjen meni. In dokler on pravočasno dela stvari, za katere sva se zmenila (kuhanje, pucanje, nakupi itd.), se ukvarja z mano in redno seksa, lahko zaradi mene ves preostali čas zabije na kompu. Sj js ga tut konc koncev.
Because I can.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 04. Jun. 2011 22:20

Nikoli :D
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 05. Jun. 2011 10:21

Eni prej drugi kasneje. Je pa res, da je to odvisno od posameznika.
Osebno poznam kar nekaj tipov, ki so mlajši od mene in so bolj zreli kot tisti ki imajo 30 in več let.
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Jun. 2011 11:41

Tananda napisal/-a:Hočem reči, da se stalno visenje za kompom ne pojavi samo od sebe pri treh otrocih.

To je pa čisto res.
Uporabniški avatar
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *spelchek* » 05. Jun. 2011 12:45

Kdaj moški odrastejo?

Nikoli ali pa rees redko :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 05. Jun. 2011 14:14

Pa kake tipe ene to poznate, da trdite da nikoli ne odrastejo? Jaz bi se v taki situaciji vprašala, kaj je z mano narobe, da se gibljem v krogu takšnih bodisi prijateljstev ali znanstev, za katere bi trdila, da so neodrasli (moški). Gliha vkup štriha, al kak že pravijo no....

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov