Kdaj moški odrastejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Meni tudi ne
Sicer pa +1 na Tanado & njen post, men gre konkretno na živce, ko ljudje igranje igric enačijo z neodraslostjo.... Zakaj bi mogel biti ta prečudovit hobi rezerviran sam za frocovje pa najstiške steroeotipne Urkel geeke? For shame.... Igrce FTW. Jaz na deda, ki ne igra vsaj občasno kake igrice, še pecikla ne bi prslonla.
Sicer pa +1 na Tanado & njen post, men gre konkretno na živce, ko ljudje igranje igric enačijo z neodraslostjo.... Zakaj bi mogel biti ta prečudovit hobi rezerviran sam za frocovje pa najstiške steroeotipne Urkel geeke? For shame.... Igrce FTW. Jaz na deda, ki ne igra vsaj občasno kake igrice, še pecikla ne bi prslonla.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Tearjerker napisal/-a:^^Meni tudi ne
will you marry me?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz sem pa imela ful navado,da ko je igral igrice sem gledala kako in kaj, torej on je igral, jaz pa sem se lepo namontirala zraven,ker sem sama bolj kot ne nesposobna za igrice-da bo bolj jasno, v COD2 velikokrat počaaasi šibam po sobi, zadnjič sem se celo ujela pri campingu?
Tako da so mi tipi, ki obvladajo igrice zakon
The world is as you are.
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
emanuela napisal/-a:Jaz sem pa imela ful navado,da ko je igral igrice sem gledala kako in kaj, torej on je igral, jaz pa sem se lepo namontirala zraven,ker sem sama bolj kot ne nesposobna za igrice-da bo bolj jasno, v COD2 velikokrat počaaasi šibam po sobi, zadnjič sem se celo ujela pri campingu?
hehehe, kaj pa tvoja sekica, ki obvlada igrce je tudi zakon?
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Po mojem mnenju, če niso zdravniki, odvetniki ali v kateri drugi "resni" službi, nikoli ne odrastejo.. Dokazano ;P vedno se v njih najde tisti mali otrok, obseden z risankami, igricami itd.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Zame pa odraslost nima čisto nobene veze s tem a tip igra igrice al karkol kar nekateri enačijo z otročjostjo. Tako bi isto potem lahko rekli za ženske, ki rade berejo npr. neke brezvezne ljubezenske romane, da čakajo princa na belem konju...jaz recmo jih prov z veseljem berem kako nedeljo popoldan, ker pač pol lepo za kako urco cel svet odklopim pa je.
Odraslost se zame kaže v ravnanju v določenih življenjskih situacijah, pa nej bo to ob kakih prelomnicah recmo ob nepredvidenem očetovstvu al pa v končni fazi tud materinstvu, ob izgubi dohodka (a se postav človek na noge al jamra pa se ga zapija in teži vsakmu k ga hoče poslušat), ob spoštovanju drugih ljudi ne glede na spol, barvo, usmerjenost itd.
Odraslost se zame kaže v ravnanju v določenih življenjskih situacijah, pa nej bo to ob kakih prelomnicah recmo ob nepredvidenem očetovstvu al pa v končni fazi tud materinstvu, ob izgubi dohodka (a se postav človek na noge al jamra pa se ga zapija in teži vsakmu k ga hoče poslušat), ob spoštovanju drugih ljudi ne glede na spol, barvo, usmerjenost itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov