Kdaj moški odrastejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 348 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tui ne vem zakaj bi morale mlade punce točno vedet kaj želijo v življenju. meni se to zdi precej dolgočasen lajf.
treba je stvari probat, se kdaj mogoče opečt, da znaš svzpostavit nek sistem vrednot v življenju. take, ki kao vejo kaj hočejo, vedo predvsem to, kar so jim v glavo vbili starši.
trenuten primer iz foruma (pa ni edini) ''ja starši se ful dobro razumejo in so se navadli, zato je težko it narazen.''
meni se s to zmedenostjo in iskanjem samega sebe ne zdi nič pretirano narobe. izzivi so gonilo človeškega napredka.
treba je stvari probat, se kdaj mogoče opečt, da znaš svzpostavit nek sistem vrednot v življenju. take, ki kao vejo kaj hočejo, vedo predvsem to, kar so jim v glavo vbili starši.
trenuten primer iz foruma (pa ni edini) ''ja starši se ful dobro razumejo in so se navadli, zato je težko it narazen.''
meni se s to zmedenostjo in iskanjem samega sebe ne zdi nič pretirano narobe. izzivi so gonilo človeškega napredka.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ja prav, ampak to samo pritrjuje moji tezi, da ženske padajo na tiste lastnosti tipov, ki jih označujejo za otročje. Ker "otročji" tip ne sprašuje žensk, kaj naj dela, ampak dela po svoje. Kar ponavadi da pozitiven rezultat. Neotročji resen tip pa sliši na tone nerazredčenega ženskega bulšita in je pol čist zmeden, ker to vzame resno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:tiste punce ki vejo kaj hočejo in to najdejo so srečne in ne komplicirajo.
Seveda. Ampak kolk je takih? Se ti zdi, da je dost mladih punc takih?
ne. mal jih je. in ravno to je problem
hej norci
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
slovenc79 napisal/-a:Džeki napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:tiste punce ki vejo kaj hočejo in to najdejo so srečne in ne komplicirajo.
Seveda. Ampak kolk je takih? Se ti zdi, da je dost mladih punc takih?
ne. mal jih je. in ravno to je problem
Če nočejo istih stvari kot ti, to še ne pomeni, da ne vedo kaj hočejo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
^^ tega pa NIKJER nisem napisal
res je pa da ne poznam nobene 50 letne ženske ki je samska, brez otrok in se hoče sam fukarit in hodi po žuraih in diskačih kar naprej.. ubistvu si to tud predstavlam težko pač pravilna odločitev je tista za katero ti ni nikol žal.
res je pa da ne poznam nobene 50 letne ženske ki je samska, brez otrok in se hoče sam fukarit in hodi po žuraih in diskačih kar naprej.. ubistvu si to tud predstavlam težko pač pravilna odločitev je tista za katero ti ni nikol žal.
hej norci
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Js na specificni vrsti elektronskih zurov v povprecju videvam ljudi, ki so stari okoli 30 ali vec in hodijo zurat zaradi muzike. Ni malo takih, ki gredo poslusat samo set. Ni pa to guetta, se ve pa js mocno upam, da se mi bo tudi kasneje v zivljenju dalo zurat, hpdit na koncerte ipd. Konec koncev je to tudi oblika kulturnega udejstvovanja.
-
Sladki - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2012
Večina slovenskih moških ne odraste, samo zapustijo se.
Leta sploh nimajo veze. Samo starejši si.
Ni več patriarhata !
Treba je bit novodoben tip. No saj jaz bom probal biti.
Drugače pa uživam v tem, da sem mladič.
Pa ja guetta in podobni delajo muziko za denar, pfuuj
Leta sploh nimajo veze. Samo starejši si.
Ni več patriarhata !
Treba je bit novodoben tip. No saj jaz bom probal biti.
Drugače pa uživam v tem, da sem mladič.
Pa ja guetta in podobni delajo muziko za denar, pfuuj
"Time is a great teacher. Unfortunately, it kills all its pupils." Berlioz
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
ROFL, ne, samo ne vem, če ima smisel nadaljevat debato v neskončnost glede tega.
Tvoja teza je, da ženska pade na ne-kretenski karakterni del jebacha. Jaz pa pravim, da jo jebach pali že zgolj zato, ker je jebach. Sej pa imaš na tem forumu 1000 prispevkov žensk, ki v bistvu opisujejo, da hočejo to, kar hočejo druge ženske in da hočejo tipa, ki ga hočejo druge ženske.
Yups, tudi prijazen in nekretenski tip je lahko samozavesten in ima privlačno energijo. Samo v sebi mora imeti vsaj malo otroške nagajivosti.
Ne poznam nobenega ženskam privlačnega tipa, ki je ful zategnjen.
Tvoja teza je, da ženska pade na ne-kretenski karakterni del jebacha. Jaz pa pravim, da jo jebach pali že zgolj zato, ker je jebach. Sej pa imaš na tem forumu 1000 prispevkov žensk, ki v bistvu opisujejo, da hočejo to, kar hočejo druge ženske in da hočejo tipa, ki ga hočejo druge ženske.
Yups, tudi prijazen in nekretenski tip je lahko samozavesten in ima privlačno energijo. Samo v sebi mora imeti vsaj malo otroške nagajivosti.
Ne poznam nobenega ženskam privlačnega tipa, ki je ful zategnjen.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Traja preden pogruntas, da je cist brezveze poslusat kaj zenske govorijo.Džeki napisal/-a:Neotročji resen tip pa sliši na tone nerazredčenega ženskega bulšita in je pol čist zmeden, ker to vzame resno.
Sicer si pa oglej tale video: http://www.youtube.com/watch?v=oCxVKGl__lA
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Prvi neprebran prispevek • 348 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov