Kdaj moški odrastejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 08. Mar. 2010 19:36

ma js mislim, da če je moški normalen in ima mamo, ki mu vse nosi kriti in ga razvaja, se bo sam počasi distanciral od nje, ker bo videl da to ni prav.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 09. Mar. 2010 10:59

In če mama želi dobro svojim otrokom, tudi ve kako in kaj, da bo otroka vzgajala v pravi smeri, kar pomeni, dati priložnost tudi temu, da postane samostojen in ko je možno, finančno neodvisen od staršev. Otrok, pa naj bo to fant/punca, pa se mora tudi zavedati, da če hoče kaj v življenju dosečt, bo prej določeno stvar dosegel z iznajdljivostjo, samostojnostjo.... kot pa z izkoriščanjem (staršev) in opiranje (predvsem odraz nesamostojnosti tukaj mislim), na njih, za vsako stvar.
V veliki meri takšnih primerov, so si dosti sami starši krivi, ker se tiče same vzgoje.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Mar. 2010 12:08

Horus napisal/-a:No, taki moski, so pa prej paraziti, kot pa nezreli.

V naravi človekovega razvoja je, da se osamosvoji od primarne družine in si začne ustvarjat svojo lastno družino.
Kot je tudi v naravi matere, da bo ščitila svojega potomca, če ne bo znal sam poskrbet zase.

Negativni odklon v prvem primeru je nezrelost, negativni odklon v drugem primeru pa posesivnost, zmešana z neumnostjo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Mar. 2010 14:43

^^je pa vse skupaj tudi stvar financ ter odnosov v družini...

tisti, ki ima veliko denarja in si lahko privošči svoje stanovanje/hišo, se bo vedno spraševal, kako lahko nekdo drug živi pri starših. prav tako se bo tisti, ki ima neurejene razmere v družini, spraševal, kako lahko nekdo drug živi pri starših.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 09. Apr. 2010 20:30

=zabica= napisal/-a:In ali res verjame kdo v to, da se dva lahko razideta in po določenem času spet prideta skupaj... ter da ta zveza uspe?

Ne verjamem, razen, če preteče res ogromno vode in da se v tem času oba spremenita, ampak to je res redko, pa še toče se spremenita je velikokrat potem tak, da se nitine "najdeta" več. Če je konec je konec z razlogom.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
bloody angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bloody angel » 20. Nov. 2010 23:43

[quote="jullia_"][quote="=zabica="]... zanima me, ker sem zadnje čase slišala toliko teorij moških znancev, da preden naj bi moški začel z resno zvezo, mora položiti najmanj 20 žensk, biti miljonkrat na smrt pijan, vsaj enkrat mu morajo pumpat želodec in podobno...
[/quote]

Mogoče je pa problem v tem, da (nekatere) resno zvezo vidite podobno kot penzijo, potem se pa tip ustraši, da zdaj je pa konec z žuranjem, traparijami, pohajanjem naokrog,...

Pa ne govorim o varanju, ampak na tem forumu se stalno pojavljajo kritike tipov, da kaj si oni sploh mislijo, ko hodijo na pijače (s kolegi ali kolegicami, sploh ni bistveno), doma jih pa punca čaka.
Na tak način se jaz tudi ne bi hotela v resno zvezo spuščat, če bi to pomenilo, da moram življenje za 100% spremenit, ker naj bi ga zveza obogatila, ne pa oklestila in zdolgočasila.

EDIT: s takim, ki ima pijanost do mrtvega in pumpanje na dnevnem redu, pa jaz recimo itak ne bi hotela bit, ker se mi neumno zdi delat utvare, da lahko nekoga s svojo ljubeznijo prepričam v "complete make-over" :)[/quote]
julia moram ti reč,da se strinjam s tabo...sam pr men pa je bla zgobda malo drugačna.jaz svojm bivšm nism nikol nč očitala ko je šel,kam s kolegi,ko sem pa jaz šla s sestrami je blo pa vse narobe.pa da povdarim,živela sva skp 2 leti,zveza trajala 6 let...
od začetka je blo vse kul,pol pa so se začeli rtazni izpadi..itak ni biu tolk sam kriv,k ma prfuknjeno mačeho za poludit.in ona me je hotla spreobrnt v makedonsko snaho al neki takega..da bi jaz kot ona-penzionerka-sedela doma pa kvačkala in prlala gate ter urejala njen cvetličn vrtičk.ma ja...
nikol nism ni tpomisnla da me vara..jaz pa ko sm šla domov sm se po mnenju njegovega fotra in premaknjene mačehe za prvim čoškom gonila...
tako je to..če ni kompromisa oziroma pravica do svodobnega odločnaja dveh,ki si ustvarjaza skupno življenje je vse brezveze.
k tam imajo tako prepričanje,da moški lahk vse,ženska pa šuti,trpi i delaj ko bik.pa seveda čepi doma.no respect!
Nije važno odakle sam
sve dok znadeš kuda putujem....
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 21. Nov. 2010 15:12

Moški so celo življenje otroci, z leti menjajo samo igrače:))))
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Louis Pitton » 21. Nov. 2010 22:19

pri 40
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 22. Nov. 2010 9:12

^^ :lol:

Mislim da je ta "odraslost" odvisna od posameznika, nekateri se kmalu delajo odrasle, drugi so dejansko kmalu odrasli in za nekatere se zdi da nikoli ne odrastejo.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 22. Nov. 2010 12:23

pjotra napisal/-a:Moški so celo življenje otroci, z leti menjajo samo igrače:))))

se podpišem!
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jaqluine » 27. Nov. 2010 11:46

jullia_ napisal/-a:
=zabica= napisal/-a:... zanima me, ker sem zadnje čase slišala toliko teorij moških znancev, da preden naj bi moški začel z resno zvezo, mora položiti najmanj 20 žensk, biti miljonkrat na smrt pijan, vsaj enkrat mu morajo pumpat želodec in podobno...

Mogoče je pa problem v tem, da (nekatere) resno zvezo vidite podobno kot penzijo, potem se pa tip ustraši, da zdaj je pa konec z žuranjem, traparijami, pohajanjem naokrog,...Pa ne govorim o varanju, ampak na tem forumu se stalno pojavljajo kritike tipov, da kaj si oni sploh mislijo, ko hodijo na pijače (s kolegi ali kolegicami, sploh ni bistveno), doma jih pa punca čaka.
Na tak način se jaz tudi ne bi hotela v resno zvezo spuščat, če bi to pomenilo, da moram življenje za 100% spremenit, ker naj bi ga zveza obogatila, ne pa oklestila in zdolgočasila.

EDIT: s takim, ki ima pijanost do mrtvega in pumpanje na dnevnem redu, pa jaz recimo itak ne bi hotela bit, ker se mi neumno zdi delat utvare, da lahko nekoga s svojo ljubeznijo prepričam v "complete make-over" :)

jop, očitno se enim točno to zgodi, pa čeprav so že neki stari pa oh in sploh se majo za odgovorne pa zrele, pa se za zmer vidjo s tabo, pol pa klik pa se vse poruš
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 27. Nov. 2010 12:37

Konkubina* napisal/-a:^^ this :) Moj foter je živi primer, bliža se 45. letu, pa geeka Playstation 3 :lol:

Kaj je pa s tem narobe? Js sam upam, da bom pri 45 mela dovolj časa za geekanje takrat aktualne konzole. :P
Medtem ko se bo v mladosti zagret športnik pri 45ih sekiral, da ne more več tako hitro teči ali pač enako dobro delati tisto, kar dela, bodo računalniški navdušenci s kontrolerji v rokah še zmeraj ownali zadeve.
Dokler moški (ali ženska) pozna mejo med obsedenostjo in hobijem in ne zapostavlja drugih stvari, igranje iger nikakor ne spada med znake neodraslosti.
Because I can.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Nov. 2010 13:13

;)
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Feb. 2012 14:42, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Nov. 2010 13:33

Tananda napisal/-a:
Konkubina* napisal/-a:^^ this :) Moj foter je živi primer, bliža se 45. letu, pa geeka Playstation 3 :lol:

kaj bi dal, da bi mel takega fotra! moj je do zdaj samo fliper špilal drugače pa prezira igre.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 27. Nov. 2010 14:54

claire napisal/-a:z -10,75 dioptrije na obe okici. ;)

Ni nujno. Če si neumen in ne skrbiš za svoje oči ali jih preveč naprezaš, potem boš mel tako dioptrijo tudi brez špilanja. Gledanje v igre vpliva na oči enako kot branje ali opravljanje kakšnega majhnega natančnega dela.
Nazadnje mi je to očital bivši, ki je najmanj 5 ur na dan gledal prevelik tv z razdalje 1,5 metra. Ista fora.
Because I can.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov