Kdaj moški odrastejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Finta je v tem, da ko tip podrgne avto, je celi "đek" in se s tipi režijo iz tega kot da je to ne vem kaj smešnega, ker se vsi najdejo v tem in jih tolaži, da niso edini take nerode. Po možnosti če se to zgodi še v pijanem stanju, so še večji "đeki". Če se to zgodi ženski, je nesposobna za volanom, kar je itak logično že samo po sebi, ker je pač ženska, po tem pa še toliko bolj. Moško razmišljanje pač.
(še sreča, da takega primitivnega moškega razmišljanja ni v moji družbi, ampak samo moško razmišljanje)
(še sreča, da takega primitivnega moškega razmišljanja ni v moji družbi, ampak samo moško razmišljanje)
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ko so že punce obdelale moške, bom pa povedal še, kdaj po moje ženske odrastejo.
Večina tam nekje pri 26 - 27. To je nekje tista meja, ko si ženska dejansko upa biti ženska, s svojo osebnostjo in se ne ravna strogo premočrtno po smernicah rumenih revij.
Sori, meni punce pod 25 VEČINOMA delujejo preveč zakompleksane, da bi jih imel za resnično odrasle osebnosti. Če niso "kot iz škatlice", vse čimbolj tipi topi, so čist nesrečne, dvomijo o svoji samopodobi..Blazno se sekirajo za vsak znak celulita. Ženske 30+ imajo bistveno več celulita, gubic..sekirajo s epa bistveno manj. Ker same sebe sprejemajo takšne, kot so. To je pa glavno znamenje odraslosti, za moje pojme, da imaš oblikovano samopodobo in da se ne primerjaš venomer z raznimi idoli in podobno.
Poglejte J Lo na eni strani in kakšno 20-letno zvezdnico na drugi. Prva je ženska, druga je otrok.
Večina tam nekje pri 26 - 27. To je nekje tista meja, ko si ženska dejansko upa biti ženska, s svojo osebnostjo in se ne ravna strogo premočrtno po smernicah rumenih revij.
Sori, meni punce pod 25 VEČINOMA delujejo preveč zakompleksane, da bi jih imel za resnično odrasle osebnosti. Če niso "kot iz škatlice", vse čimbolj tipi topi, so čist nesrečne, dvomijo o svoji samopodobi..Blazno se sekirajo za vsak znak celulita. Ženske 30+ imajo bistveno več celulita, gubic..sekirajo s epa bistveno manj. Ker same sebe sprejemajo takšne, kot so. To je pa glavno znamenje odraslosti, za moje pojme, da imaš oblikovano samopodobo in da se ne primerjaš venomer z raznimi idoli in podobno.
Poglejte J Lo na eni strani in kakšno 20-letno zvezdnico na drugi. Prva je ženska, druga je otrok.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Točno tak, zato sm pa že v eni temi prej reku, nej ženska odraste, nardi šolo, se znori, najde šiht, pošlihta v glavi kaj hoče, pol pa nej me poišče, do takrat pa sam uživancija
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Mr. Simpaticus napisal/-a:Točno tak, zato sm pa že v eni temi prej reku, nej ženska odraste, nardi šolo, se znori, najde šiht, pošlihta v glavi kaj hoče, pol pa nej me poišče, do takrat pa sam uživancija
ma kako lahko to rečeš, če si sam še študent
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja, ker on je pa pač že zrel.
It was forever..but it didnt last long..
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Mah, saj tako je pri večini... Sami so (še) študenti, imeli bi pa zrelo žensko, ki ima vse po vrsti urejeno. To ne gre tako fantje. Ni panike, če partnerja nista oba zaposlena in si enaka na vseh frontah, dokler sta v mišljenju na isti valovni dolžini. Ponavadi pa bi ravno taki, ki nimajo pošlihtanih treh osnovnih stvari, govorili o nezrelih ženskah in kako naj se še malo znorijo. Tole o "znori se dokler si mlad/a" mi pa sploh gre na živce, ker vsak sam ve, če je tip človeka, ki se rabi znoret ven ali ne. Nekateri se še pri 30 niso, če slučajno ne poznate nobenega takega.
Ista kategorija so zaposleni 25+ moški, ki velik del plače zagonijo za alkohol, potem pa govorijo čez študentke, ki živijo na račun staršev. Kaj je narobe s tem, saj večino študentov finančno podpirajo starši, so pa nekateri študenti opazno bolj zreli in nimajo problemov z alkoholom ter razporejanjem razpoložljivih financ kot nekdo, ki si sam služi kruh, pa ne zna ceniti niti centa in živi pri starših, kjer jim mamice vsak dan kuhajo kosilo in perejo gatke.
Ista kategorija so zaposleni 25+ moški, ki velik del plače zagonijo za alkohol, potem pa govorijo čez študentke, ki živijo na račun staršev. Kaj je narobe s tem, saj večino študentov finančno podpirajo starši, so pa nekateri študenti opazno bolj zreli in nimajo problemov z alkoholom ter razporejanjem razpoložljivih financ kot nekdo, ki si sam služi kruh, pa ne zna ceniti niti centa in živi pri starših, kjer jim mamice vsak dan kuhajo kosilo in perejo gatke.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Džeki napisal/-a:Blazno se sekirajo za vsak znak celulita. Ženske 30+ imajo bistveno več celulita, gubic..sekirajo s epa bistveno manj. Ker same sebe sprejemajo takšne, kot so. To je pa glavno znamenje odraslosti, za moje pojme, da imaš oblikovano samopodobo in da se ne primerjaš venomer z raznimi idoli in podobno.
Mal si se zmotil. To je zato, ker 30+ VEČINOMA že obupajo in se sprijaznejo z gubami, celulitom itd. Se pol pač ne sekirajo več. Če je pa to znak zrelosti, pa tut ne vem.
Maš 30+ letnice, ki laufajo vsak drugi dan, zdravo jejo in skrbijo za svojo postavo, se mažejo s kremami. In se posledično sekirajo, če opazijo, da so kljub svojemu trudu bolj celulitaste. Hvala bogu, vsaj ne bodo grde zavaljene nenamazanke že pri 40ih in bodo z veslejem pogledale same sebe v ogledalo.
Pozitivna skrb za videz nima NOBENE povezave z zrelostjo.
Džeki napisal/-a:To je pa glavno znamenje odraslosti, za moje pojme, da imaš oblikovano samopodobo in da se ne primerjaš venomer z raznimi idoli in podobno.
S tem se strinjam, da ne bo pomote. Odraslost vključuje tudi izoblikovano samopodobo. Ki NE pomeni pomanjkanje skrbi za svoj videz, kot ti praviš. (s tem da pomanjkanje skrbi za svoj videz po mojem mnenju pomeni prav neodraslost. po švicu smrdeča ženska v kikli z nepobritimi nogami ali nepobrit moški z jutranjim zadahom v javnosti ob enih popoldne pač nista zreli osebnosti)
Because I can.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
moški odraste, ko najde žensko ki se ne bo igračkala z njim ampak ga ljubila.
brez brskanja po mobitelih, psiho igric, pritoževanja čez malenkosti in iskanja idealnega moškega (ki se, btw, pri puncah vsako uro spreminja).
brez brskanja po mobitelih, psiho igric, pritoževanja čez malenkosti in iskanja idealnega moškega (ki se, btw, pri puncah vsako uro spreminja).
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tananda napisal/-a:Ki NE pomeni pomanjkanje skrbi za svoj videz, kot ti praviš.
Tega nikjer ne pravim, prosim, ne polagaj mi besed v usta.
Pravim pa, da so punce do 25 večinoma osebnostno precej neizoblikovane, kar se med drugim odraža v sekiranju za gubice in celulit, za sledenje modnim trendom za vsako ceno..itd. Tako pač je.
Skbeti zase je eno. To počne vsaka normalna ženska, ne glede na starost. Biti obseden s tem, kako močno se ujemaš z merili, ki jih predpisujejo lepotne revije, pa je nekaj drugega. To pa je značilno za klub pod 25-26.
V glavnem, iz aviona se vidi razlika v osebnosti med žensko in punco. Punce so nesigurne vase, kar se med drugim lahko odraža tudi v tem, da se preveč ven mečejo.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Džeki napisal/-a:Verejtno je star tam vsaj 28+, normalno, da ob sebi želi žensko, ne pa deklico, ki se išče.
star je 23 al 24 - ga imam na fb.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
delusional napisal/-a:Džeki napisal/-a:Verejtno je star tam vsaj 28+, normalno, da ob sebi želi žensko, ne pa deklico, ki se išče.
star je 23 al 24 - ga imam na fb.
Si se mogla pohvalt a
Drgač pa nima veze v kateri "fazi" sem sam. Pač vem kaj hočm in se mi ne bi dal ubadat z dekleti k jih vse tist kar sm prej naštel še čaka oz. s takimi se ponavad ukvarja(m) samo "občasno".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov