Kdaj moški odrastejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:waw ker car!
Hvala
claire napisal/-a:(še kako ima vezo! zakaj točno potem nimaš punce, glede na to, da veš kaj hočš? z jezikom je najlažje opletati ja.)
Se še išče takšna, do takrat pa z jezikom drge "opletam"
-
Povsem absurdne predpostavke: Nikjer nism zapisal, da ste/so ženske 25+/- zabite in otročje, edino bistvo mojega sestavka prej je to, da je lažje z osebo, ki ima določene pojme pošlihtane...nekatere so to zmožne že pri 20+, a le teh je bore malo, spet druge so zmedene do konca življenja.
Tudi moj namen ni, da bi si na temu forumu najdu žensko, ne vem od kje takšne ideje?
Mislm, da bi bilo korektno od tebe, da držiš diskusijo na vljudnem nivoju in ne predpostavljaš vsepovprek.
Tudi moj namen ni, da bi si na temu forumu najdu žensko, ne vem od kje takšne ideje?
Mislm, da bi bilo korektno od tebe, da držiš diskusijo na vljudnem nivoju in ne predpostavljaš vsepovprek.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pa dej Claire pi*#%!!#* kva nam boš vse dece pregnala , na konc nam bodo pa res ostale same smrklje, ki sprašujejo, če so zanosile, ker je tipu prišlo v usta! TA FORUM JE SUPER ZA DISKUSIJE ODRASLIH, RESNIH, ZANIMIVIH, STRPNIH/ in RAZNOLIKIH LJUDI! dammit.
It was forever..but it didnt last long..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
hehe fajn da vem da je velik najstnic tukaj gor:P
in btw claire, ni res, ne zahtevamo vsi tipi punce z manekensko postavo. škoda da tako o tipih misliš... jaz sem zadovoljen s postavo ki je v mejah normale, in večina tipov, v bistvu...
in btw claire, ni res, ne zahtevamo vsi tipi punce z manekensko postavo. škoda da tako o tipih misliš... jaz sem zadovoljen s postavo ki je v mejah normale, in večina tipov, v bistvu...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
claire, saj fanta pomoje nista imela v mislih zensk, ki nic ne naredijo zase in se zanemarjajo, hodijo okrog z mastnimi lasmi, cickajo doma in se ne premaknejo nikamor, smrdijo itd. To, kar ti opisujes, je skrajnost in take valda noben ne bo hotel pogledat. Hotla sta povedat, da punca ne rabi 3x na teden tect, 2x na teden na fitnes pa se parkrat plavat al pa tenis, v glavnem ne rabi bit ful sportnica s postavo za dol past, da jo bodo moski opazili. Seveda mora punca nekaj dat nase, bit zdrava in skrbet za svoje telo, ampak ce ima malo celulita, tudi ni konec sveta in ne pomeni, da je lenoba (navsezadnje ni vse v gibanju, vec dejavnikov na zalost vpliva na nastanek celulita, ne samo neaktivni zivljenjski stil).
Bottom line, mislim, da je tipom pri puncah najbolj vsec neka zlata sredina, se pravi zdrava skrb za svoje telo. Res je, da ene rabijo manj, druge pa vec gibanja, da dosezejo iste rezultate. Nikogar ne privlaci zanemarjenost, prav tako pa je neprivlacna pretirana skrb (ok pustmo profesionalne sportnice, to je neki druzga).
Bottom line, mislim, da je tipom pri puncah najbolj vsec neka zlata sredina, se pravi zdrava skrb za svoje telo. Res je, da ene rabijo manj, druge pa vec gibanja, da dosezejo iste rezultate. Nikogar ne privlaci zanemarjenost, prav tako pa je neprivlacna pretirana skrb (ok pustmo profesionalne sportnice, to je neki druzga).
-
CaliLove* napisal/-a:Bottom line, mislim, da je tipom pri puncah najbolj vsec neka zlata sredina, se pravi zdrava skrb za svoje telo. Res je, da ene rabijo manj, druge pa vec gibanja, da dosezejo iste rezultate. Nikogar ne privlaci zanemarjenost, prav tako pa je neprivlacna pretirana skrb (ok pustmo profesionalne sportnice, to je neki druzga).
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
claire, še enkrat ti povem, ni nujno da ima moja punca manekensko postavo.
ampak s tem še ne rečem da je lahko z mano vsak 150kilski prašič.
imam svoje kriterije, ampak ZDALEČ niso tako strogi kot pogoji za manekenke.
dojameš zdaj bistvo?
ampak s tem še ne rečem da je lahko z mano vsak 150kilski prašič.
imam svoje kriterije, ampak ZDALEČ niso tako strogi kot pogoji za manekenke.
dojameš zdaj bistvo?
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Da morš 3x na teden tečt, da ohranjaš vitko postavo....to ni normalno imo.
claire tvoj problem je očitno to, da se ne moreš sprijaznit, da so nekatere ženske pač naravno suhe, nekatere morate pa očitno kar precej švicat, da ohranjate svoje gabarite v enih normalnih mejah.
claire tvoj problem je očitno to, da se ne moreš sprijaznit, da so nekatere ženske pač naravno suhe, nekatere morate pa očitno kar precej švicat, da ohranjate svoje gabarite v enih normalnih mejah.
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 03. Avg. 2011 8:24, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov